• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Inşallah canım hepimiz mutlu sona kavusuruz inşallah saçma sapan rüyalar görüyorum korkuyorum galiba ya olmazsa diye. Doktora danışmadan ilaç dozunu düşürme canim biz bazen kafamızı göre davransak da onlar en iyisini biliyor tedaviye daha var galiba düşer senin de :)

tamamen danışmadım diyemem asistanıyla konuştum haberi vardı canım:KK48:
ilaca başlayınca bildiğin yataklık oldum başımı kaldıramadım belki içindeki etken bir madde alerji yapmıştır diye düşündüm yoksa kendi başına ilaç dozu ile oynamam mümkün değil dozu düşürmesem direk ilacı kesecektim o kadar kötü oldum yani..
bu süreç hiiççç kolay değil kötü rüyalarda görürsün gerginde olabilirsin bir ağlayıp bir gülebilirsinde...
yaşamayan bilemez diyorum..

İnş

Öyle ama ya tutmazsa :KK43:
o bir olasılık ama biz tutacağını düşüneceğiz kiii sen elinden geleni yapmışsın son teknoloji ile her şeyi yaptırmışsın bundan sonrası takdiri ilahi inş zamanı gelmiştir anneliğinin

Merhaba arkadaşlarım, dün gece 12 de kanamaya kalktım, doktoruma yazdım iğne vurulmamı ve ertesi günde test yapmamı istedi. O gece iğnemi oldum. Ertesi günde kan verdim. Kan değerim 7.522 çıktı. Ultrosanla bakan doktor keseye benzer birşey gördüm ama bu çok büyük 4 Cm dedi, içinde bebek göremiyorum dedi. Galiba yoğun kandan göremedi veya yanlış yeri ölçtü bilmiyorum. Kanamam bu dünkü gibi değil, işe gitmiyorum. Yarında kendi doktoruma gideceğim. Bu sayfayı bir türlü bulamadım. Sistem değiştiğinden telefonumda bulamadım bu gün tesadüf gördüm ve hemen yazdım. Şuan için başıma gelenler bunlar arkadaşlarım.

Arkadaşım çok geçmiş olsun :KK43: Bizi haberdar et olur mu?

cnm ahyırlı olsun inşlh aralık sanada bebeğini getirir...

saol cnm iim ya tedaviye aralık 17 gibi başlıcam kısmetse korku ve endişelerle tabii bakalım kaderde ne cıkacak inşlh ahyırlı günler beni bekliyordur..
sen nasılsın maşalah oğluş büyümüş sağlıkla gelsin evine kuca<ğına inşlhhh

cnm inşljhh bebeğinide göreceksin salıkla ve rahat ve sağlıklı gebelik geçirirsin dualarım hep seninle...
saol canım senle hemen hemen aynı zmnlarda başlıcaz bnmde aralık adetim 19u. hakkımzda hayrlısı olur inşlh seninde ilk miydi senin sıkı takipçinim bundan sonra :)

Ne güzel böyle pozitif düşünmen çok sevindim canım...
Sen böyle pozitif olursan o bebek buraya gelecek başka yolu yookkkk:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
inşallah canm :) yaaa sana bişi dicem hemen yap tmm mı:63: beni tüp listesinde 2. tedavi diye yazmıssın küstüüm değiş onu bakiiimmm ilk tedavideyim ben daha ilk bitmeden ikiyi gecirdin beni moralimi boziiiiii:63::63:

inşallah canm :) yaaa sana bişi dicem hemen yap tmm mı:63: beni tüp listesinde 2. tedavi diye yazmıssın küstüüm değiş onu bakiiimmm ilk tedavideyim ben daha ilk bitmeden ikiyi gecirdin beni moralimi boziiiiii:63::63:

Liste ile başım dertte benim o liste nasıl yapılıyor sen biliyormusun:KK48:
Demek ki yanlışlık olmuş düzeltirim ne var yani:cool:

TSH değerim 2 nin altına düşünce başlayacam canımcım henüz tam belli değil..
anladımm, hayırlısı olsun o zmn. bana gonal-f dedi doktorum, yarın başlamam gerekiyormuş. sanırım biraz da tuzluymuş, öyle diyollaa :KK16:

anladımm, hayırlısı olsun o zmn. bana gonal-f dedi doktorum, yarın başlamam gerekiyormuş. sanırım biraz da tuzluymuş, öyle diyollaa :KK16:

tüp start alıyor demek...
gonal f ya da diğer iğneler aşağı yukarı aynılar canım fiyat olarak..
rapor vs..varsa az bir miktar ödersin..

tüp start alıyor demek...
gonal f ya da diğer iğneler aşağı yukarı aynılar canım fiyat olarak..
rapor vs..varsa az bir miktar ödersin..
evet rapor çıkarıyor hastane ama eczaneler sorun yapabiliyor bu konuda dedi dr. bi eczane önerdi yakında, oradan temin edebilirsin sorunsuz dedi. 250-300 TL civarı dedi ama bu raporlu fiyatı mı raporsuz mu bi bilgim yok ki bnm o_O bi de tek kutu fiyatı mı bu?
tüp 2 ay sonra çiçeem, bu aşılama yine :KK51:

Back