2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Canim umudum yok biliyorum negatif espiri yapiyorum kanda cikardi muhakkak 11.gunde hislerimde negatifdi zaten...

Kızlar neden cevap vermediniz tusemimeeee...
Laparaskopi yapılanların sonrasında histeroskopi olduğuna pek şahit olmadım ama rahime atılan çizik tutunmayı kolaylaştırıyor diye çok sayıda doktor yapıyor..Dediğim gibi laparaskopiden sonra bir de histeroskopi yaparlar mı onu bilemiyorum..Buna tüp doktorunla karar vermelisin canım derse ki olumlu etkisi olur tedavi öncesindeki ay yaptır..

Rahime çizik atıldı ki o da fayda vermedi vücudum inatla hiç bişeye cvp vermiyor

Yani simdilik yatarak gecirecegim haftada iki igne var dusuge karsi korumasi icin sorun olsa da olmasa da kan gorunce insan tedirgin oluyor tehlike alarmi cunku ama kalp sesini duymussun cok sukur bir sey yoktur insaallah. Cok zor srni cok iyi anliyorum doktorunla telefonda gorusmedim mi

Bende seviyorum böyle partileri ama eşim hamile kalırsam yaptırmam diyo...

Kizlar 11.gun negatif cikmisti kanda gebelik hala adet olmadim 35.gunum ne zaman adet oldunuz acaba negatif alanlar.transferden sonraki 13.gun bugun..
Canim transferden 10.gün kanama geldi reglim basliyormus 11.negatifi aldığım gün reglim söküldü suan 14.gün bitmek üzere Biraz daha bekle canım 1yada 2 güne gelir

ohhh baby shower demek kolay gelsin tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…