2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Gunaydin arkadaslar ben normalde cuma gunu regli gunum ama bes gundur sadece kahve rengi lekelenme var kist olusmus olabilirmi suan doktora gidemiyorum korkmam gerekirmi sizce

Gunaydin arkadaslar ben normalde cuma gunu regli gunum ama bes gundur sadece kahve rengi lekelenme var kist olusmus olabilirmi suan doktora gidemiyorum korkmam gerekirmi sizce
Günaydın canım...
Ben de geçen ay sol tarafımda ağrı hissettim burada paylaştım ya gebeyim ya kist var diye hakikaten kistmiş adetle atıldı sanırım ağrım yok..Lekelenme yapmadı bana..Her kist lekelenme yapmıyor...Bazı zamanlar benim lekelenme ile başlayıp sonra sökülüyor kötü düşünme hemen..

hava çok soğuk soba yaktım çayda yaptım tv de açtım sizide aldım karşıma ohhhhh mis gibi

Saol canim adet olcakmisim gibi agrim var fakat sadece leke hic boyle olamisti izin alamiyorum is yerinden de aralikta tedaviye baslicam zaten ozaman cok alcam izin diyede bes gundurde stres yaptirdi bu lekelenme

Ben bugun bebelerimden haber alcaamm bakim bebe olmus mu dollenmis mi kac tane napmislar hadi yavrularim calisin guveniyorum size
Canm atladim demek kusura bakma saol tatlm insallah hayirlisi olur hakkimizda:)

Saol canim adet olcakmisim gibi agrim var fakat sadece leke hic boyle olamisti izin alamiyorum is yerinden de aralikta tedaviye baslicam zaten ozaman cok alcam izin diyede bes gundurde stres yaptirdi bu lekelenme

Ben önemli bir şey olduğunu düşünmüyorum canım bu şekilde sökülmeden de bitebilir çok duydum..Aklına çok takılıyorsa ultrasonda baktır diyecektim ama izin almak istemiyorum dediğin için adetin sökülmesini bekleyecez mecbur..

Ben bugun bebelerimden haber alcaamm bakim bebe olmus mu dollenmis mi kac tane napmislar hadi yavrularim calisin guveniyorum size

Canm atladim demek kusura bakma saol tatlm insallah hayirlisi olur hakkimizda:)

Önemli değil canım farkettim zaten :) Rabbim bebelerini sana bağışlasın inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…