• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
İyi akşamlar kızçelerim..
Son durumum hakkında yazmaya geldim...
3 günlük iğnenin sonunda 150 doz fostimon ve 37.5 doz merional yerini sadece 150 doz fostimona bıraktı...
Cumartesi sanırım cetrodite eklenecek...
Her şey yolunda umarım sizlerde iyisinizdir..

3 günlük iğnenin sonunda 150 doz fostimon ve 37.5 doz merional yerini sadece 150 doz fostimona bıraktı...
Canım her şey yolunda devam etsin inş bebiş li bir final olsun inş

Canım hayırlı olsun tedavin benim cumartesi opu var çok mutluyum eşim de tese olacak inşallah güzel haber veririz ikimizde :) hepimiz de :)

iyi aksamlar kizlar
ben de transfer olali 3 gun oluo,durumumu kisaca özetleyim:
dondurulmuş embriyo ile transfer oldum bu 3. denemem
2. denememden bebeğim var
sorunumuz erkek infertilitesi

iyiakşamlar tatlımmm:KK54:
herşey yolunda devam etsin inşallah :KK68: sonunda bebişin( bebişlerin) olsunnn :KK46::nazar::KK46::KK46::nazar:
bugün reglimin 14.günü kan vermiştim tsh da bakılmış 2.14 çıktı sonuç direk aklıma sen geldin
tedaviye başlamadn önce bunu artık dikkate alacagım doktorumlada paylaşacagım bu durumu
seninde gelişmeleri takipteyim:KK55::cool:

günaydın kızlar hayırlı cumalar

Son düzenleme:
canım sonucumu aldım gösterdim doktora tabi doktora girmeden b hcg yi yorumladım kendimce
baktım ki bi hevesle ama hamile değilim :cool:
b hcg yi söyliyim öncelikle 1.20 :KK48: daha 2 3 4.... basamaklı olacagı günlerde değilim anlaşılan
sorunum da idrar yolları enfeksiyonu olmuşum :KK51:
bi kaç ilaç verdi onları kullanıcam işte geçicek Allah ın izniyle
bide demirim düşük çıktı onada hap yazdı okadar çok şükür önmli bişey yok
ve bol bol su içmen gerek sen az su içiyorsun dedi :110: evet dogru ben bu aralar pek az su içiyorum:KK51:

Güldürdün beni yaaa allah seni :-)
Kızzz bende az su içiyorum hatta hiç içmediğim gün bile oldu :KK57:
Bende dikkat edeyim bol bol su içmeye çalışayım o_O
Geçmiş olsun canısı hemencecik geçer inşallah:KK68:

Herşeyin yolunda olmasına sevindim canımm benim :KK36:

canım sebebi belli değil biz bebeği genetik araştırmaya gönderdik hatta kız oldugunu öğrendim o testte bebekde g
her hangi bir problem yok eşim ve benimde genetik araştırmalarımız yapıldı bizdede bir sorun yok hatta ben kan pıhtılaşmasından şüphelendim onu bile yaptım genelde 2 yada 3 düşükten sonra yaptırıyorlar kan pıhtılaşma testini benim ilk tüp denemem ilk hamileliğimdi kan pıhtılaşmasıda yok.doktorum sebebi bilinemez dedi bebek kız olduğu için anne kaynaklı problem olabilir dedi benim kilo sorunum var ondan olabilir dedi kısacası bilinmiyor cnm her şey yolundaydı bir anda durdu bebişimin kalbi malesef.doktor şöle dedi demekki sağlıksızdıki kalbi durdu bende öle avuttum kendimi canım.bu olayı haziranda yaşadım kürtaj oldum.kasımın 11 de 2 transfer daha gerçekleşti 11.gün kanda negatif olduğunu öğrendim yarın doktoruma gideceğim bir sene ara vereceğim maddi olarak tükendik birikim yapıp yola devam edeceğim cnm amma uzun yazdım :)
canim cok uzuldum tutmadigina, allah sabrini versin yuzumuzu guldursun insallah..
biz de ayni durumdayiz genetikler yapildi, hic bi sorun yok, embriyo genetigine baktirmadik gerci ama, bence ona da gerek yok..
cok depresyondayim bu ara.. boyle yeni dogmus bebeklerini arabaya koyup geziolar ya, nasi icim yanio.. kiskanclik degil bu.. degisik bi duygu..
isyan da degil..
asla..

Maalesef bebeğimi düşürdüm. 7522 olan değerim 715 e düşmüş doktorum da onayladı.

canimm.. yeni goruyorum..
cok uzuldum inan, bir aydir kendi icime kapandim, ama bi yandan da bak phalanin oldu, denemeye devam, zamani gelince olucak diye kendimi teselli ediyordum..
simdi o da gitti..
dun aksam 6 da xanax aldim uyudum, yeni kalkiyorum..
kalkinca da bunu ogrendim cok guzel oldu...
donmuslarimi transfer ettiricek gucu bulamiyorum kendimde..
rabbim sabrimizi arttirsin...

suuuuuuuuu hiçiçmiyorum bazan 2 3 gü de bir bardak ne olacak benim de bu halimm

canımm tedaviyemi başladınn, harikaa bi haber..
çok sevindim hep güzell haberlerin gelsin...

canımm nasılsın görüşemedik uzun zamandır...
tedavilerin ne durumdaa nezaman start vereceksin..

canım tedaviye başladın mı merak ettim seni :)
saol cnm ya dr.um bu ayı erteledi ocağaattı bende elim mahkum tmm dmek zorunda kaldımHoppasen nasılsın
cnm inşlh tedavin güzelce ilerler..

Naptınız kızçeler giremedim bi kaç gündür 2gündür şekerim düşüyo 50 lere elim ayağım titriyo hissizleşiyorum stresten mi oldu anlamadım bide tedavi için işten de çıkmıştım yakınımda hiçbi akrabamda yok depresyona giriyorum galiba evin içinde :KK45:
Neyse ki eşimin ayın sonunda 2hafta izni var da memlekete gidicem

Su bende pek içmiyorum canım malesef.. Vucudun istedigi kadar ama 2 günde 1 bardak da az tabii..
Canım enteresan olan ihtiyaç duymuyorum yazın burası çok sıcak olur ben 1 bardak içerim ancak sadece ramazanda iftarda içerim düzenli 1 bardak su ama deli gibi çay içerim kış yaz

Back