• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
RENK11 RENK11 geçmiş olsun öncelikle...
Anneme ve eski kadınlara göre (eski dediğimi okusa beni vurur mu bilmem ama) "regl olmadıysan gebelik ihtimali hep vardır" ancak onlar tam tabiriyle "ceket atsa, sıcağına otursa" hamile kadınlar, tedavilerle değil.. Bu nedenle çok örtüşmüyor bizim durumumuz ile.

Hevesini kırmak istemem, ama boş yere umut da olsun istemem kendimden örnek vermem gerekirse;
11 Ekim regl tarihime göre (26 günlük periyodlarım var) 7 Kasım'da regl olmam gerekirdi.
4 Kasım transfer, 14 Kasım test günüydü ki ben 15'inde ancak yaptırdım. Sınıfta kaldık, negatifi aldık.
Reglim ise normal periyoddan hesapla 11 gün gecikmeyle, 18 Kasım'da oldu.

İlaçlar özellikle progestandan (jel, iğne, fitil) gecikme yaşanıyor. Dondurulmuş transferi öncesi baskılama için Lucrin de kullanmam nedeniyle olası negatifte gecikme olabileceğini doktorum söylemişti. Hazırlıklıydım.

Yine de her kadının bedeni farklı, mucizeleri de farklı... Bol şanslar, çok sevgiler
Canim umudum yok biliyorum negatif espiri yapiyorum kanda cikardi muhakkak 11.gunde hislerimde negatifdi zaten...

Geçmiş olsun kuzum valla doktor olup çıkıyoruz gide gele şimdi doktor hanım kızların hiç biri cvo vermedi :KK12: histereskopi ne ki bende yaptırsammı diyorum laporoskopi oldum ben bnm bebişlerim tutanamıyolar yaa faydası olur mu :KK51:

Kızlar neden cevap vermediniz tusemimeeee...
Laparaskopi yapılanların sonrasında histeroskopi olduğuna pek şahit olmadım ama rahime atılan çizik tutunmayı kolaylaştırıyor diye çok sayıda doktor yapıyor..Dediğim gibi laparaskopiden sonra bir de histeroskopi yaparlar mı onu bilemiyorum..Buna tüp doktorunla karar vermelisin canım derse ki olumlu etkisi olur tedavi öncesindeki ay yaptır..

Kızlar neden cevap vermediniz tusemimeeee...
Laparaskopi yapılanların sonrasında histeroskopi olduğuna pek şahit olmadım ama rahime atılan çizik tutunmayı kolaylaştırıyor diye çok sayıda doktor yapıyor..Dediğim gibi laparaskopiden sonra bir de histeroskopi yaparlar mı onu bilemiyorum..Buna tüp doktorunla karar vermelisin canım derse ki olumlu etkisi olur tedavi öncesindeki ay yaptır..
Rahime çizik atıldı ki o da fayda vermedi vücudum inatla hiç bişeye cvp vermiyor :cry::cry:

Benimde bugün 10+6 ... Iyi düşünmeye çalışıyorum...jelde ilk önce olmuş olsa bu kadar belki paniklemeyecektim. Fakat ilk önce peçeteye pembe lekelenme oldu ondan sonra tekrar baktım çamurumsu oldu ondan sonra jeli yaptım o kanlı çıktı :KK43: Akşam özel bir hastane ye gittik kadındoğumcu butik çalışıyormuş hastası gelince geliyormuş bende o hastanenin hastası olmadığım için bakmadılar. Oradaki Dr en riskli haftadasın seni Kadın doğum hastanesine sevkedelim dedi . O zaman en riskli kelimesini duyunca çok kötü oldum . Peki hep yatarak mı geçireceksiniz ben çalışıyorum şimdilik 2 hafta izin almayı düşünüyorum bakalım artık Hakkımızda Herşeyin hayırlısı...sizdede sorun olmamasına sevindim... Rabbim inşallah kısmet eder bizede...
Yani simdilik yatarak gecirecegim haftada iki igne var dusuge karsi korumasi icin sorun olsa da olmasa da kan gorunce insan tedirgin oluyor tehlike alarmi cunku ama kalp sesini duymussun cok sukur bir sey yoktur insaallah. Cok zor srni cok iyi anliyorum doktorunla telefonda gorusmedim mi

Hanımlar çok gelemiyorum... Eşim bugün itibariyle 2 hafta boş bizde bebek odasını yapalım diyoruz... Biraz yoğun olacağım sağolsun arkadaşlarım da bana baby shower hazırlığı içerisindeler... :oops: Allah herkese ama herkese tattırsın bu duyguyu...
Bende seviyorum böyle partileri ama eşim hamile kalırsam yaptırmam diyo...

Kizlar 11.gun negatif cikmisti kanda gebelik hala adet olmadim 35.gunum ne zaman adet oldunuz acaba negatif alanlar.transferden sonraki 13.gun bugun..
Canim transferden 10.gün kanama geldi reglim basliyormus 11.negatifi aldığım gün reglim söküldü suan 14.gün bitmek üzere Biraz daha bekle canım 1yada 2 güne gelir

Hanımlar çok gelemiyorum... Eşim bugün itibariyle 2 hafta boş bizde bebek odasını yapalım diyoruz... Biraz yoğun olacağım sağolsun arkadaşlarım da bana baby shower hazırlığı içerisindeler... :oops: Allah herkese ama herkese tattırsın bu duyguyu...
ohhh baby shower demek :rolleyes: kolay gelsin tatlım :KK74:

Back