Canim umudum yok biliyorum negatif espiri yapiyorum kanda cikardi muhakkak 11.gunde hislerimde negatifdi zaten...RENK11 geçmiş olsun öncelikle...
Anneme ve eski kadınlara göre (eski dediğimi okusa beni vurur mu bilmem ama) "regl olmadıysan gebelik ihtimali hep vardır" ancak onlar tam tabiriyle "ceket atsa, sıcağına otursa" hamile kadınlar, tedavilerle değil.. Bu nedenle çok örtüşmüyor bizim durumumuz ile.
Hevesini kırmak istemem, ama boş yere umut da olsun istemem kendimden örnek vermem gerekirse;
11 Ekim regl tarihime göre (26 günlük periyodlarım var) 7 Kasım'da regl olmam gerekirdi.
4 Kasım transfer, 14 Kasım test günüydü ki ben 15'inde ancak yaptırdım. Sınıfta kaldık, negatifi aldık.
Reglim ise normal periyoddan hesapla 11 gün gecikmeyle, 18 Kasım'da oldu.
İlaçlar özellikle progestandan (jel, iğne, fitil) gecikme yaşanıyor. Dondurulmuş transferi öncesi baskılama için Lucrin de kullanmam nedeniyle olası negatifte gecikme olabileceğini doktorum söylemişti. Hazırlıklıydım.
Yine de her kadının bedeni farklı, mucizeleri de farklı... Bol şanslar, çok sevgiler
Cok tesekkur ederimVallaha mı aaa görmemişim.. müthiş sevindim canim.
Allah a emanet olun
9. Gum cnm 100.9Gözün Aydın canım. Kaçıncı gün değerin kaç çıktı?
Geçmiş olsun kuzum valla doktor olup çıkıyoruz gide gele şimdi doktor hanım kızların hiç biri cvo vermedihistereskopi ne ki bende yaptırsammı diyorum laporoskopi oldum ben bnm bebişlerim tutanamıyolar yaa faydası olur mu
Rahime çizik atıldı ki o da fayda vermedi vücudum inatla hiç bişeye cvp vermiyorKızlar neden cevap vermediniz tusemimeeee...
Laparaskopi yapılanların sonrasında histeroskopi olduğuna pek şahit olmadım ama rahime atılan çizik tutunmayı kolaylaştırıyor diye çok sayıda doktor yapıyor..Dediğim gibi laparaskopiden sonra bir de histeroskopi yaparlar mı onu bilemiyorum..Buna tüp doktorunla karar vermelisin canım derse ki olumlu etkisi olur tedavi öncesindeki ay yaptır..
Yani simdilik yatarak gecirecegim haftada iki igne var dusuge karsi korumasi icin sorun olsa da olmasa da kan gorunce insan tedirgin oluyor tehlike alarmi cunku ama kalp sesini duymussun cok sukur bir sey yoktur insaallah. Cok zor srni cok iyi anliyorum doktorunla telefonda gorusmedim miBenimde bugün 10+6 ... Iyi düşünmeye çalışıyorum...jelde ilk önce olmuş olsa bu kadar belki paniklemeyecektim. Fakat ilk önce peçeteye pembe lekelenme oldu ondan sonra tekrar baktım çamurumsu oldu ondan sonra jeli yaptım o kanlı çıktıAkşam özel bir hastane ye gittik kadındoğumcu butik çalışıyormuş hastası gelince geliyormuş bende o hastanenin hastası olmadığım için bakmadılar. Oradaki Dr en riskli haftadasın seni Kadın doğum hastanesine sevkedelim dedi . O zaman en riskli kelimesini duyunca çok kötü oldum . Peki hep yatarak mı geçireceksiniz ben çalışıyorum şimdilik 2 hafta izin almayı düşünüyorum bakalım artık Hakkımızda Herşeyin hayırlısı...sizdede sorun olmamasına sevindim... Rabbim inşallah kısmet eder bizede...
İnsallah canm insallah bakalim nolcak yarin ve sonrasi Rabbim hayretsin insallah12 yumi toplandı demek maşallah canım..
hepiciği 1.kalite embriyo olsunlar inşallah..
Hayırlı olsun arkadaşım kaçıncı denemen...belirtilerin ne olmuştu..allah kucağına almayı nasip etsin...Heyy bir hamile daha geldi araniza cok şükür
canım gözün aydın geçmiş olsun çok dikkat et tatlım bebişine :)Arkadaşlar Şükürler olsun bebekte birsey yok. 1 hafta rapor verdi bu hafta içinde lekelenme dahi olsa hastaneye yatırıp gözümün önünde takip edicem dedi... Rabbim kimseyi evlat ile imtihan etmesin
Ilk denemem canim belirtim sadece adet olacakmisim gibi agrilarim varHayırlı olsun arkadaşım kaçıncı denemen...belirtilerin ne olmuştu..allah kucağına almayı nasip etsin...
Teşekkür ederim ... Inşallah Rabbim tekrar yaşatmazcanım gözün aydın geçmiş olsun çok dikkat et tatlım bebişine :)
Özel olmazsa hangi merkezde yaptırmıştın..benim ilki tutmadı ikinci için araştırma yapıyorumda.Ilk denemem canim belirtim sadece adet olacakmisim gibi agrilarim var
Bende seviyorum böyle partileri ama eşim hamile kalırsam yaptırmam diyo...Hanımlar çok gelemiyorum... Eşim bugün itibariyle 2 hafta boş bizde bebek odasını yapalım diyoruz... Biraz yoğun olacağım sağolsun arkadaşlarım da bana baby shower hazırlığı içerisindeler...Allah herkese ama herkese tattırsın bu duyguyu...
ayy makarna mıKızlar yemek yarışmasında oylama başladı..
Haydin makarnalara oy vermeye
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/makarnalar.768505/
Canim transferden 10.gün kanama geldi reglim basliyormus 11.negatifi aldığım gün reglim söküldü suan 14.gün bitmek üzere Biraz daha bekle canım 1yada 2 güne gelirKizlar 11.gun negatif cikmisti kanda gebelik hala adet olmadim 35.gunum ne zaman adet oldunuz acaba negatif alanlar.transferden sonraki 13.gun bugun..
ohhh baby shower demekHanımlar çok gelemiyorum... Eşim bugün itibariyle 2 hafta boş bizde bebek odasını yapalım diyoruz... Biraz yoğun olacağım sağolsun arkadaşlarım da bana baby shower hazırlığı içerisindeler...Allah herkese ama herkese tattırsın bu duyguyu...
kuzummmm nasılsınCanim transferden 10.gün kanama geldi reglim basliyormus 11.negatifi aldığım gün reglim söküldü suan 14.gün bitmek üzere Biraz daha bekle canım 1yada 2 güne gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?