• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
soğuk ve yagışlı bir samsundan ayagıma iki kat corap giymiş ve tv karşısında bu tarz benim izlerken ben geldim :KK54:
nasılsın editörüm canım cancagızım :KK19:
Ben de tek kat çorap giyerek izliyorum:KK48:
Çorabın üzerine de sitiletto giyeyim dedim de tarz olmam diye vazgeçtim:KK48:
Tülum giyseydim evde sitilettomla olurdu bak:KK53:

dünden beri moralmanım kötü. ufacık bi iyilik kırıntısı görünce duygulanıyorum o yüzden. sizin için küçük benim için büyük adımlar bunlar. sorduğun soruya cvp alabilmek ve derdine muhatap bulabilmek mühim. zor zamanlar bunlar bnm için. bu yüzden minnettarım size :KK74::KK74: iyi ki varsınız :KK42: çok moralim bozuktu!
canım seni çooooook ama çoookkkk iyi anlıyorum...
anne olmanın bu kadar zor olabileceğini hangimiz bilebilirdik ki...
neler yaşıyor nelere katlanıyoruz...
bizim sınavımız bu..
bu sürece başlarken önce bu fikre alışmak hazmetmek gerekiyor bu da öyle kolay değil..
herkes sevişip doğururken bizler bebeklerimizi labaratuvarlardan alıp anne olmaya çalışıyoruz...
iyi düşünelim...
tıp bu kadar ilerlememiş olmasaydı tüp bebek gibi şansımız olmasaydı ne yapardık..
çok şükür ki alternatiflerimiz var deniyoruz...
hamileyim diye yazdığın günleride görecez..

Canım gözün aydın hayırlısıyla tek kişi git 3 kişi dön annesi bebişleri alda gel göbüşe :anneadayı:@egunal kuzum senin tsh nedir anlamadım ama tez zamanda düşsün gelsin bebişler biz teyze olmak istiyoruz :KK68::KK68: yeteeeeer yeteeeeer kuzum geçmiş olsun sana da dra gitmişsin :KK43:

maşallah kuzum sağlıkla seni anne yapsınlar inşşşşşşşşşşşş
1166188449ooienvaar.jpg
leylek yola çıktı bebişi getirecek inş
Oy insallah canm insallah :)

4.gün sıpasımı alcan göbüşe:KK46::nazar:
Canm evet 4.gun olcak 4pek yapilmiyi galiba niye 4oluyo sence iyi midir bebelerimo_O

Canım gözün aydın hayırlısıyla tek kişi git 3 kişi dön annesi bebişleri alda gel göbüşe :anneadayı:@egunal kuzum senin tsh nedir anlamadım ama tez zamanda düşsün gelsin bebişler biz teyze olmak istiyoruz :KK68::KK68: yeteeeeer yeteeeeer kuzum geçmiş olsun sana da dra gitmişsin :KK43:
Sanirim bana dedin canm:) insallah guzel sonuclanir kuzum

Oy insallah canm insallah :)

Canm evet 4.gun olcak 4pek yapilmiyi galiba niye 4oluyo sence iyi midir bebelerimo_O

3 ve 5.günleri tercih ederler genelde sende biliyorsun..
4.gün transferleride oluyor embriyolar hakkında bir şey diyebilmemiz için bilgimiz olması lazım canım..
mesela grade 1 vs.. gibi...

tsh ım normal değer aralıklarında ama gebelik için 2 nin altında olması daha iyi diye bizde doktorumla 2 nin altına düşürme kararı aldık:KK48: 2.9 değerimi ilaçla 2 nin altına düşürüp tedaviye başlayacağım şekercim..

ii aksamlar kizlar bugun transferim oldu 5. gun embriyosu iki tane kaliteli yerlestirildi 3. denemem bu bant kullanan varmi yeni kullaniom ben tam olarak ne ise yario transferden sonra neler yaptinz :)

3 ve 5.günleri tercih ederler genelde sende biliyorsun..
4.gün transferleride oluyor embriyolar hakkında bir şey diyebilmemiz için bilgimiz olması lazım canım..
mesela grade 1 vs.. gibi...
Onlari yarin ogrencem artik canm insallah benmle olurlar ya dualarinizi eksik etmeyin :)

ii aksamlar kizlar bugun transferim oldu 5. gun embriyosu iki tane kaliteli yerlestirildi 3. denemem bu bant kullanan varmi yeni kullaniom ben tam olarak ne ise yario transferden sonra neler yaptinz :)
Hayırlı olsun, sağlıkla doğsunlar. Climara bantlardan bahsediyorsan. Onlar östrojen içerikli, rahim içini hamileliğe hazırlayan ya da transfer sonrası sanal hamilelik sağlayan bantlar.

Hayırlı olsun, sağlıkla doğsunlar. Climara bantlardan bahsediyorsan. Onlar östrojen içerikli, rahim içini hamileliğe hazırlayan ya da transfer sonrası sanal hamilelik sağlayan bantlar.
saol cnm cewabin icinamin hepimzn ins :) nasil.sanal hamilelik

saol cnm cewabin icinamin hepimzn ins :) nasil.sanal hamilelik
Embriyoyu biz oluşturmadık. Dışarda hazırlanıp konduruluyor ya, vücût kendini hamile olarak algılayıp, değerleri hamile değerlerine çeksin diye dışardan alınan ilaçlarla sanal hamilelik yaşatılıyoruz. Rahim kendini hamile zannederek dış çeperini kalınlaştırıyor. Böylece embriyo çok daha iyi tutunabiliyor ve rahim dışarıdan gelen embriyoyu daha kolay benimsiyor.

Embriyoyu biz oluşturmadık. Dışarda hazırlanıp konduruluyor ya, vücût kendini hamile olarak algılayıp, değerleri hamile değerlerine çeksin diye dışardan alınan ilaçlarla sanal hamilelik yaşatılıyoruz. Rahim kendini hamile zannederek dış çeperini kalınlaştırıyor. Böylece embriyo çok daha iyi tutunabiliyor ve rahim dışarıdan gelen embriyoyu daha kolay benimsiyor.
anladimm baya bilginiz var galiba ogrendigim iyi oldu allah razi olsun :)

Canim her şey geçecek emin ol. Yapacagin tek sey derdini sevmen cunku derdi veren belli :) meryem surelerini istedigin zaman okumaya devam edersin canim bana ozelden adini yaz senin icin okuyacagim bende :) hic uzulme lutfen sen dwgerli ve onemlisin benim ixinde :)
Allah razı olsun burası arkadaşlığımız olmasa ne yaparım bilmem iyi ki varsınız..benim pek hatta hiç arkadaşım yok hoş olanlarada derdimi anlatsam az cok bilirsiniz acır gözle bakmalar her yerde allah sanada verir demeler falan...

Back