• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
mrb arkadaşlar tüp bebek raporumu nihayet çıkardım sıra ilaç reçetemi de aldım kısmetse aralıkta başlıyorum aslında bu ay da başlayabilirim ama adetimin 2.gününde gttğimde reçetemi almadım gün içerinde tekrar gidemedim kaldı aralık ayına vakti zamanı gelmedi demekki daha rbbim ne zamn nasip ederse o zaman olsun inşlh bi sorum olacak adetin ikini günü gel dedi muayne flan oluncakmı

sence kim şık özleme ne diyorsun ezgi her zaman iyi

valla canım bu tarz benmin topiğini takip edince inan ki yarışmaya sadece bakmak için bakar oldum
ordaki kızlar nerden takip ediyolarsa ne derseler çıkıyor bu haftada gizem gidici diyorlar :KK57:
ezgi hep şık gerçekten ama 1. olmaya ihtiyacı oldugunu düşünmüyorum
şuan 1. olmaya ihtiyacı olan bi tek özlemi görüyorum çogu zaman sinir olsamda kendisine :KK53:
tarz olarak dersek de ikizleri farklı buluyorum :KK28:
ayşegüle ise hiç hiç hiçç tahammül edemiyorum :KK62:

canımmm merak etmezmiyim hiç ama kaçırmışım gözdennnn:KK19::KK19::KK19::KK19:
kuzum geçmiş olsun yumilerinden inşallah güzel haberler gelir tatlım
ee kaç tane toplandı peki ? ayy az kaldı mutlu sona inşallah:rolleyes:
Az kaldi kuzum yaa 12 toplandi canm bakalm yarina ne haber gelcek heyecanliyim:rolleyes::rolleyes:

mrb arkadaşlar tüp bebek raporumu nihayet çıkardım sıra ilaç reçetemi de aldım kısmetse aralıkta başlıyorum aslında bu ay da başlayabilirim ama adetimin 2.gününde gttğimde reçetemi almadım gün içerinde tekrar gidemedim kaldı aralık ayına vakti zamanı gelmedi demekki daha rbbim ne zamn nasip ederse o zaman olsun inşlh bi sorum olacak adetin ikini günü gel dedi muayne flan oluncakmı
cnm muayene oluyor tabi bende muayene olmuştum
Hakkında hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın inşallah

selam tatlım hoşgeldin :KK19:
bu tarz benimi izliyorum yeni başlıyor:cool:bakalım bugün kimler rukuş kimler şik :KK48:
aman sanki rüküş şık değerlendirmesi yapıyorlar tarz yarışmasından çıktı çoktaannn bir dünya kumpas dönüyor...
özlemişim seni :KK74:

valla canım bu tarz benmin topiğini takip edince inan ki yarışmaya sadece bakmak için bakar oldum
ordaki kızlar nerden takip ediyolarsa ne derseler çıkıyor bu haftada gizem gidici diyorlar :KK57:
şuan 1. olmaya ihtiyacı olan bi tek özlemi görüyorum çogu zaman sinir olsamda kendisine :KK53:

ayşegülün içinden geçen diline dökülüyor o yüzden
tuğçe daha evvelden iyice göze batıyordu konuşması tavrı falan
gizem de tuğçe ye benzemeye başladı gidebilir
ikizler başta çok iyidi ama sonradan bozmaya başladı
bence finale ezgiyle özleme kalacak gibi geliyor

Canım bence durum çok kötü değil. bizde bile durum 1 milyonken doktor durum vahım degıl demıstı. Bu yuzden sıze once aşılama vermişler canım. Bence umudunu kaybetme belki de güzel sonuclar alırsn
ya gerçekten mi inşallah yaaaa :(bilmiyorumm proxeed kullanıyor eşim bakalım

ben ayşenuru unutmuşum

ezgi Ayşenur özlem finale 3 kalır gibi geliyor

aynen bende öyle düşünüyorum peki sonrasınıda neler olcak sık sık gidecekmiyim biraz anlatrmısn çok acemiyim:)

canım 2günde 1 gideceksin ve muayene olucaksın yumurtalar kontrol edilecek
tabi her gün iğnelerin olacak vurulman gereken onları vurulacaksın
kişiden kişiye değişir benim 13.gün toplanmıştı misal yumurtalar istenilen boyuta geldiği zaman toplanıcak ( opu )
opu oldugun gün eşinden de sperm alıcaklar ve 3.gün yada 5.gün transfer için seni bilgilendirecekler canım
yani umarım yardımcı olmuştur detaylı bilgi için editörümüzün bu konuyla ilgili topiğine göz atmanı tavsiye ederim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/tup-bebek-tedavisine-dair-hersey.677402/

başöğretmen-atatürk.jpg
Tüm Öğretmenlerimizin Öğretmenler GüNü Kutlu Olsun

Back