- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kızlar..
Şu an paşalarım yanımda acil girip yazıp çıkıyorum...
Dün tedaviye başladım...
Her şey yolunda çok şükür..
150 doz fostimon
37.5 doz merional vuruyorum
veee hepinizi çok sev iyorum...
merhaba canım bende bahçeci fulyada yaptırdım avcılardan gidip geldim metrobüsle kolay oluyor bu işin yakını yok bu civarda insanlar il dışından geliyor.
HANGİ DOKTORA GİTTİNİZ FULYA DA
Bahçeci Fulya tüp bebek merkezi Güvenç Karlıkaya doktoru canım.
canım sen nasıl sonuç aldın bebeğin var mı ?
Bebeğim yok henüz. Ama yeni aydan ümitliyim tedaviye başlıyorum:)
Problemimiz sperm azlığı canım.
İlk tüp bebek denememi Bahçeci Tüp bebek Fulya Güvenç beyde yaptırdım canım.
İkincisini ALman Hast. Melih Aygün'de yaptırdım..
Her ikisinede büyük tavsiyeler neticesinde tadınım. Güvenç bey zaten konusunda uzman olduğunu düşünüyorum. Ama problem erkekte olunca bazen uzman olan doktor dahi iyi gelmiyor olabilir. Nasıl deyim evet problem kadında olunca nasıl tedavi uygulanmalı ne yapılmalı gercekten çok uzman. Ama aynı tedaviyi bende uygulayınca dogal olarak sonuç vermedi..
Şuan Anadolu Hast. Aydın Arıcı'ya başladım. Bana diğer tedavilerimin dışında gerçek soruna yönelik tedavi şekli sundu o yüzden orayı tercih ettim. Tabii maddi olarak da Bahçeciden çok daha ucuz. Ama dediğim gibi Kesinlikle tercih edecegin yerler arasında ilk sırada
Bahçeci Fulya ve Memorial Şişli olsun derim canım.
Aramızda Lulinda var mesela Güvenç'in hastası ilk denemesinde rabbim tamamına erdırsın inşallah pozitif sonucu gördük.
teşekkürler verdiğin bilgiler için allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin içinde bizede :)
seninde hayırlısıyla olur inşallah canım
Canım sen Zonguldak da oturuyorsun sanırım? Ben direk önerdim ama sanırım başka bir arkadaşda sormuştu o sandım seni. Tabi ki Bahçeci'ye gelmen hem zor hemde büyük meblalar ister. Probleminiz tam olarak ne canım..
Bu arada bende Zonguldak lı sayılırım :)
kdz.ereğli'de oturuyorum canım eşimin işi gereği.. bizim problemimiz 2 yıl önce 5.5 aylıkken doğum yaptım bel açıklığı vardı(folikasit eksikliğinden dolayı) beyni su toplamıştı kızımın ... bundan 1 sene sonra tekrar hamile kaldım ikiside normal yolla... ama malesef dış gebelik geçirdim ve ölümden döndüm tüpüm patladı ve iç kanama geçirdim sağ tüpüm alındı.... 6 ay önce rahim filmi çekildim sol tüp açık çıktı...sonra klomen tedavisine başladım ama sağ tarafta yumurta oluşurken (sağ tüp yok) sol tarafta oluştu ama büyümedi... doktorum bu ayda deniyelim olmazsa tüp bebek dedi.. yumurta olmadığı için aşılama yapamıycanı söyledi.... işte böyle canım baya uzun oldu .....
@sara nasılsın hiç karşılaşamaıyoruz
Hamilemisin canım..bende bahçeci fulyaya şehir dışından gidip geldim ama çok şükür sonuda güzel oldu...
Canısı bildiğin gibi beklemedeyim
Dün eşimin ağzından şubat gibi tedavi olur dedi ama pek sanmıyorum:)
Hamilemisin canım..
Çok geçmiş olsun. Dilerim bundan sonraki aşamalar su gibi akar gider.kdz.ereğli'de oturuyorum canım eşimin işi gereği.. bizim problemimiz 2 yıl önce 5.5 aylıkken doğum yaptım bel açıklığı vardı(folikasit eksikliğinden dolayı) beyni su toplamıştı kızımın ... bundan 1 sene sonra tekrar hamile kaldım ikiside normal yolla... ama malesef dış gebelik geçirdim ve ölümden döndüm tüpüm patladı ve iç kanama geçirdim sağ tüpüm alındı.... 6 ay önce rahim filmi çekildim sol tüp açık çıktı...sonra klomen tedavisine başladım ama sağ tarafta yumurta oluşurken (sağ tüp yok) sol tarafta oluştu ama büyümedi... doktorum bu ayda deniyelim olmazsa tüp bebek dedi.. yumurta olmadığı için aşılama yapamıycanı söyledi.... işte böyle canım baya uzun oldu .....
CAnin bu arada calismalari birakma sen tamam mi hehe tedavisiz grlsin inşallah
gözün aydınn canımm darısı sağlıkla kucağına aldığın günlere olsun inşştestim pozitif çıktı .
haftaya doktora gidicem inşallah.
darısı tüm isteyenlere nasip olsun inşallah