sağol canım çalışıyorum biraz zor olacak ama sonu güzelsin olsun inşlh yeter bana topiğe bakıyorum hemencanım 2günde 1 gideceksin ve muayene olucaksın yumurtalar kontrol edilecek
tabi her gün iğnelerin olacak vurulman gereken onları vurulacaksın
kişiden kişiye değişir benim 13.gün toplanmıştı misal yumurtalar istenilen boyuta geldiği zaman toplanıcak ( opu )
opu oldugun gün eşinden de sperm alıcaklar ve 3.gün yada 5.gün transfer için seni bilgilendirecekler canım
yani umarım yardımcı olmuştur detaylı bilgi için editörümüzün bu konuyla ilgili topiğine göz atmanı tavsiye ederim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/tup-bebek-tedavisine-dair-hersey.677402/
ilk denemede bende aynı duyguları yaşadım canımsağol canım çalışıyorum biraz zor olacak ama sonu güzelsin olsun inşlh yeter bana topiğe bakıyorum hemen
Canım cok sagol hayırda şerde Rabbimden geliyor hepsine razıyım.mucadeleye ara veriyorum bir muddet 1 sene kadarr..canımmmm inan ki negatif sonucu duydugumda ben sanki kendim negatif almış gibi çok üzülüyorum
Rabbim gönlündeki muradını tez zamanda nasip etsin inşallah
hep birlikte bu yolda mucadeleye devam edeceğizsevgiler canım
mrb arkadaşlar tüp bebek raporumu nihayet çıkardım sıra ilaç reçetemi de aldım kısmetse aralıkta başlıyorum aslında bu ay da başlayabilirim ama adetimin 2.gününde gttğimde reçetemi almadım gün içerinde tekrar gidemedim kaldı aralık ayına vakti zamanı gelmedi demekki daha rbbim ne zamn nasip ederse o zaman olsun inşlh bi sorum olacak adetin ikini günü gel dedi muayne flan oluncakmı
ya gerçekten mi inşallah yaaaabilmiyorumm proxeed kullanıyor eşim bakalım
inşallah çok heycanlıyım içimden bi ses olacak diyoEvet canım muane olacaksın. Hayırlı olur ınşallah :)
Kizlar 11.gun negatif cikmisti kanda gebelik hala adet olmadim 35.gunum ne zaman adet oldunuz acaba negatif alanlar.transferden sonraki 13.gun bugun..
Canim bir daha yaptirmadim gebelik olsaydi 11.gunde cikmasi gerekir diye dusunuyorum ilaclara devam adet olana kadar gebe sayilirim)) carsamba gunu asil test gunum o zamana kadar adet olmazsam yaparim test.ader belirtiside yok hadi hayirlisi..
Canım sen bır daha test yaptırdın mı? Yani yüzde yüz eminmiyiz hamile olmadıgına. 13. gün se transferden sonra zaten bugun belli olması gerekmez mı sonucun..
Canım 2 gün tsh ilacının etkisi ile dibe vurdum kendi başıma ilacın dozunu azalttım bugün daha iyiyim
Doktoruma haber ettim bugün ararlar beni bu hafta içi kan verip değerime bakayım düşüşe geçtiyse anlarım ben doz fazla geldi..Oysaki en düşük dozdu kullandığım 25 lik ben onu 2 ye bölüp kullandım..
Ben de sorun yok canım ama genel bir sorun varsa sitede bakıma alırlar en kısa zamanda..
Geçmiş olsun canım bu gidişle seni Bülent bey yardımcı Dr. olarak işe alacak :)
Canim bir daha yaptirmadim gebelik olsaydi 11.gunde cikmasi gerekir diye dusunuyorum ilaclara devam adet olana kadar gebe sayilirim)) carsamba gunu asil test gunum o zamana kadar adet olmazsam yaparim test.ader belirtiside yok hadi hayirlisi..
Alaylı doktor olurum ben diplomalılar dışlar beni ezikler ama
Cnm okumaya ne dersin cok yatkinsin kadin dogum uzmani olmaya)))Alaylı doktor olurum ben diplomalılar dışlar beni ezikler ama
heyy gözün aydın tatlımm valla burada hamiş haberi almak bana çok iyi geliyor inanın kendim kadar seviniyorum gözün aydın annesiiiHeyy bir hamile daha geldi araniza cok şükür
Geçmiş olsun kuzum valla doktor olup çıkıyoruz gide gele şimdi doktor hanım kızların hiç biri cvo vermediCanım 2 gün tsh ilacının etkisi ile dibe vurdum kendi başıma ilacın dozunu azalttım bugün daha iyiyim
Doktoruma haber ettim bugün ararlar beni bu hafta içi kan verip değerime bakayım düşüşe geçtiyse anlarım ben doz fazla geldi..Oysaki en düşük dozdu kullandığım 25 lik ben onu 2 ye bölüp kullandım..
Ben de sorun yok canım ama genel bir sorun varsa sitede bakıma alırlar en kısa zamanda..
Kizlar 11.gun negatif cikmisti kanda gebelik hala adet olmadim 35.gunum ne zaman adet oldunuz acaba negatif alanlar.transferden sonraki 13.gun bugun..
Heyy bir hamile daha geldi araniza cok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?