• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
canım 2günde 1 gideceksin ve muayene olucaksın yumurtalar kontrol edilecek
tabi her gün iğnelerin olacak vurulman gereken onları vurulacaksın
kişiden kişiye değişir benim 13.gün toplanmıştı misal yumurtalar istenilen boyuta geldiği zaman toplanıcak ( opu )
opu oldugun gün eşinden de sperm alıcaklar ve 3.gün yada 5.gün transfer için seni bilgilendirecekler canım
yani umarım yardımcı olmuştur detaylı bilgi için editörümüzün bu konuyla ilgili topiğine göz atmanı tavsiye ederim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/tup-bebek-tedavisine-dair-hersey.677402/
sağol canım çalışıyorum biraz zor olacak ama sonu güzelsin olsun inşlh yeter bana topiğe bakıyorum hemen :KK15:

sağol canım çalışıyorum biraz zor olacak ama sonu güzelsin olsun inşlh yeter bana topiğe bakıyorum hemen :KK15:
ilk denemede bende aynı duyguları yaşadım canım
heycanlı bi okadar da meraklıydım
sağolsun burdaki herkes yardımcı oldu
detayları burdan öğrendim :KK39: sende aklına takılan ne olursa sorabilirsin :KK19:

canımmmm inan ki negatif sonucu duydugumda ben sanki kendim negatif almış gibi çok üzülüyorum:KK61:
Rabbim gönlündeki muradını tez zamanda nasip etsin inşallah
hep birlikte bu yolda mucadeleye devam edeceğiz:KK55: sevgiler canım:KK19:
Canım cok sagol hayırda şerde Rabbimden geliyor hepsine razıyım.mucadeleye ara veriyorum bir muddet 1 sene kadarr..

mrb arkadaşlar tüp bebek raporumu nihayet çıkardım sıra ilaç reçetemi de aldım kısmetse aralıkta başlıyorum aslında bu ay da başlayabilirim ama adetimin 2.gününde gttğimde reçetemi almadım gün içerinde tekrar gidemedim kaldı aralık ayına vakti zamanı gelmedi demekki daha rbbim ne zamn nasip ederse o zaman olsun inşlh bi sorum olacak adetin ikini günü gel dedi muayne flan oluncakmı

Evet canım muane olacaksın. Hayırlı olur ınşallah :)

ya gerçekten mi inşallah yaaaa :KK43:bilmiyorumm proxeed kullanıyor eşim bakalım

Bizde kullanıyoruz canım. Eşin o ilacı muhakkak 3 ay filan sabah aksam kullansın canım. Hatta mümkünse sıkma meyve suyu ile içsin. Portakal havuç :) Bence biraz sabırlı ve moralli olun; sizin normal yolla hamıle kalma olasılıgınız cok yuksek.. Akışına bırakın acık.

Kizlar 11.gun negatif cikmisti kanda gebelik hala adet olmadim 35.gunum ne zaman adet oldunuz acaba negatif alanlar.transferden sonraki 13.gun bugun..

E egunal nerelerdesin bacım :)
blgk blgk hayırlı olsun dedim tatlım ama görmedin herhalde :)

Sitede bi bozukluk var cevap ver dedikten sonra cevap verdıgınız kısının yanı pembe kutucuktakı yazılar görünmüyor.

o_Oo_O
Kizlar 11.gun negatif cikmisti kanda gebelik hala adet olmadim 35.gunum ne zaman adet oldunuz acaba negatif alanlar.transferden sonraki 13.gun bugun..

Canım sen bır daha test yaptırdın mı? Yani yüzde yüz eminmiyiz hamile olmadıgına. 13. gün se transferden sonra zaten bugun belli olması gerekmez mı sonucun..

E egunal nerelerdesin bacım :)
blgk blgk hayırlı olsun dedim tatlım ama görmedin herhalde :)

Sitede bi bozukluk var cevap ver dedikten sonra cevap verdıgınız kısının yanı pembe kutucuktakı yazılar görünmüyor.

Canım 2 gün tsh ilacının etkisi ile dibe vurdum kendi başıma ilacın dozunu azalttım bugün daha iyiyim:KK48:
Doktoruma haber ettim bugün ararlar beni bu hafta içi kan verip değerime bakayım düşüşe geçtiyse anlarım ben doz fazla geldi..Oysaki en düşük dozdu kullandığım 25 lik ben onu 2 ye bölüp kullandım..
Ben de sorun yok canım ama genel bir sorun varsa sitede bakıma alırlar en kısa zamanda..

o_Oo_O

Canım sen bır daha test yaptırdın mı? Yani yüzde yüz eminmiyiz hamile olmadıgına. 13. gün se transferden sonra zaten bugun belli olması gerekmez mı sonucun..
Canim bir daha yaptirmadim gebelik olsaydi 11.gunde cikmasi gerekir diye dusunuyorum ilaclara devam adet olana kadar gebe sayilirim)) carsamba gunu asil test gunum o zamana kadar adet olmazsam yaparim test.ader belirtiside yok hadi hayirlisi..

Canım 2 gün tsh ilacının etkisi ile dibe vurdum kendi başıma ilacın dozunu azalttım bugün daha iyiyim:KK48:
Doktoruma haber ettim bugün ararlar beni bu hafta içi kan verip değerime bakayım düşüşe geçtiyse anlarım ben doz fazla geldi..Oysaki en düşük dozdu kullandığım 25 lik ben onu 2 ye bölüp kullandım..
Ben de sorun yok canım ama genel bir sorun varsa sitede bakıma alırlar en kısa zamanda..

Geçmiş olsun canım bu gidişle seni Bülent bey yardımcı Dr. olarak işe alacak :)

Canim bir daha yaptirmadim gebelik olsaydi 11.gunde cikmasi gerekir diye dusunuyorum ilaclara devam adet olana kadar gebe sayilirim)) carsamba gunu asil test gunum o zamana kadar adet olmazsam yaparim test.ader belirtiside yok hadi hayirlisi..

E bebegim sen çok erken yaptırmışsın o zman. Dur şimdi benim kafam karıştı. E egunal ne diyorsun bu işe?
Bence her şey bitmiş değil :)

Heyy bir hamile daha geldi araniza cok şükür:anneadayı:
heyy gözün aydın tatlımm valla burada hamiş haberi almak bana çok iyi geliyor inanın kendim kadar seviniyorum gözün aydın annesiii :KK49::KK49:

Geçmiş olsun kuzum valla doktor olup çıkıyoruz gide gele şimdi doktor hanım kızların hiç biri cvo vermedi :KK12: histereskopi ne ki bende yaptırsammı diyorum laporoskopi oldum ben bnm bebişlerim tutanamıyolar yaa faydası olur mu :KK51:

RENK11 RENK11 geçmiş olsun öncelikle...
Anneme ve eski kadınlara göre (eski dediğimi okusa beni vurur mu bilmem ama) "regl olmadıysan gebelik ihtimali hep vardır" ancak onlar tam tabiriyle "ceket atsa, sıcağına otursa" hamile kadınlar, tedavilerle değil.. Bu nedenle çok örtüşmüyor bizim durumumuz ile.

Hevesini kırmak istemem, ama boş yere umut da olsun istemem kendimden örnek vermem gerekirse;
11 Ekim regl tarihime göre (26 günlük periyodlarım var) 7 Kasım'da regl olmam gerekirdi.
4 Kasım transfer, 14 Kasım test günüydü ki ben 15'inde ancak yaptırdım. Sınıfta kaldık, negatifi aldık.
Reglim ise normal periyoddan hesapla 11 gün gecikmeyle, 18 Kasım'da oldu.

İlaçlar özellikle progestandan (jel, iğne, fitil) gecikme yaşanıyor. Dondurulmuş transferi öncesi baskılama için Lucrin de kullanmam nedeniyle olası negatifte gecikme olabileceğini doktorum söylemişti. Hazırlıklıydım.

Yine de her kadının bedeni farklı, mucizeleri de farklı... Bol şanslar, çok sevgiler

Back