2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Canım cvp yazmıştık zaten :)
eger raporun varsa hayır ama yoksa %20 sini ödüyorsun.
CANIM RAPORUM VAR ŞİMDİ BEN BU REÇETEYİ BUGÜN ALAMAZSAM SORUN OLURMU PAZRTESİ GTSEM BUGÜN YAZLILAN REÇETİNİN İLAÇLARINI PAZRTESİ VERİRMİ ECZNE REÇETE SÜRESİ GEÇMİŞ OLMAZMI

CANIM RAPORUM VAR ŞİMDİ BEN BU REÇETEYİ BUGÜN ALAMAZSAM SORUN OLURMU PAZRTESİ GTSEM BUGÜN YAZLILAN REÇETİNİN İLAÇLARINI PAZRTESİ VERİRMİ ECZNE REÇETE SÜRESİ GEÇMİŞ OLMAZMI

yani ilaçları ne zman kullanmaya başlayavaksın ki? Yani eczaneyi arayıp sorabilirsin aslında ama çok emin değilim. Normalde recete süresi 3gündür.

şuan adetimin 2.günü ne zaman kullnmaya başlıcağımı bilmiyorum ilk defa yaptırıyorm sanrım reçeteyi verirken ne zaman ve nasıl kullancağımı anlatacaklardı

yani ilaçları ne zman kullanmaya başlayavaksın ki? Yani eczaneyi arayıp sorabilirsin aslında ama çok emin değilim. Normalde recete süresi 3gündür.
şuan adetimin 2.günü ne zaman kullnmaya başlıcağımı bilmiyorum ilk defa yaptırıyorm sanrım reçeteyi verirken ne zaman ve nasıl kullancağımı anlatacaklardı

Valla canim o sekil olmaz ki muhakkak gitmen lazim. Isyerine soyle bence.. bilemedim seni nasil yonlendirecegimi

İlaçları nasıl kullanacağını hemşireler anlatır öyle telefonda falan olmaz gidip görüşmen lazım...

Kızlar topikte online olanları görebiliyormusunuz? pc den girenler yanıtlasın tel den girenler göremez zaten...
Cnm telden giriyorum kisilerin resminin sol ustunda yesil renk var bj online olduguni gosteriyor mesela.sen onlinsin su an..

her şey güzel yüreğinden geçen gibi olsun canım

canım çevirim içi oldum da ondan..
pro üye olmayanlar online olanları aşağıda göremiyorlar mı diye kontrol ediyordum..
göremiyormuşsunuz anladım

ama daha önce görüyordum canım. Peki pro üye olmak için ne yapmak lazım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…