- 30 Ağustos 2014
- 2.719
- 3.782
- 198
- 47
dün yağmur vardı ama bu gün bahar havası var seviyorum memleketimi sıcacık
Sevilmez mi, hemşeriyiz senle. Ben de Silifke liyim:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dün yağmur vardı ama bu gün bahar havası var seviyorum memleketimi sıcacık
Sevilmez mi, hemşeriyiz senle. Ben de Silifke liyim:)
cnm ahyırlı olsun inşlh aralık sanada bebeğini getirir...canım benim tüp bebek olacak raporum çıktı ilaçlarımı da aldım şuan aralık adetimi bekliyorum 2.günü gideceğim ilaçlara başlayacağız.aslında bnce sistemleri güzel sadece sorulara cvb vermeye tahammülleri yok kapıdaki sekreterler zaten sadece prosödrle ilgileniyo doktorlarlada pek görüşme fırsatım olmadı açıkçası şimdilik memnunum.doktorumun hangisi oldğnu bilmiyorm çnkü her gttğimde başka biri orda oluyor.
saol cnm iim ya tedaviye aralık 17 gibi başlıcam kısmetse korku ve endişelerle tabii bakalım kaderde ne cıkacak inşlh ahyırlı günler beni bekliyordur..tatlım çok takip edemiyorum başladın mı tedaviye :) ne durumdasın? :)
canım hayırlısı ile güzel sonuçlarını alırız :) regl gününün olması önemli değil sen fikri kafandan uzaklaştır :)
cnm inşljhh bebeğinide göreceksin salıkla ve rahat ve sağlıklı gebelik geçirirsin dualarım hep seninle...Merhaba arkadaşlarım, dün gece 12 de kanamaya kalktım, doktoruma yazdım iğne vurulmamı ve ertesi günde test yapmamı istedi. O gece iğnemi oldum. Ertesi günde kan verdim. Kan değerim 7.522 çıktı. Ultrosanla bakan doktor keseye benzer birşey gördüm ama bu çok büyük 4 Cm dedi, içinde bebek göremiyorum dedi. Galiba yoğun kandan göremedi veya yanlış yeri ölçtü bilmiyorum. Kanamam bu dünkü gibi değil, işe gitmiyorum. Yarında kendi doktoruma gideceğim. Bu sayfayı bir türlü bulamadım. Sistem değiştiğinden telefonumda bulamadım bu gün tesadüf gördüm ve hemen yazdım. Şuan için başıma gelenler bunlar arkadaşlarım.
aaa öylemiii toprağımmmmmmmmmmSevilmez mi, hemşeriyiz senle. Ben de Silifke liyim:)
ayy oyle valla canm :) inşallah güzel olur herşey coook ümitliyim inanıyorum olacagına ben pozitifim inşallah sonucum da pozitif olur hayırlısıyla Allahım nasip etmiş olur :)Hakikaten zaman ne çabuk geçiyor...
Daha geçenlerde kimse beni merak etmemiş diye trip atıyodun
Tedaviye başlama ihtimalin vardı daktıra gidecektin heeeyyyyy gidi günler..
Şimdi transfer olcan nerdeyse
Bülent hoca ile görüşmeye gittiğim gün bana bir şey anlattı...
Yanlış hatırlamıyorsam 11 embriyoda 1 tane cgh den sağlıklı çıkan embriyonun bugün kalp atışlarını duyduk dedi..Anne baba olamayan bir çiftte herşey normal ama bebek olmuyor meğerse kromozomlarda sorun varmış..Sağlıklı 1 tane embriyo ile gebelik elde etmişler..
anne olabilmen için o 1 embiryo yeterli canımmm
Rabbim nasip etmişse canım bu 1 embriyo vesile olacak. Nasip etmemişse diğer bi embriyo vesile olacak.
Yani demem o ki korkma şartlar her şekilde eşit sen sadece duanı et ve sabret :)
Haklısın canım ben olsam ben de korkarım ya tutmazsa diye ama şöyle düşünürdüm diğer embriyolarda bu işleme girmeseydi dondurulacaktı ve sağlıksız embriyolar olduklarından hep hüsranla sonuçlanacaktı denemelerin...Sonucu bildirmek için Neslihan Hanım aradığında o da buna benzer bir şey anlattı
Ama ben çok korkuyorum ya tutmazsa hersey sil bastan olacak
Evet ama ben çoook korkuyorum
Rabbim hakkımda hayırlısını versin
ayy oyle valla canm :) inşallah güzel olur herşey coook ümitliyim inanıyorum olacagına ben pozitifim inşallah sonucum da pozitif olur hayırlısıyla Allahım nasip etmiş olur :)
TSH değerim için ilaç kullanmaya başlamıştım 11 gün önce...İlaçla olan kavgam sonunda bitiyor alıştık artık birbirimize
2.9 ile başlamıştım ilaca en düşük doz olan 25 lik dozu kullanıyordum 5 gün dayanabildim bu doza sonra onuda yarıya düşürdüm 12.5 doz almaya başladım kendimi daha iyi hissettim 5 günde bu dozla kullandım sonra dedim ki bir kan vereyim bu ilaç neden beni fena yaptı birden çok m u düştü değerim dedim..kan verdim ilacın 10.günü değerim 2.9 dan 2.7 ye düşmüşamaannnn ne de çok düşmüş yani
Bu olanları doktorumla paylaştım ve ilk dozuma yani 25 lik dozuma geri döndüm..
Adetime 14 gün var tahminen 10 gün 12 gün sonra bir daha bakiciim değerime..
2 nin altına düşüremezsek tedaviye bu ay başlayamicam..
Bu ya düşecek ya düşecek
Daha tedaviye başlamadan bir hormon ve ilacıyla olan mücadelemle sizlerleyim...Hahahha inşallah düşecek canım. 2015 e bebekle girmek şart artık valla :)
Canım bende 3 haftadır kullanıyordum dün test yaptırdım 3.7 den 2.7 ye düşmüş sonuçları bugün mail atacağım bakalım ne diyecekTSH değerim için ilaç kullanmaya başlamıştım 11 gün önce...İlaçla olan kavgam sonunda bitiyor alıştık artık birbirimize
2.9 ile başlamıştım ilaca en düşük doz olan 25 lik dozu kullanıyordum 5 gün dayanabildim bu doza sonra onuda yarıya düşürdüm 12.5 doz almaya başladım kendimi daha iyi hissettim 5 günde bu dozla kullandım sonra dedim ki bir kan vereyim bu ilaç neden beni fena yaptı birden çok m u düştü değerim dedim..kan verdim ilacın 10.günü değerim 2.9 dan 2.7 ye düşmüşamaannnn ne de çok düşmüş yani
Bu olanları doktorumla paylaştım ve ilk dozuma yani 25 lik dozuma geri döndüm..
Adetime 14 gün var tahminen 10 gün 12 gün sonra bir daha bakiciim değerime..
2 nin altına düşüremezsek tedaviye bu ay başlayamicam..
TSH ya düşecek ya düşecek
oooo sende düşüş iyi bende 10 günde 2.9 dan 2.7 ye düşmüş sende 3 haftada baya farketmiş demek ki benimde 3 hafta lık değerim baya düşmüş olcak...sen 50 lik kullanıyordun dimi dozu..5 gün dozumu düşürmeyeydim kendi başıma şimdi 2.5 olabilirdi..Canım bende 3 haftadır kullanıyordum dün test yaptırdım 3.7 den 2.7 ye düşmüş sonuçları bugün mail atacağım bakalım ne diyecek
Inşallah canımKorkman doğal zor başladı öylede devam ediyor..
Az kaldı inşallah rahatlamana..
Evet canim 50 lik kullanıyorum devam bakalim. prolaktin için de dostinex kullanıyordum 33 den 2 ye düşmüş o da lucrin de 5 gün bugün 10 gün içinde adet olunca iğneleri başlayacağım insallahoooo sende düşüş iyi bende 10 günde 2.9 dan 2.7 ye düşmüş sende 3 haftada baya farketmiş demek ki benimde 3 hafta lık değerim baya düşmüş olcak...sen 50 lik kullanıyordun dimi dozu..5 gün dozumu düşürmeyeydim kendi başıma şimdi 2.5 olabilirdi..
baya yol almışsın canım maşallah...Evet canim 50 lik kullanıyorum devam bakalim. prolaktin için de dostinex kullanıyordum 33 den 2 ye düşmüş o da lucrin de 5 gün bugün 10 gün içinde adet olunca iğneleri başlayacağım insallah
Inşallah canım hepimiz mutlu sona kavusuruz inşallah saçma sapan rüyalar görüyorum korkuyorum galiba ya olmazsa diye. Doktora danışmadan ilaç dozunu düşürme canim biz bazen kafamızı göre davransak da onlar en iyisini biliyor tedaviye daha var galiba düşer senin de :)baya yol almışsın canım maşallah...
adetine kadar tsh da daha iyi duruma gelecek belli ki...
güzel gidiyor güzel sonada az kaldı inşallah...