- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
maşallah kuzum sağlıkla seni anne yapsınlar inşşşşşşşşşşşşDuzelt duzelt bi benimkine elle oteki eklemeler dursun :)
Yarin transfer oluyoruuuuuummmmmmm 10.30da hastanede olcaaaammm ki gelsin bebis(ler)
harikasınız, çok teşekkür ederimAhhh canım benim kıyamam sanasen iyi ki varsın bi kere hepimiz için ailen için eşin için..
Emin ol çok değerlisin.
kuzum iş hayatında olur bir sürü karakter var ilaki dengesizi çıkar hiç takma kafana canım boş vereşşeğin biri çok kızdırdı beni dün işyerindeiyilik yap kötülük bul devri! hem de bu hassas dönemimde hiç tahammülüm yok arızaların hiçbir türüne! teşekkür ederim
eşşeğin biri çok kızdırdı beni dün işyerindeiyilik yap kötülük bul devri! hem de bu hassas dönemimde hiç tahammülüm yok arızaların hiçbir türüne! teşekkür ederim
hepsi dır dır canımmm saygı sıfır tartışmanında bir adabı olmalıyakalarımmmm
yani artık hergün hergün alışkanlık oldu bende de yapcak bişey yk bende izliyorum
özlem yine formunda dırr dırr dıııırrrrrrrrr
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne demek allah kabul etsin balımmm dostlar sağolsun bir el attılarCanım şuan 230 olduDaha haber beklediklerim var işte bakalım
Zaten senin sayende oldu ne olduysa Allah dualarını kabul etsın canım..
Canım yarın bende okuyayım senin için bir tane okuyunca haber ederim yineCanım şuan 230 olduDaha haber beklediklerim var işte bakalım
Zaten senin sayende oldu ne olduysa Allah dualarını kabul etsın canım..
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne demek allah kabul etsin balımmm dostlar sağolsun bir el attılar
Canım yarın bende okuyayım senin için bir tane okuyunca haber ederim yine
evet canım allah razı olsun duacı olan herkesden allah kabul etsin bence duanın azı çoğu yoktur dua duadır ve ben inanıyorum ki birbirni görmeden bilmeden bu kadar içten yapılan duaları rabbim geri çevirmeyecek inşşValla Allah razı olsun o dostlardan ne güzel :)
Ama olmazsa da yapacak bir şey yok.. Her şey rabbimin taktiri..
Ya Rab!
Halim sana ayan,
Söze ne hacet..
Abdülkadir-i Geylani Hz.
beğenmedinmigif bu olsun o zaman
özlem olduguna inanamadım da ondan şşoook a girdimbeğenmedinmi
beğenmediysen bu olsun o zaman
bende gezinirken nette özlemde karşımda dans ediyordu bu olsun deyip ekledimözlem olduguna inanamadım da ondan şşoook a girdim
beğenmediysen bu olsun o zaman
evet canım allah razı olsun duacı olan herkesden allah kabul etsin bence duanın azı çoğu yoktur dua duadır ve ben inanıyorum ki birbirni görmeden bilmeden bu kadar içten yapılan duaları rabbim geri çevirmeyecek inşş
eee doğru söze ne denirevet bu olurbunu begendim :)
ezginin 13bin tl lik çantasını kedime taksam o da tarz olur demiş birisi koptummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?