Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım her şey yolunda devam etsin inş bebiş li bir final olsun inşİyi akşamlar kızçelerim..
Son durumum hakkında yazmaya geldim...
3 günlük iğnenin sonunda 150 doz fostimon ve 37.5 doz merional yerini sadece 150 doz fostimona bıraktı...
Cumartesi sanırım cetrodite eklenecek...
Her şey yolunda umarım sizlerde iyisinizdir..
Canım hayırlı olsun tedavin benim cumartesi opu var çok mutluyum eşim de tese olacak inşallah güzel haber veririz ikimizde :) hepimiz de :)İyi akşamlar kızçelerim..
3 günlük iğnenin sonunda 150 doz fostimon ve 37.5 doz merional yerini sadece 150 doz fostimona bıraktı...
İyi akşamlar kızçelerim..
canım sonucumu aldım gösterdim doktora tabi doktora girmeden b hcg yi yorumladım kendimce
baktım ki bi hevesle ama hamile değilim
b hcg yi söyliyim öncelikle 1.20 daha 2 3 4.... basamaklı olacagı günlerde değilim anlaşılan
sorunum da idrar yolları enfeksiyonu olmuşum
bi kaç ilaç verdi onları kullanıcam işte geçicek Allah ın izniyle
bide demirim düşük çıktı onada hap yazdı okadar çok şükür önmli bişey yok
ve bol bol su içmen gerek sen az su içiyorsun dedi evet dogru ben bu aralar pek az su içiyorum
canim cok uzuldum tutmadigina, allah sabrini versin yuzumuzu guldursun insallah..canım sebebi belli değil biz bebeği genetik araştırmaya gönderdik hatta kız oldugunu öğrendim o testte bebekde g
her hangi bir problem yok eşim ve benimde genetik araştırmalarımız yapıldı bizdede bir sorun yok hatta ben kan pıhtılaşmasından şüphelendim onu bile yaptım genelde 2 yada 3 düşükten sonra yaptırıyorlar kan pıhtılaşma testini benim ilk tüp denemem ilk hamileliğimdi kan pıhtılaşmasıda yok.doktorum sebebi bilinemez dedi bebek kız olduğu için anne kaynaklı problem olabilir dedi benim kilo sorunum var ondan olabilir dedi kısacası bilinmiyor cnm her şey yolundaydı bir anda durdu bebişimin kalbi malesef.doktor şöle dedi demekki sağlıksızdıki kalbi durdu bende öle avuttum kendimi canım.bu olayı haziranda yaşadım kürtaj oldum.kasımın 11 de 2 transfer daha gerçekleşti 11.gün kanda negatif olduğunu öğrendim yarın doktoruma gideceğim bir sene ara vereceğim maddi olarak tükendik birikim yapıp yola devam edeceğim cnm amma uzun yazdım :)
Maalesef bebeğimi düşürdüm. 7522 olan değerim 715 e düşmüş doktorum da onayladı.
suuuuuuuuu hiçiçmiyorum bazan 2 3 gü de bir bardak ne olacak benim de bu halimmGüldürdün beni yaaa allah seni
Kızzz bende az su içiyorum hatta hiç içmediğim gün bile oldu
Bende dikkat edeyim bol bol su içmeye çalışayım
Geçmiş olsun canısı hemencecik geçer inşallah
Güldürdün beni yaaa allah seni
Kızzz bende az su içiyorum hatta hiç içmediğim gün bile oldu
Bende dikkat edeyim bol bol su içmeye çalışayım
Geçmiş olsun canısı hemencecik geçer inşallah
Kuluçka dönemim devam ediyor
Mesajlarınızı okudum ama alıntı yapamıyorum çok sağolun canlarım güzel temennileriniz için.
suuuuuuuuu hiçiçmiyorum bazan 2 3 gü de bir bardak ne olacak benim de bu halimm
saol cnm ya dr.um bu ayı erteledi ocağaattı bende elim mahkum tmm dmek zorunda kaldımsen nasılsıncanım tedaviye başladın mı merak ettim seni :)
cnm inşlh tedavin güzelce ilerler..İyi akşamlar kızçelerim..
Canım enteresan olan ihtiyaç duymuyorum yazın burası çok sıcak olur ben 1 bardak içerim ancak sadece ramazanda iftarda içerim düzenli 1 bardak su ama deli gibi çay içerim kış yazSu bende pek içmiyorum canım malesef.. Vucudun istedigi kadar ama 2 günde 1 bardak da az tabii..
Kolay gelsinKuluçka dönemim devam ediyor
Mesajlarınızı okudum ama alıntı yapamıyorum çok sağolun canlarım güzel temennileriniz için.