2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Bazı eczaneler daha uygun onları bulmak lazım...
Gonal f i kaçlık yazmış daktırın..
300,450,900 lük olanları var ve ayrı fiyatlar haliyle....

anladımm, hayırlısı olsun o zmn. bana gonal-f dedi doktorum, yarın başlamam gerekiyormuş. sanırım biraz da tuzluymuş, öyle diyollaa

Gonal-f ın kutusu sanırım 300 gibi bişiydi canım. Ama sen toplam ilaçlara o kdar filan ödersin.

ayyy ne güzellll çok sevindim canım inşallah transferden sonrası da böyle güzel haberlerini alırız tatlım
tedaviye başlayınca zaman geçiyor su gibi önemli olan bi başlayabilmek diye düşünüorum
habersiz bırakma bizi tamam mı öptüm

Nereni göstercen neden daktıra gidiyosun kiii..
akıl ruh ne varsa bakacaktı (boynumda fıtık var ya canımonun için )ama hasta olmuş dr gelmemiş bu gün birde randevu almıştım ya

Son düzenleme:

Rica ederim ne yaptım
dünden beri moralmanım kötü. ufacık bi iyilik kırıntısı görünce duygulanıyorum o yüzden. sizin için küçük benim için büyük adımlar bunlar. sorduğun soruya cvp alabilmek ve derdine muhatap bulabilmek mühim. zor zamanlar bunlar bnm için. bu yüzden minnettarım size iyi ki varsınız çok moralim bozuktu!

kuzum benimm senin moralmanın mı kötü canımm canımmmm
sanırım iğneli aşılamaya başlıyorsun hayırlısı olsun tatlım sıkma sen o tatlı canını
bizler hep birlikte bu mücadeleyi veriyoruz gücümüzü sabrımızı birbirimizden alıyoruz

oy oy ablana gel sen kim üzdü seni canım

ne güzel yazmışsın öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…