2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

tamamen danışmadım diyemem asistanıyla konuştum haberi vardı canım
ilaca başlayınca bildiğin yataklık oldum başımı kaldıramadım belki içindeki etken bir madde alerji yapmıştır diye düşündüm yoksa kendi başına ilaç dozu ile oynamam mümkün değil dozu düşürmesem direk ilacı kesecektim o kadar kötü oldum yani..
bu süreç hiiççç kolay değil kötü rüyalarda görürsün gerginde olabilirsin bir ağlayıp bir gülebilirsinde...
yaşamayan bilemez diyorum..

İnş

Öyle ama ya tutmazsa
o bir olasılık ama biz tutacağını düşüneceğiz kiii sen elinden geleni yapmışsın son teknoloji ile her şeyi yaptırmışsın bundan sonrası takdiri ilahi inş zamanı gelmiştir anneliğinin

Arkadaşım çok geçmiş olsun Bizi haberdar et olur mu?

saol canım senle hemen hemen aynı zmnlarda başlıcaz bnmde aralık adetim 19u. hakkımzda hayrlısı olur inşlh seninde ilk miydi senin sıkı takipçinim bundan sonra :)

Ne güzel böyle pozitif düşünmen çok sevindim canım...
Sen böyle pozitif olursan o bebek buraya gelecek başka yolu yookkkk
inşallah canm :) yaaa sana bişi dicem hemen yap tmm mı beni tüp listesinde 2. tedavi diye yazmıssın küstüüm değiş onu bakiiimmm ilk tedavideyim ben daha ilk bitmeden ikiyi gecirdin beni moralimi boziiiiii

inşallah canm :) yaaa sana bişi dicem hemen yap tmm mı beni tüp listesinde 2. tedavi diye yazmıssın küstüüm değiş onu bakiiimmm ilk tedavideyim ben daha ilk bitmeden ikiyi gecirdin beni moralimi boziiiiii

Liste ile başım dertte benim o liste nasıl yapılıyor sen biliyormusun
Demek ki yanlışlık olmuş düzeltirim ne var yani

TSH değerim 2 nin altına düşünce başlayacam canımcım henüz tam belli değil..
anladımm, hayırlısı olsun o zmn. bana gonal-f dedi doktorum, yarın başlamam gerekiyormuş. sanırım biraz da tuzluymuş, öyle diyollaa

anladımm, hayırlısı olsun o zmn. bana gonal-f dedi doktorum, yarın başlamam gerekiyormuş. sanırım biraz da tuzluymuş, öyle diyollaa

tüp start alıyor demek...
gonal f ya da diğer iğneler aşağı yukarı aynılar canım fiyat olarak..
rapor vs..varsa az bir miktar ödersin..

tüp start alıyor demek...
gonal f ya da diğer iğneler aşağı yukarı aynılar canım fiyat olarak..
rapor vs..varsa az bir miktar ödersin..
evet rapor çıkarıyor hastane ama eczaneler sorun yapabiliyor bu konuda dedi dr. bi eczane önerdi yakında, oradan temin edebilirsin sorunsuz dedi. 250-300 TL civarı dedi ama bu raporlu fiyatı mı raporsuz mu bi bilgim yok ki bnm bi de tek kutu fiyatı mı bu?
tüp 2 ay sonra çiçeem, bu aşılama yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…