• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Ben önemli bir şey olduğunu düşünmüyorum canım bu şekilde sökülmeden de bitebilir çok duydum..Aklına çok takılıyorsa ultrasonda baktır diyecektim ama izin almak istemiyorum dediğin için adetin sökülmesini bekleyecez mecbur..

Gebe olma ihtimali yok mu yavv o da olabılır:)

Ben bugun bebelerimden haber alcaamm bakim bebe olmus mu dollenmis mi kac tane napmislar hadi yavrularim calisin guveniyorum size:-):rolleyes::rolleyes:

Canm atladim demek kusura bakma saol tatlm insallah hayirlisi olur hakkimizda:)
harika haberler al inş

Kızlar benım muzice ikiz yiğenlerim.. İçiniz açılsın rabbim size de böye bebişler nasip etsin :)

Eki Görüntüle 1313661
Cnm masallah subhanalah rabbim nazarlardan koruusn darisi sana olsun vee bizlerede oyy ne sekerler ya tam yemelik bunlar....

Ben bugun bebelerimden haber alcaamm bakim bebe olmus mu dollenmis mi kac tane napmislar hadi yavrularim calisin guveniyorum size:-):rolleyes::rolleyes:

Canm atladim demek kusura bakma saol tatlm insallah hayirlisi olur hakkimizda:)
Insl hepsi dollenir cnm guzel haberler al bugun..

Listeye el atmam lazım çok da zor oluyor ama bir yola baş koydum gideyimde güncelleyeyim:KK53::KK45:

Egunal cnm ya onlineler ne zaman gozukucek bole olmuyo yaaaa.....uffrfff kim var kim yok sanki bombosmusum gibi geliyo bi el atin su ise...

Sağol cemrem darısı sana da olsun :) Çocuk işte cennet kokusu bütün çabamız biraz da olsa o kokuyu duymak için..
Evet onlara sahip olanlar bu kadar degeri anlayami yabiliyorlar Ma bizi gibi cekenler kadir kiymet biliyor..
Aminn rabbim nerde isteyen varsa yuvasini evlatlariyla senlendirsin...

Egunal cnm ya onlineler ne zaman gozukucek bole olmuyo yaaaa.....uffrfff kim var kim yok sanki bombosmusum gibi geliyo bi el atin su ise...
bebişim online olanları ben pc den görebiliyorum sen neden göremiyorsun kii

Back