- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
canım sen yasin mi okutuyordun dün bi ara denk geldim sanki öyle bi yazına,
istersen bende okuyabilirim senin için canm
ne güzel yazmışsın öyle
ne kadar kaldı canımEvet canım çok sevinirım :) Burcu yelmen
tamam tatlım hafta sonuna kdr okuyacagım Allah kabul etsinEvet canım çok sevinirım :) Burcu yelmen
iyiyim bebeğim sen nasılsınsaygılar yetercimm nasılsın görüşmeyeliiii
Duzelt duzelt bi benimkine elle oteki eklemeler dursun :)Liste ile başım dertte benim o liste nasıl yapılıyor sen biliyormusun
Demek ki yanlışlık olmuş düzeltirim ne var yani
Yarin transfer oluyoruuuuuummmmmmm 10.30da hastanede olcaaaammm ki gelsin bebis(ler)ayyy ne güzellll çok sevindim canım inşallah transferden sonrası da böyle güzel haberlerini alırız tatlım
tedaviye başlayınca zaman geçiyor su gibi önemli olan bi başlayabilmek diye düşünüorum
habersiz bırakma bizi tamam mı öptüm
bunlar kk kızlarına
dünden beri moralmanım kötü. ufacık bi iyilik kırıntısı görünce duygulanıyorum o yüzden. sizin için küçük benim için büyük adımlar bunlar. sorduğun soruya cvp alabilmek ve derdine muhatap bulabilmek mühim. zor zamanlar bunlar bnm için. bu yüzden minnettarım sizeiyi ki varsınız çok moralim bozuktu!
iyiyim bebeğim sen nasılsın
evet organiklerrrrrrrrrrel yapımı kalp bunlar belli organiklersen mi yaptın yoksa
Duzelt duzelt bi benimkine elle oteki eklemeler dursun :)
Yarin transfer oluyoruuuuuummmmmmm 10.30da hastanede olcaaaammm ki gelsin bebis(ler)
evet bende izliyorum ama çaresizlikten başka bir şey yok çünkisence bu saate napıyorumdurbu tarz benm izliyorum
tamam tatlım hafta sonuna kdr okuyacagım Allah kabul etsin
evet organiklerrrrrrrrrr
evet bende izliyorum ama çaresilikten başka bir şey yok çünki
İnsallah kuzum insallahayyy kuzum hadi inşallah al gel bebişlerini ömür boyu seninle olsunlar inşallah
ne kadar kaldı canım
eşşeğin biri çok kızdırdı beni dün işyerindeoy oy ablana gel senkim üzdü seni canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?