• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
canım benim tüp bebek olacak raporum çıktı ilaçlarımı da aldım şuan aralık adetimi bekliyorum 2.günü gideceğim ilaçlara başlayacağız.aslında bnce sistemleri güzel sadece sorulara cvb vermeye tahammülleri yok kapıdaki sekreterler zaten sadece prosödrle ilgileniyo doktorlarlada pek görüşme fırsatım olmadı açıkçası şimdilik memnunum.doktorumun hangisi oldğnu bilmiyorm çnkü her gttğimde başka biri orda oluyor.
cnm ahyırlı olsun inşlh aralık sanada bebeğini getirir...
tatlım çok takip edemiyorum başladın mı tedaviye :) ne durumdasın? :)

canım hayırlısı ile güzel sonuçlarını alırız :) regl gününün olması önemli değil sen fikri kafandan uzaklaştır :)
saol cnm iim ya tedaviye aralık 17 gibi başlıcam kısmetse korku ve endişelerle tabii bakalım kaderde ne cıkacak inşlh ahyırlı günler beni bekliyordur..
sen nasılsın maşalah oğluş büyümüş sağlıkla gelsin evine kuca<ğına inşlhhh

Merhaba arkadaşlarım, dün gece 12 de kanamaya kalktım, doktoruma yazdım iğne vurulmamı ve ertesi günde test yapmamı istedi. O gece iğnemi oldum. Ertesi günde kan verdim. Kan değerim 7.522 çıktı. Ultrosanla bakan doktor keseye benzer birşey gördüm ama bu çok büyük 4 Cm dedi, içinde bebek göremiyorum dedi. Galiba yoğun kandan göremedi veya yanlış yeri ölçtü bilmiyorum. Kanamam bu dünkü gibi değil, işe gitmiyorum. Yarında kendi doktoruma gideceğim. Bu sayfayı bir türlü bulamadım. Sistem değiştiğinden telefonumda bulamadım bu gün tesadüf gördüm ve hemen yazdım. Şuan için başıma gelenler bunlar arkadaşlarım.
cnm inşljhh bebeğinide göreceksin salıkla ve rahat ve sağlıklı gebelik geçirirsin dualarım hep seninle...

Hakikaten zaman ne çabuk geçiyor...
Daha geçenlerde kimse beni merak etmemiş diye trip atıyodun :KK48:
Tedaviye başlama ihtimalin vardı daktıra gidecektin heeeyyyyy gidi günler..
Şimdi transfer olcan nerdeyse:KK48:
ayy oyle valla canm :) inşallah güzel olur herşey coook ümitliyim inanıyorum olacagına ben pozitifim inşallah sonucum da pozitif olur hayırlısıyla Allahım nasip etmiş olur :)

Bülent hoca ile görüşmeye gittiğim gün bana bir şey anlattı...
Yanlış hatırlamıyorsam 11 embriyoda 1 tane cgh den sağlıklı çıkan embriyonun bugün kalp atışlarını duyduk dedi..Anne baba olamayan bir çiftte herşey normal ama bebek olmuyor meğerse kromozomlarda sorun varmış..Sağlıklı 1 tane embriyo ile gebelik elde etmişler..

Sonucu bildirmek için Neslihan Hanım aradığında o da buna benzer bir şey anlattı

Ama ben çok korkuyorum :( ya tutmazsa hersey sil bastan olacak

Sonucu bildirmek için Neslihan Hanım aradığında o da buna benzer bir şey anlattı

Ama ben çok korkuyorum :KK43: ya tutmazsa hersey sil bastan olacak
Haklısın canım ben olsam ben de korkarım ya tutmazsa diye ama şöyle düşünürdüm diğer embriyolarda bu işleme girmeseydi dondurulacaktı ve sağlıksız embriyolar olduklarından hep hüsranla sonuçlanacaktı denemelerin...
Evet daha çok sağlıklı çıksaydı cgh den ama napalım nasip diye de bir şey var...

Evet ama ben çoook korkuyorum

Rabbim hakkımda hayırlısını versin

Eğer hakkında hayırlı olanı istiyorsan hangi sonuçla karşılaşırsan karşılaş aynı duygu ile karşılamalısın.
Çünkü rabbim senin için hayırlı olanı o an nasip etmiş olur..
Canım korkma korkarsan adrenalın hormonun artar bu da bebişe zaten iyi gelmez.
Oyüzden daya sırtını allaha rahat et acık sakin ol.. Elbet gönül bebek istiyor canım ama oda annesinin güçlü olmasını istiyor emin ol :)

ayy oyle valla canm :) inşallah güzel olur herşey coook ümitliyim inanıyorum olacagına ben pozitifim inşallah sonucum da pozitif olur hayırlısıyla Allahım nasip etmiş olur :)

Ne güzel böyle pozitif düşünmen çok sevindim canım...
Sen böyle pozitif olursan o bebek buraya gelecek başka yolu yookkkk:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

TSH değerim için ilaç kullanmaya başlamıştım 11 gün önce...İlaçla olan kavgam sonunda bitiyor alıştık artık birbirimize:KK48:
2.9 ile başlamıştım ilaca en düşük doz olan 25 lik dozu kullanıyordum 5 gün dayanabildim bu doza sonra onuda yarıya düşürdüm 12.5 doz almaya başladım kendimi daha iyi hissettim 5 günde bu dozla kullandım sonra dedim ki bir kan vereyim bu ilaç neden beni fena yaptı birden çok m u düştü değerim dedim..kan verdim ilacın 10.günü değerim 2.9 dan 2.7 ye düşmüş:KK70::KK70::KK70:amaannnn ne de çok düşmüş yani:-)
Bu olanları doktorumla paylaştım ve ilk dozuma yani 25 lik dozuma geri döndüm..
Adetime 14 gün var tahminen 10 gün 12 gün sonra bir daha bakiciim değerime..
2 nin altına düşüremezsek tedaviye bu ay başlayamicam..
TSH ya düşecek ya düşecek:KK73::KK73::KK73::KK48:

TSH değerim için ilaç kullanmaya başlamıştım 11 gün önce...İlaçla olan kavgam sonunda bitiyor alıştık artık birbirimize:KK48:
2.9 ile başlamıştım ilaca en düşük doz olan 25 lik dozu kullanıyordum 5 gün dayanabildim bu doza sonra onuda yarıya düşürdüm 12.5 doz almaya başladım kendimi daha iyi hissettim 5 günde bu dozla kullandım sonra dedim ki bir kan vereyim bu ilaç neden beni fena yaptı birden çok m u düştü değerim dedim..kan verdim ilacın 10.günü değerim 2.9 dan 2.7 ye düşmüş:KK70::KK70::KK70:amaannnn ne de çok düşmüş yani:-)
Bu ya düşecek ya düşecek:KK73::KK73::KK73::KK48:

Hahahha inşallah düşecek canım. 2015 e bebekle girmek şart artık valla :)

TSH ya düşecek ya düşecek:KK73::KK73::KK73::KK48:
Canım bende 3 haftadır kullanıyordum dün test yaptırdım 3.7 den 2.7 ye düşmüş sonuçları bugün mail atacağım bakalım ne diyecek

Canım bende 3 haftadır kullanıyordum dün test yaptırdım 3.7 den 2.7 ye düşmüş sonuçları bugün mail atacağım bakalım ne diyecek
oooo sende düşüş iyi bende 10 günde 2.9 dan 2.7 ye düşmüş sende 3 haftada baya farketmiş demek ki benimde 3 hafta lık değerim baya düşmüş olcak...sen 50 lik kullanıyordun dimi dozu..5 gün dozumu düşürmeyeydim kendi başıma şimdi 2.5 olabilirdi..

oooo sende düşüş iyi bende 10 günde 2.9 dan 2.7 ye düşmüş sende 3 haftada baya farketmiş demek ki benimde 3 hafta lık değerim baya düşmüş olcak...sen 50 lik kullanıyordun dimi dozu..5 gün dozumu düşürmeyeydim kendi başıma şimdi 2.5 olabilirdi..
Evet canim 50 lik kullanıyorum devam bakalim. prolaktin için de dostinex kullanıyordum 33 den 2 ye düşmüş o da lucrin de 5 gün bugün 10 gün içinde adet olunca iğneleri başlayacağım insallah

Evet canim 50 lik kullanıyorum devam bakalim. prolaktin için de dostinex kullanıyordum 33 den 2 ye düşmüş o da lucrin de 5 gün bugün 10 gün içinde adet olunca iğneleri başlayacağım insallah
baya yol almışsın canım maşallah...
adetine kadar tsh da daha iyi duruma gelecek belli ki...
güzel gidiyor güzel sonada az kaldı inşallah...

baya yol almışsın canım maşallah...
adetine kadar tsh da daha iyi duruma gelecek belli ki...
güzel gidiyor güzel sonada az kaldı inşallah...
Inşallah canım hepimiz mutlu sona kavusuruz inşallah saçma sapan rüyalar görüyorum korkuyorum galiba ya olmazsa diye. Doktora danışmadan ilaç dozunu düşürme canim biz bazen kafamızı göre davransak da onlar en iyisini biliyor tedaviye daha var galiba düşer senin de :)

Back