- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de tek kat çorap giyerek izliyorumsoğuk ve yagışlı bir samsundan ayagıma iki kat corap giymiş ve tv karşısında bu tarz benim izlerken ben geldim
nasılsın editörüm canım cancagızım
Yolun açık olsun canım...kızlar hepinize hayırlı akşamlarrr ben işten eve doğru yola koyulur :)))
canım seni çooooook ama çoookkkk iyi anlıyorum...dünden beri moralmanım kötü. ufacık bi iyilik kırıntısı görünce duygulanıyorum o yüzden. sizin için küçük benim için büyük adımlar bunlar. sorduğun soruya cvp alabilmek ve derdine muhatap bulabilmek mühim. zor zamanlar bunlar bnm için. bu yüzden minnettarım size iyi ki varsınız çok moralim bozuktu!
Oy insallah canm insallah :)maşallah kuzum sağlıkla seni anne yapsınlar inşşşşşşşşşşşşleylek yola çıktı bebişi getirecek inş
Canm evet 4.gun olcak 4pek yapilmiyi galiba niye 4oluyo sence iyi midir bebelerim4.gün sıpasımı alcan göbüşe
Sanirim bana dedin canm:) insallah guzel sonuclanir kuzumCanım gözün aydın hayırlısıyla tek kişi git 3 kişi dön annesi bebişleri alda gel göbüşe @egunal kuzum senin tsh nedir anlamadım ama tez zamanda düşsün gelsin bebişler biz teyze olmak istiyoruz yeteeeeer kuzum geçmiş olsun sana da dra gitmişsin
Oy insallah canm insallah :)
Canm evet 4.gun olcak 4pek yapilmiyi galiba niye 4oluyo sence iyi midir bebelerim
Canım gözün aydın hayırlısıyla tek kişi git 3 kişi dön annesi bebişleri alda gel göbüşe @egunal kuzum senin tsh nedir anlamadım ama tez zamanda düşsün gelsin bebişler biz teyze olmak istiyoruz yeteeeeer kuzum geçmiş olsun sana da dra gitmişsin
Onlari yarin ogrencem artik canm insallah benmle olurlar ya dualarinizi eksik etmeyin :)3 ve 5.günleri tercih ederler genelde sende biliyorsun..
4.gün transferleride oluyor embriyolar hakkında bir şey diyebilmemiz için bilgimiz olması lazım canım..
mesela grade 1 vs.. gibi...
Hayırlı olsun, sağlıkla doğsunlar. Climara bantlardan bahsediyorsan. Onlar östrojen içerikli, rahim içini hamileliğe hazırlayan ya da transfer sonrası sanal hamilelik sağlayan bantlar.ii aksamlar kizlar bugun transferim oldu 5. gun embriyosu iki tane kaliteli yerlestirildi 3. denemem bu bant kullanan varmi yeni kullaniom ben tam olarak ne ise yario transferden sonra neler yaptinz :)
saol cnm cewabin icinamin hepimzn ins :) nasil.sanal hamilelikHayırlı olsun, sağlıkla doğsunlar. Climara bantlardan bahsediyorsan. Onlar östrojen içerikli, rahim içini hamileliğe hazırlayan ya da transfer sonrası sanal hamilelik sağlayan bantlar.
Embriyoyu biz oluşturmadık. Dışarda hazırlanıp konduruluyor ya, vücût kendini hamile olarak algılayıp, değerleri hamile değerlerine çeksin diye dışardan alınan ilaçlarla sanal hamilelik yaşatılıyoruz. Rahim kendini hamile zannederek dış çeperini kalınlaştırıyor. Böylece embriyo çok daha iyi tutunabiliyor ve rahim dışarıdan gelen embriyoyu daha kolay benimsiyor.saol cnm cewabin icinamin hepimzn ins :) nasil.sanal hamilelik
anladimm baya bilginiz var galiba ogrendigim iyi oldu allah razi olsun :)Embriyoyu biz oluşturmadık. Dışarda hazırlanıp konduruluyor ya, vücût kendini hamile olarak algılayıp, değerleri hamile değerlerine çeksin diye dışardan alınan ilaçlarla sanal hamilelik yaşatılıyoruz. Rahim kendini hamile zannederek dış çeperini kalınlaştırıyor. Böylece embriyo çok daha iyi tutunabiliyor ve rahim dışarıdan gelen embriyoyu daha kolay benimsiyor.
Ricam ederim. Ben de doktora sormuştum. Böyle açıklamıştı:)anladimm baya bilginiz var galiba ogrendigim iyi oldu allah razi olsun :)
Ben de tek kat çorap giyerek izliyorum
Çorabın üzerine de sitiletto giyeyim dedim de tarz olmam diye vazgeçtim
Tülum giyseydim evde sitilettomla olurdu bak
Allah razı olsun burası arkadaşlığımız olmasa ne yaparım bilmem iyi ki varsınız..benim pek hatta hiç arkadaşım yok hoş olanlarada derdimi anlatsam az cok bilirsiniz acır gözle bakmalar her yerde allah sanada verir demeler falan...Canim her şey geçecek emin ol. Yapacagin tek sey derdini sevmen cunku derdi veren belli :) meryem surelerini istedigin zaman okumaya devam edersin canim bana ozelden adini yaz senin icin okuyacagim bende :) hic uzulme lutfen sen dwgerli ve onemlisin benim ixinde :)