- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
Günaydın canım :)Kızlarrr günaydınnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canım :)Kızlarrr günaydınnnn
de get diyeydin o ne biçim haber öyle egunal böyle bir şeyi kabul etmiyor daha güzel haberlerle gelsinler banavalla ben onların yalancısıyımmm
Ben önemli bir şey olduğunu düşünmüyorum canım bu şekilde sökülmeden de bitebilir çok duydum..Aklına çok takılıyorsa ultrasonda baktır diyecektim ama izin almak istemiyorum dediğin için adetin sökülmesini bekleyecez mecbur..
Günaydın şekercim...Kızlarrr günaydınnnn
Gebe olma ihtimali yok mu yavv o da olabılır:)
Sperm de sorun var canim.bizde gebelik %1 ihtimal keske olsa ama tedaviye baslicam stres yaptim sanirimGebe olma ihtimali yok mu yavv o da olabılır:)
de get diyeydin o ne biçim haber öyle egunal böyle bir şeyi kabul etmiyor daha güzel haberlerle gelsinler bana
harika haberler al inşBen bugun bebelerimden haber alcaamm bakim bebe olmus mu dollenmis mi kac tane napmislar hadi yavrularim calisin guveniyorum size
Canm atladim demek kusura bakma saol tatlm insallah hayirlisi olur hakkimizda:)
valla güzel oldu miss olduVallahi ohh muş:) Bende hava buz gibi gene işe geldim ama ekranda siz varsınız :)
Sperm de sorun var canim.bizde gebelik %1 ihtimal keske olsa ama tedaviye baslicam stres yaptim sanirim
Cnm masallah subhanalah rabbim nazarlardan koruusn darisi sana olsun vee bizlerede oyy ne sekerler ya tam yemelik bunlar....Kızlar benım muzice ikiz yiğenlerim.. İçiniz açılsın rabbim size de böye bebişler nasip etsin :)
Eki Görüntüle 1313661
Insl hepsi dollenir cnm guzel haberler al bugun..Ben bugun bebelerimden haber alcaamm bakim bebe olmus mu dollenmis mi kac tane napmislar hadi yavrularim calisin guveniyorum size
Canm atladim demek kusura bakma saol tatlm insallah hayirlisi olur hakkimizda:)
Cnm masallah subhanalah rabbim nazarlardan koruusn darisi sana olsun vee bizlerede oyy ne sekerler ya tam yemelik bunlar....
Listeye el atmam lazım çok da zor oluyor ama bir yola baş koydum gideyimde güncelleyeyim
kolay gelsinnnnListeye el atmam lazım çok da zor oluyor ama bir yola baş koydum gideyimde güncelleyeyim
Evet onlara sahip olanlar bu kadar degeri anlayami yabiliyorlar Ma bizi gibi cekenler kadir kiymet biliyor..Sağol cemrem darısı sana da olsun :) Çocuk işte cennet kokusu bütün çabamız biraz da olsa o kokuyu duymak için..
bebişim online olanları ben pc den görebiliyorum sen neden göremiyorsun kiiEgunal cnm ya onlineler ne zaman gozukucek bole olmuyo yaaaa.....uffrfff kim var kim yok sanki bombosmusum gibi geliyo bi el atin su ise...