• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
bunlar kk kızlarına
kalp05ep9.gif
kalp05ep9.gif
kalp05ep9.gif
kalp05ep9.gif
kalp05ep9.gif
kalp05ep9.gif

Liste ile başım dertte benim o liste nasıl yapılıyor sen biliyormusun:KK48:
Demek ki yanlışlık olmuş düzeltirim ne var yani:cool:
Duzelt duzelt bi benimkine elle oteki eklemeler dursun :)

ayyy ne güzellll çok sevindim canım inşallah transferden sonrası da böyle güzel haberlerini alırız tatlım
tedaviye başlayınca zaman geçiyor su gibi önemli olan bi başlayabilmek diye düşünüorum
habersiz bırakma bizi tamam mı öptüm:KK15:
Yarin transfer oluyoruuuuuummmmmmm 10.30da hastanede olcaaaammm ki gelsin bebis(ler):rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

dünden beri moralmanım kötü. ufacık bi iyilik kırıntısı görünce duygulanıyorum o yüzden. sizin için küçük benim için büyük adımlar bunlar. sorduğun soruya cvp alabilmek ve derdine muhatap bulabilmek mühim. zor zamanlar bunlar bnm için. bu yüzden minnettarım size :KK74::KK74: iyi ki varsınız :KK42: çok moralim bozuktu!

Ahhh canım benim kıyamam sana :KK19:sen iyi ki varsın bi kere hepimiz için ailen için eşin için..
Emin ol çok değerlisin. :KK36::KK15::KK15:

Duzelt duzelt bi benimkine elle oteki eklemeler dursun :)

Yarin transfer oluyoruuuuuummmmmmm 10.30da hastanede olcaaaammm ki gelsin bebis(ler):rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: ayyy kuzum hadi inşallah al gel bebişlerini ömür boyu seninle olsunlar inşallah

Back