Inşallah canım hepimiz mutlu sona kavusuruz inşallah saçma sapan rüyalar görüyorum korkuyorum galiba ya olmazsa diye. Doktora danışmadan ilaç dozunu düşürme canim biz bazen kafamızı göre davransak da onlar en iyisini biliyor tedaviye daha var galiba düşer senin de :)
o bir olasılık ama biz tutacağını düşüneceğiz kiii sen elinden geleni yapmışsın son teknoloji ile her şeyi yaptırmışsın bundan sonrası takdiri ilahi inş zamanı gelmiştir anneliğininİnş
Öyle ama ya tutmazsa
Merhaba arkadaşlarım, dün gece 12 de kanamaya kalktım, doktoruma yazdım iğne vurulmamı ve ertesi günde test yapmamı istedi. O gece iğnemi oldum. Ertesi günde kan verdim. Kan değerim 7.522 çıktı. Ultrosanla bakan doktor keseye benzer birşey gördüm ama bu çok büyük 4 Cm dedi, içinde bebek göremiyorum dedi. Galiba yoğun kandan göremedi veya yanlış yeri ölçtü bilmiyorum. Kanamam bu dünkü gibi değil, işe gitmiyorum. Yarında kendi doktoruma gideceğim. Bu sayfayı bir türlü bulamadım. Sistem değiştiğinden telefonumda bulamadım bu gün tesadüf gördüm ve hemen yazdım. Şuan için başıma gelenler bunlar arkadaşlarım.
Kızlar ben yine gezmeye gidiyomYolda doğurcam valla
cemrem29 ve portakales kızçelerim Yasin lerinizi okudum bilginiz olsun
ben dr gidiyorum kızlar görüşürüz sonra
Amin canımTesekkurler canim Allah kabul etsin insallah seninde dualarini
saol canım senle hemen hemen aynı zmnlarda başlıcaz bnmde aralık adetim 19u. hakkımzda hayrlısı olur inşlh seninde ilk miydi senin sıkı takipçinim bundan sonra :)cnm ahyırlı olsun inşlh aralık sanada bebeğini getirir...
saol cnm iim ya tedaviye aralık 17 gibi başlıcam kısmetse korku ve endişelerle tabii bakalım kaderde ne cıkacak inşlh ahyırlı günler beni bekliyordur..
sen nasılsın maşalah oğluş büyümüş sağlıkla gelsin evine kuca<ğına inşlhhh
cnm inşljhh bebeğinide göreceksin salıkla ve rahat ve sağlıklı gebelik geçirirsin dualarım hep seninle...
egunalcım tedaviye başlıyormuşsun sanırım dimi?Amin canım
inşallah canm :) yaaa sana bişi dicem hemen yap tmm mıNe güzel böyle pozitif düşünmen çok sevindim canım...
Sen böyle pozitif olursan o bebek buraya gelecek başka yolu yookkkk
egunalcım tedaviye başlıyormuşsun sanırım dimi?
inşallah canm :) yaaa sana bişi dicem hemen yap tmm mıbeni tüp listesinde 2. tedavi diye yazmıssın küstüüm değiş onu bakiiimmm ilk tedavideyim ben daha ilk bitmeden ikiyi gecirdin beni moralimi boziiiiii
anladımm, hayırlısı olsun o zmn. bana gonal-f dedi doktorum, yarın başlamam gerekiyormuş. sanırım biraz da tuzluymuş, öyle diyollaaTSH değerim 2 nin altına düşünce başlayacam canımcım henüz tam belli değil..
anladımm, hayırlısı olsun o zmn. bana gonal-f dedi doktorum, yarın başlamam gerekiyormuş. sanırım biraz da tuzluymuş, öyle diyollaa
evet rapor çıkarıyor hastane ama eczaneler sorun yapabiliyor bu konuda dedi dr. bi eczane önerdi yakında, oradan temin edebilirsin sorunsuz dedi. 250-300 TL civarı dedi ama bu raporlu fiyatı mı raporsuz mu bi bilgim yok ki bnmtüp start alıyor demek...
gonal f ya da diğer iğneler aşağı yukarı aynılar canım fiyat olarak..
rapor vs..varsa az bir miktar ödersin..
Liste ile başım dertte benim o liste nasıl yapılıyor sen biliyormusun
Demek ki yanlışlık olmuş düzeltirim ne var yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?