valla öyle diyorlar zaten o kanalda eniştesi varmış ayşegülün yarışmaya eniştesi aracılığı ile girmişTöbe de kız
Canım sen bu tarz benim topiğini takip et kızlar sıcak haberleri paylaşıyorlar..valla öyle diyorlar zaten o kanalda eniştesi varmış ayşegülün yarışmaya eniştesi aracılığı ile girmişmişş mışşş
bebişim facde çekime katılan hatunlar varmışta ben onalrın yalancısıyımCanım sen bu tarz benim topiğini takip et kızlar sıcak haberleri paylaşıyorlar..
Bunlar eski haberler
Günaydın canım...Gunaydin arkadaslar ben normalde cuma gunu regli gunum ama bes gundur sadece kahve rengi lekelenme var kist olusmus olabilirmi suan doktora gidemiyorum korkmam gerekirmi sizce
bebişim facde çekime katılan hatunlar varmışta ben onalrın yalancısıyım
maşallah yerim ben o mucizeleriKızlar benım muzice ikiz yiğenlerim.. İçiniz açılsın rabbim size de böye bebişler nasip etsin :)
Eki Görüntüle 1313661
Kızlar benım muzice ikiz yiğenlerim.. İçiniz açılsın rabbim size de böye bebişler nasip etsin :)
Eki Görüntüle 1313661
Saol canim adet olcakmisim gibi agrim var fakat sadece leke hic boyle olamisti izin alamiyorum is yerinden de aralikta tedaviye baslicam zaten ozaman cok alcam izin diyede bes gundurde stres yaptirdi bu lekelenmeGünaydın canım...
Ben de geçen ay sol tarafımda ağrı hissettim burada paylaştım ya gebeyim ya list var diye hakikaten kistmiş adetle atıldı sanırım ağrım yok..Lekelenme yapmadı bana..Her kist lekelenme yapmıyor...Bazı zamanlar benim lekelenme ile başlayıp sonra sökülüyor kötü düşünme hemen..
valla ben onların yalancısıyımmmYarışma bitmiş olamaz ama çekimler vs..
Herkes te çekimlere gider olmuş hep bilgiler bu yönde
Canm atladim demek kusura bakma saol tatlm insallah hayirlisi olur hakkimizda:)
yerim yerim yeriimmmmmmmmmmmmm
maşallah sübhanallah kuzulara..
bende istiyorum bunlardan..
Rabbim annesine babasına bağışlasın minnakları çok güzeller
hava çok soğuk soba yaktım çayda yaptım tv de açtım sizide aldım karşıma ohhhhh mis gibi
Saol canim adet olcakmisim gibi agrim var fakat sadece leke hic boyle olamisti izin alamiyorum is yerinden de aralikta tedaviye baslicam zaten ozaman cok alcam izin diyede bes gundurde stres yaptirdi bu lekelenme
Ben bugun bebelerimden haber alcaamm bakim bebe olmus mu dollenmis mi kac tane napmislar hadi yavrularim calisin guveniyorum size
ayyy ne heyecanlıııııBen bugun bebelerimden haber alcaamm bakim bebe olmus mu dollenmis mi kac tane napmislar hadi yavrularim calisin guveniyorum size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?