Canim transferden 10.gün kanama geldi reglim basliyormus 11.negatifi aldığım gün reglim söküldü suan 14.gün bitmek üzere Biraz daha bekle canım 1yada 2 güne gelir
Tasindigim için zaman çabuk geçti suan evle uğraşıyorum kafam dağıldı tekrardan aynı merkezde devam edicem bursa Acıbadem sahin zeteroglu drumu çok sevdim durumla görüştük aralıkta tekrar görüşmeye gidicem izmirden gidiyorum havalarin durumuna göre bakicaz sen nerde dusunuyorsun canımyarın gelir gibime geliyor canım.sen napıyorsun nasıl geçiyor zaman nerede deneyeceksin yeni tedavini.
Iyiyim kuzum tasindim evle uğraşıyorum sen nasılsınkuzummmm nasılsın
Maslak acibadem canim ama dr aile hastanesinde ali osman koyuncuoglu transfer ve opuda maslakta sadeceÖzel olmazsa hangi merkezde yaptırmıştın..benim ilki tutmadı ikinci için araştırma yapıyorumda.
Tasindigim için zaman çabuk geçti suan evle uğraşıyorum kafam dağıldı tekrardan aynı merkezde devam edicem bursa Acıbadem sahin zeteroglu drumu çok sevdim durumla görüştük aralıkta tekrar görüşmeye gidicem izmirden gidiyorum havalarin durumuna göre bakicaz sen nerde dusunuyorsun canım
hayırlı olsun yeni evin ugur getirsin inşallah tatlımIyiyim kuzum tasindim evle uğraşıyorum sen nasılsın
Bende seviyorum böyle partileri ama eşim hamile kalırsam yaptırmam diyo...
ohhh baby shower demekkolay gelsin tatlım
ayyyy sen ne zmn geldin dayandın 7. aya kığızNeden?
Canım benim sağol
Gunaydin canim..Günaydınnnn kızlaaarrr....
yarışma bitmiş zaten ve ayşegül kazanmış benim duyumumda buyok kuzum bu tarz benim in topiği var orayı takip ediyorum arada maşallah kızlar her bişeyi biliyolar
sosyal medya hesaplarından öğreniyolarmış işte ordan bildim yani
ama nitekim dogruda çıktı tugce bu hafta gidcek dediler ve gitti sende takipte kal
yarın gelir gibime geliyor canım.sen napıyorsun nasıl geçiyor zaman nerede deneyeceksin yeni tedavini.
Arkadaşlar Şükürler olsun bebekte birsey yok. 1 hafta rapor verdi bu hafta içinde lekelenme dahi olsa hastaneye yatırıp gözümün önünde takip edicem dedi... Rabbim kimseyi evlat ile imtihan etmesin
Töbe de kızyarışma bitmiş zaten ve ayşegül kazanmış benim duyumumda bu
Günaydın canım..Günaydın kızlar :)
Yüreğim onun birinciliğini kaldıramaz...ahahahahhaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?