• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Canim transferden 10.gün kanama geldi reglim basliyormus 11.negatifi aldığım gün reglim söküldü suan 14.gün bitmek üzere Biraz daha bekle canım 1yada 2 güne gelir

yarın gelir gibime geliyor canım.sen napıyorsun nasıl geçiyor zaman nerede deneyeceksin yeni tedavini.

yarın gelir gibime geliyor canım.sen napıyorsun nasıl geçiyor zaman nerede deneyeceksin yeni tedavini.
Tasindigim için zaman çabuk geçti suan evle uğraşıyorum kafam dağıldı tekrardan aynı merkezde devam edicem bursa Acıbadem sahin zeteroglu drumu çok sevdim durumla görüştük aralıkta tekrar görüşmeye gidicem izmirden gidiyorum havalarin durumuna göre bakicaz sen nerde dusunuyorsun canımo_O

Tasindigim için zaman çabuk geçti suan evle uğraşıyorum kafam dağıldı tekrardan aynı merkezde devam edicem bursa Acıbadem sahin zeteroglu drumu çok sevdim durumla görüştük aralıkta tekrar görüşmeye gidicem izmirden gidiyorum havalarin durumuna göre bakicaz sen nerde dusunuyorsun canımo_O

Iyi zamana denk gelmis cnm taşınma olayın kafan dagılmış ne güzel.ben istanbulda yasıyorum bahcecide denedim 2 sefer istanbulda bahceciden daha iyi bir yer oldugunu düsünmedigim icin gene oraya giderim ama 1 yıl sonra bu sürec başlayacak..

Iyiyim kuzum tasindim evle uğraşıyorum sen nasılsıno_O
hayırlı olsun yeni evin ugur getirsin inşallah tatlım
2 deneme için yine bursaya gidecek olman valla bana da bende gidicemmmmm:mad: diye eşime isyan ettiğimi düşündürdü :KK48:
memnun kalmana çok sevindim canım hem ımsi de var dr da iyiymiş ohhh daha ne olsun dimi ama
bende iyiyim o ses tr izliyorum vakit geçiriyorum eşim işte de :KK51:
aralıkta mı gideceksin şimdi sen ara vermek yokmu o_O dr un ne dedi peki ? yeni tedavide değişik bişey varmı
histeroskopi çizik vs gibi ?

gunaydin-3.gif

yok kuzum bu tarz benim in topiği var orayı takip ediyorum arada maşallah kızlar her bişeyi biliyolar
sosyal medya hesaplarından öğreniyolarmış işte ordan bildim yani
ama nitekim dogruda çıktı tugce bu hafta gidcek dediler ve gitti sende takipte kal :KK55:
yarışma bitmiş zaten ve ayşegül kazanmış benim duyumumda bu :KK48:

Arkadaşlar Şükürler olsun bebekte birsey yok. 1 hafta rapor verdi bu hafta içinde lekelenme dahi olsa hastaneye yatırıp gözümün önünde takip edicem dedi... Rabbim kimseyi evlat ile imtihan etmesin

Çok geçmiş olsun canım.. Benim çevremde kimin bu tarz lekelenmeleri olduysa hepsinin kızı oldu :)
Hakkın da hayırlısı olsun inşallah.

Back