Herkes bilsin istemiyorum canım kalbi güzel olmayan insanlar var bana negatif enerji yollasınlar istemiyorum...
1-2 arası TSH iyidir canım sorarsın doktoruna başlarken bir daha bakılır gerekirse ilaca başlarsın sende..
Düşük doz başlamıştım yan etki yaşıyorum diye artırmayı düşünemezdim bile ama artırmak lazımmış yetmemiş belli ki ilaç bana..Transfer ve sonrasında önemli bir değer bu o zamana kadar düşer..Kırmızılar da gelmek üzere canım...
Canım elimden geldiği kadar haber vericem..inşallah ozamana kdr istediğin degere düşer canım ilaç etkisini gösterir bu sefer.
ayy demek gelmek üzereRabbim den dilerim herşey gönlünce olsun.
ordayken hiç giremicek misin kk ya peki ? habersiz mi kalıcaz biz süreçten
yok öyle paşalar var vs her asamadan haberimiz olacakCanım elimden geldiği kadar haber vericem..
Kardeşimde olurum 2 paşa var evde pc yi elimize alınca rahat bırakmıyorlar...
Gece saatlerinde girip haber veririm diye düşünüyorum
Depresyon ilacı alıyorsun ama kullanmıyor musun canım? Tam anlamadım da. MR In temiz olduğuna sevindimEvet Dr çıktım ev yolundayim beta HCG 1.20 dr iyiki gebe degilsin dedi bende size göre iyi dedim özür dilerim öyle demek istemedim (infrt dugumuzu hatirladi,)kulandigin ilaçlar çok agir (ama bem o depresyon ilaclarini hic kulanmiyorum tabi bilmiyot)o yüzden demiştim diyor mr temiz ben stresten böyle oluyormuşum
Evet Dr çıktım ev yolundayim beta HCG 1.20 dr iyiki gebe degilsin dedi bende size göre iyi dedim özür dilerim öyle demek istemedim (infrt dugumuzu hatirladi,)kulandigin ilaçlar çok agir (ama bem o depresyon ilaclarini hic kulanmiyorum tabi bilmiyot)o yüzden demiştim diyor mr temiz ben stresten böyle oluyormuşum
Negatif enerji deyince üzerime alinasim geldi:)Herkes bilsin istemiyorum canım kalbi güzel olmayan insanlar var bana negatif enerji yollasınlar istemiyorum...
1-2 arası TSH iyidir canım sorarsın doktoruna başlarken bir daha bakılır gerekirse ilaca başlarsın sende..
Düşük doz başlamıştım yan etki yaşıyorum diye artırmayı düşünemezdim bile ama artırmak lazımmış yetmemiş belli ki ilaç bana..Transfer ve sonrasında önemli bir değer bu o zamana kadar düşer..Kırmızılar da gelmek üzere canım...
Öncelikle geçmiş olsun canım...Evet Dr çıktım ev yolundayim beta HCG 1.20 dr iyiki gebe degilsin dedi bende size göre iyi dedim özür dilerim öyle demek istemedim (infrt dugumuzu hatirladi,)kulandigin ilaçlar çok agir (ama bem o depresyon ilaclarini hic kulanmiyorum tabi bilmiyot)o yüzden demiştim diyor mr temiz ben stresten böyle oluyormuşum
Varmı ki bit yol benim bildiğim tek yol cimcime ve bıdıko zaman napıyorsuzz stresle baş etmenın yollarını arıyoruz :)
Negatif enerji deyince üzerime alinasim geldi:)
yok öyle paşalar var vs her asamadan haberimiz olacak
Negatif enerji deyince üzerime alinasim geldi:)
Canim depseyon ilaci kulanmak istemiyorum beta HCG bekledogim bir şeydi sasirmadimÖncelikle geçmiş olsun canım...
O verilen ilacı kullanmazsan zaman zaman baş dönmeleri yaşabilirsin aynı durumu yaşayan 2 kişi biliyorum ben tek sorun psikolojik...
bhcg konusunda da tek cevabım:
Varmı ki bit yol benim bildiğim tek yol cimcime ve bıdık
Canim depseyon ilaci kulanmak istemiyorum beta HCG bekledogim bir şeydi sasirmadim
Canım elimden geldiği kadar haber vericem..
Kardeşimde olurum 2 paşa var evde pc yi elimize alınca rahat bırakmıyorlar...
Gece saatlerinde girip haber veririm diye düşünüyorum
Evet Dr çıktım ev yolundayim beta HCG 1.20 dr iyiki gebe degilsin dedi bende size göre iyi dedim özür dilerim öyle demek istemedim (infrt dugumuzu hatirladi,)kulandigin ilaçlar çok agir (ama bem o depresyon ilaclarini hic kulanmiyorum tabi bilmiyot)o yüzden demiştim diyor mr temiz ben stresten böyle oluyormuşum
canım geçmiş olsun Mr ın temiz çıkmasına sevindim
Kuzum bu ay 13 veya 15 unuttum yani çok uzun dsureden sonra (yıların ardından) kendimi hamile gördüm rüyamdayeteeeeer Senin adetine daha kaç gün var...seni umutlandırmak istemem ama 3.aşılamamda test günümde 3 küsür boşey çıkmıştı arayıp söyledim olmamış dediler ilaçları bırak...bıraktım adetim geldi ama daha farklıydı öncekilere göre ben o test günü eşime ben hamileyim biliyorum demiştim o da bana saf saf konuşma doktorsan iyi mi biliceksin demişti...bir sonraki ay tam tamına 1.5 aylık gebe olduğumu öğrenmişti anlayacağınız ben haklı çıktım benim bebe yeni döllenmiş sanırsam bende o kanamayı adet sanmışım...bunu hiç unutmam benim ilk göz ağrım mucize yavrum...onu dış gebelikten kaybettim..yaşasaydı 2013 temmuz doğumlu olacaktı..11 temmuz 2013..
Kardeslerim deli olduğumu düşünüyor degilsende bu yolda hızla ilerliyorsun diyorlarzaman zaman yaşabilirsin bu baş dönmelerini...
ben ilk yazdığında bundan bahsedecektim sana ama ne alaka dersin ya da ben delimiyim dersin diye yazmadıydım
çok sık var artık bu durum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?