- 6 Ekim 2008
- 40.407
- 5.083
- 448
- 48
Evet devam Allah büyük bir yol bir cikisyyolu verecektir inşbeklemeye devammmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet devam Allah büyük bir yol bir cikisyyolu verecektir inşbeklemeye devammmm
Günaydın kızlar..
Şu an paşalarım yanımda acil girip yazıp çıkıyorum...
Dün tedaviye vaşladım...
Her şey yolunda çok şükür..
150 doz fostimon
37.5 doz merional vuruyorum
veee hepinizi çok sev iyorum...
Bu o kadar göreceli bir konu ki. Öncelikle sorununuza göre Arayış yapmanız gerekir. Herkesin söylediği merkezlerle görüşüp sorununuza en iyi çözüm getirenler başlayabilirsiniz. Ben dörde düşüreyim merkezleri.herkese günaydın sormak istediğim bazı şeyler var. tüp bebek tedavisine başlıycam istanbul'da en iyi tüp bebek merkezi neresi ve maliyetleri nedir? doktor tavsiyelerinizi bekliyorum
Bu o kadar göreceli bir konu ki. Öncelikle sorununuza göre Arayış yapmanız gerekir. Herkesin söylediği merkezlerle görüşüp sorununuza en iyi çözüm getirenler başlayabilirsiniz. Ben dörde düşüreyim merkezleri.
Şişli Memorial
Amerikan Hastanesi
Bahçeci Fulya
Acıbadem Maslak
En iyi laboratuarların olduğu 4 hastane.
Fiyatları aşağı yukarı aynı. Herşey dahil 10000tl civarında.
herkese günaydın sormak istediğim bazı şeyler var. tüp bebek tedavisine başlıycam istanbul'da en iyi tüp bebek merkezi neresi ve maliyetleri nedir? doktor tavsiyelerinizi bekliyorum
Bu o kadar göreceli bir konu ki. Öncelikle sorununuza göre Arayış yapmanız gerekir. Herkesin söylediği merkezlerle görüşüp sorununuza en iyi çözüm getirenler başlayabilirsiniz. Ben dörde düşüreyim merkezleri.
Şişli Memorial
Amerikan Hastanesi
Bahçeci Fulya
Acıbadem Maslak
En iyi laboratuarların olduğu 4 hastane.
Fiyatları aşağı yukarı aynı. Herşey dahil 10000tl civarında.
teşekkür ederim esenyurttan gelip gidicem o yüzden yakın bi yer arıyorum
Şehir dışından hatta yurtdışından gelenler var. Yakınlıktan ziyade en iyi laboratuarın tercih etmelisiniz bence.teşekkür ederim esenyurttan gelip gidicem o yüzden yakın bi yer arıyorum
Merhaba.. Hayırlı mı olsun saglık mı olsun diyim, ne diyim bilemedim..
Bu konuda tevsiyem gerçek soruna yönelik her şeyi iyi araştırmak ve tek tek görüşmekle başla derim.
Arkadaşımın verdiği örnekler pek şahane ama bende eklemek isterim..
Bahçeci'nin Umut tüp bebeği de iyidir ve fiyatı daha uygundur.
Bir de Oturduğun yere göre tabi Anadolu Sağlık Merkezi'nin (Gebze'de) doktoru ve laboratuarı gayet iyidir. Fiyat konusunda da bir dernek var Çider oraya üye olursan 3.900 tl'ye geliyor. Tabi artı ilaçlar filan rakam değişir.
Merkez seçimi muhakkak doktorla ve sorununa yönelik çözümle bağlantılı olsun derim.
Dilerim rabbim şifanı verir tez vakit sevgiler.
teşekkür ediyorum çok. 1 sene önce dış gebelik geçirdim sağ tüpüm alındı.şimdide sağ tarafta yumurtlama oluyor sol tarafta yumurta oluşmuyor bu yüzden tüp bebek dediler allah isteyen herkese nasip etsin çok zor bi dönem allah yardımcımız olsun
Dün kuzenimin oğlu oldu. Emil Teo:) Darısı herkesin başına.
Teşekkürler canım, uzaklar bize Londra da yaşıyorlar ama yaz tatillerinde oynatırız inşallah:)Maşallah Teo'ya ..
Darısı senin de olsun canım kardeş gibi büyüsünler kuzen çocukları
Teşekkürler canım, uzaklar bize Londra da yaşıyorlar ama yaz tatillerinde oynatırız inşallah:)