Bazı eczaneler daha uygun onları bulmak lazım...evet rapor çıkarıyor hastane ama eczaneler sorun yapabiliyor bu konuda dedi dr. bi eczane önerdi yakında, oradan temin edebilirsin sorunsuz dedi. 250-300 TL civarı dedi ama bu raporlu fiyatı mı raporsuz mu bi bilgim yok ki bnmbi de tek kutu fiyatı mı bu?
tüp 2 ay sonra çiçeem, bu aşılama yine
anladımm, hayırlısı olsun o zmn. bana gonal-f dedi doktorum, yarın başlamam gerekiyormuş. sanırım biraz da tuzluymuş, öyle diyollaa
hala listeyi güncelleyecemAhahahah seninle başım dertte lalala şarkısı aklıma geldi...
hala listeyi güncelleyecem
ivet uzadıkça uzuyorBoşverrr güncellersin elbet kaçmıyor ya ama uzuyor haberin olsun
450Bazı eczaneler daha uygun onları bulmak lazım...
Gonal f i kaçlık yazmış daktırın..
300,450,900 lük olanları var ve ayrı fiyatlar haliyle....
çok teşekkür ederimGonal-f ın kutusu sanırım 300 gibi bişiydi canım. Ama sen toplam ilaçlara o kdar filan ödersin.
Kalemli olanı verdilerse satış fiyatı 360 civarı kalemsizse 340...
ayyy ne güzellll çok sevindim canım inşallah transferden sonrası da böyle güzel haberlerini alırız tatlımcanm iyi bebeler ya bugun kaliteleri hakkında bilgi vercekler bakalm bekliyorum heyecanla yarın ya da cmrt ama buyuk ihtimal cmrt 5.gün transferi olcak inşallaaah ayyyyy zaman nası geçiyo ya transfer aşamasına geldim şaka maka
piştttttttçok teşekkür ederim
canım sen yasin mi okutuyordun dün bi ara denk geldim sanki öyle bi yazına,Rica ederim ne yaptım
ivet uzadıkça uzuyor
canım taşınma telaşı mı hala, göremedim seni bi kaç gündür iyisin miIyiyim kuzum tasindim evle uğraşıyorum sen nasılsın
akıl ruh ne varsa bakacaktıNereni göstercen neden daktıra gidiyosun kiii..
Kalemli olanı verdilerse satış fiyatı 360 civarı kalemsizse 340...
Ama bu satış fiyatının altına bulabilirsin...
Özellikle hastanelerin yönlendirdiği eczaneler var oraya gidebilirsin..
raporlu olunca çok az ödersin...
dünden beri moralmanım kötü. ufacık bi iyilik kırıntısı görünce duygulanıyorum o yüzden. sizin için küçük benim için büyük adımlar bunlar. sorduğun soruya cvp alabilmek ve derdine muhatap bulabilmek mühim. zor zamanlar bunlar bnm için. bu yüzden minnettarım sizeRica ederim ne yaptım
dünden beri moralmanım kötü. ufacık bi iyilik kırıntısı görünce duygulanıyorum o yüzden. sizin için küçük benim için büyük adımlar bunlar. sorduğun soruya cvp alabilmek ve derdine muhatap bulabilmek mühim. zor zamanlar bunlar bnm için. bu yüzden minnettarım sizeiyi ki varsınız çok moralim bozuktu!
oy oy ablana gel sendünden beri moralmanım kötü. ufacık bi iyilik kırıntısı görünce duygulanıyorum o yüzden. sizin için küçük benim için büyük adımlar bunlar. sorduğun soruya cvp alabilmek ve derdine muhatap bulabilmek mühim. zor zamanlar bunlar bnm için. bu yüzden minnettarım sizeiyi ki varsınız çok moralim bozuktu!
ne güzel yazmışsın öylekuzum benimm senin moralmanın mı kötücanımm canımmmm
sanırım iğneli aşılamaya başlıyorsun hayırlısı olsun tatlım sıkma sen o tatlı canını
bizler hep birlikte bu mücadeleyi veriyoruz gücümüzü sabrımızı birbirimizden alıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?