• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Test günün bugünmüydü:KK57:
Erken değilmi anlamadım ben...

Test carsamba canim, ama 5. Gun 4.2 cikan hcg 6.gun 2.6ya indi..
Dusmesi normal degil..
Doktora soyledim, sen yine de kan ver carsamba dedi ama, yok..
Mucize lazim..

Test carsamba canim, ama 5. Gun 4.2 cikan hcg 6.gun 2.6ya indi..
Dusmesi normal degil..
Doktora soyledim, sen yine de kan ver carsamba dedi ama, yok..
Mucize lazim..

Ya olurmu hiç öyle şey erken dönemde çıkan hcg çatlatma iğnesiyle ilgili olabilir..İğneden sonra 10 gün içinde etkisi kayboluyor bunu biliyomusun hesapladınmı?
Sana örnek vereyim hemen kendimden...
2.tüpte yumurtalarımın toplanma sıkıntısı olunca opu günü çatlatma iğnesi işe yaramadımı acaba diye kanda bchg yaptılar ..iğnenin 2.gününde değerim 84 çıktı bu değerin kandan kaybolması 1 hafta 10 gün içinde oluyor...
Lütfen asıl test gününde kan ver...
En son phala yı gördün işte değeri 25 lerdeydi erken test yapsa değeri 5 in altında çıkardı..şimdi hamile...

Ya olurmu hiç öyle şey erken dönemde çıkan hcg çatlatma iğnesiyle ilgili olabilir..İğneden sonra 10 gün içinde etkisi kayboluyor bunu biliyomusun hesapladınmı?
2.tüpte yumurtalarımın toplanma sıkıntısı olunca opu günü çatlatma iğnesi işe yaramadımı acaba diye kanda bchg yaptılar ..iğnenin 2.gününde değerim 84 çıktı bu değerin kandan kaybolması 1 hafta 10 gün içinde oluyor...
En son phala yı gördün işte değeri 25 lerdeydi erken test yapsa değeri 5 in altında çıkardı..şimdi hamile...
EDİTÖR YİNE doğru söylüyor

günaydınn arkadaşlar

bir dahaki ay tüp bebek yaptıracaktım ama ben dün test yaptım 2.çizgi çıktı.şok oldum inanamadım.bugün kan testi yaptıracağım.idrara güvenmedim çünkü.reglim geçeli 3 gün oldu.çatlatma iğnesinden sonraki 19.gün.regl ağrılarım var 1 haftadır.nasip bakalım umarım kesindir

Huhuuuuu supperr bi haberrr çok sevindimm. Rabbime emanet olsun

Ben tedaviye başladığım zamanlarda 3,45 gibi çıkmıştı, doktor biraz yüksek demişti ama yönlendirmemişti. Yaklaşık 20 gün önce baktırdım 5,46 çıktı, yükselmiş ayrıca nodül varmış boğazımda, bende ilaca başladım, haftaya kontrolüm var. Yumurta üzerinde azda olsa etkisi var tiroitin, böylece bende öğrenmiş oldum. İnşallah yumurta kalitesi artar.
bu arada ilacın yan etkilerine takılma, çoğu ilaçta öyle etkiler yazıyor..
Sizi Bursalı olduğunuz için ara ara takip ediyorum:) kesinlikle hafif e Alınacak birsey değil bünyeden bünyeye çok farkettiriyor. Benim de tedavi öncesi 4,79 çıkmıştı İstanbul'daki Dr um tsh düşmeden başlamayalım işimizi garanti tutalım demişti sonra bursa Acıbadem'de endokrin Oğuz Kaan bey ile tedaviye başlandı haşhimato teşhisi koyuldu . Oğuz beyde bunun hamilelik i çok etkilediğini söyledi hastalık düzene girmeden gebelik düşünmemelisin demişti . Ve taa 2 ay sonra Değerler normals indi ve tüp e öyle başladık . Ve şuan her ay endokrin e gidip tsh değerlerime bakılıyor hamilelikten biraz yükselmiş ilacım arttırıldı

Sabırsız kizlarr gununuzu beklemeden test yaptirmayin lutfen. Siz dualarinizi edin. Yani oyle acelecisiniz ki bi mucize olacagı varsa da izin vermiyorsunuz.
Akışına birakın biraz, zamana, allaha emanet..
Biraz sabır..

İyi pazarlarrr kızlarrr :KK36: benim kocam kişisi bugün yine çok huysuz :KK67: sinirlerim hopladı sabahtan beri :KK62:

Sizi Bursalı olduğunuz için ara ara takip ediyorum:) kesinlikle hafif e Alınacak birsey değil bünyeden bünyeye çok farkettiriyor. Benim de tedavi öncesi 4,79 çıkmıştı İstanbul'daki Dr um tsh düşmeden başlamayalım işimizi garanti tutalım demişti sonra bursa Acıbadem'de endokrin Oğuz Kaan bey ile tedaviye başlandı haşhimato teşhisi koyuldu . Oğuz beyde bunun hamilelik i çok etkilediğini söyledi hastalık düzene girmeden gebelik düşünmemelisin demişti . Ve taa 2 ay sonra Değerler normals indi ve tüp e öyle başladık . Ve şuan her ay endokrin e gidip tsh değerlerime bakılıyor hamilelikten biraz yükselmiş ilacım arttırıldı
Çevrem de tsh Değeri yüksek olan lar biri eltim ölü doğum yaptı şuan tedavi Görüyor Dr tsh Değerlerini düzene sokmadan tekrar düşünürsen tekrar aynısı olabilir demiş. Biride yakın arkadaşım iki ölü doğum yaptı şuan 3. Sü normal fakat fakültede endokrin eşliğinde tedavi oldu önce ki ikisinde dikkat etmemiş

cacağızlarım benim bıdıkla cimcime börek istemişler kız kardeşimde has (grip olmuş kardeşceğizim ) gidip uşaklarıma bir börek yapıp karıncıklarını doyurayım

Ya orasi oyle.. Ama degerin dusmesi kotu, 5.gun 0.5 olsaydi 6.gun 2.6 olsaydi phala gibi olabilirdi..
Catlatma ignesinden 4.2 cikmis olabilir diyorsun yani,bilemedim simdi..
Carsamba bi daha vericem kan, ilaclari kesmiym o zaman..

Günaydın hatunlar...sabaha bol kanamalı başladım birkaç kezdir burnum kanıyo kızlar ya hemde öyle böyle değil geçenlerde ve bu sabahta çok kanadı sol tarafı resmen süzüldü durdurdum şükür..işteyim şuan..ya birde kızlar arada sırada başım öyle yanıyo ki bazen tepem özellikle...kolonya uada su ile ıslatıyorum...sizce tansiyonla alakalı olabilir mi..ben düşük tansiyonluyumdur esasen...yükselince ısınır falan dedi biride...yarın edirneye gidiyorum dahiliyeye ordanda endokrinolojiye gideceğim..eşimde üroloğa gidecek sperm morfoloji ve sayısı için...öptüm kızlar iyi pazarlar...fırsat bulumca yine yazarım..
Gecmis olsun cnm dr. Bi gozuk ii olur..esindede insl guzel haberler alirsiniz..
günaydınn arkadaşlar

bir dahaki ay tüp bebek yaptıracaktım ama ben dün test yaptım 2.çizgi çıktı.şok oldum inanamadım.bugün kan testi yaptıracağım.idrara güvenmedim çünkü.reglim geçeli 3 gün oldu.çatlatma iğnesinden sonraki 19.gün.regl ağrılarım var 1 haftadır.nasip bakalım umarım kesindir
Ayy ne guzel bi haber bu masallah ins kan degerinde yuksek cikar...
Arkadaslar, benim bebeklerim tutunamamis :KK43:
2.denememdi, herseyin hayirlisi....
Ya cnm bence cik cok cok erken davraniyorsun hani 8 veya 9 uncu gun desen neyse Ma onunde daha kac gun var insl bu sefer olur olumlu olmYa bak guzelim..

Back