• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Duzelt duzelt bi benimkine elle oteki eklemeler dursun :)

Yarin transfer oluyoruuuuuummmmmmm 10.30da hastanede olcaaaammm ki gelsin bebis(ler):rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
maşallah kuzum sağlıkla seni anne yapsınlar inşşşşşşşşşşşş
1166188449ooienvaar.jpg
leylek yola çıktı bebişi getirecek inş

eşşeğin biri çok kızdırdı beni dün işyerinde :KK67: iyilik yap kötülük bul devri! hem de bu hassas dönemimde hiç tahammülüm yok arızaların hiçbir türüne! teşekkür ederim :cry:
kuzum iş hayatında olur bir sürü karakter var ilaki dengesizi çıkar hiç takma kafana canım boş ver

eşşeğin biri çok kızdırdı beni dün işyerinde :KK67: iyilik yap kötülük bul devri! hem de bu hassas dönemimde hiç tahammülüm yok arızaların hiçbir türüne! teşekkür ederim :cry:
:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:deseydin benim arkam çok sağlam bak kızdırma beni diye En Büyük KKEn Büyük KK

yakalarımmmm :cool:

yani artık hergün hergün alışkanlık oldu bende de yapcak bişey yk bende izliyorum :KK53::KK53:
özlem yine formunda dırr dırr dıııırrrrrrrrr:KK47:
hepsi dır dır canımmm saygı sıfır tartışmanında bir adabı olmalı

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne demek allah kabul etsin balımmm dostlar sağolsun bir el attılar

Valla Allah razı olsun o dostlardan ne güzel :)
Ama olmazsa da yapacak bir şey yok.. Her şey rabbimin taktiri..

Ya Rab!
Halim sana ayan,
Söze ne hacet..
Abdülkadir-i Geylani Hz.

Valla Allah razı olsun o dostlardan ne güzel :)
Ama olmazsa da yapacak bir şey yok.. Her şey rabbimin taktiri..

Ya Rab!
Halim sana ayan,
Söze ne hacet..
Abdülkadir-i Geylani Hz.
evet canım allah razı olsun duacı olan herkesden allah kabul etsin bence duanın azı çoğu yoktur dua duadır ve ben inanıyorum ki birbirni görmeden bilmeden bu kadar içten yapılan duaları rabbim geri çevirmeyecek inşş

evet bu olur :KK28: bunu begendim :)
ezginin 13bin tl lik çantasını kedime taksam o da tarz olur demiş birisi koptummmmm:KK70:
eee doğru söze ne denir :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:ama çantaya 13 bin tl yuhhhhhhhhhhhhhh ben o parayla 2. el araba 4 defa tüp bebek vs vs yaprdım:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Back