Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Meryem otumun fotosu...
Teyze bu kadar vermiş elinde kalan buymuş sadece...
Ama büyük bu ben nasıl taşıyacağım kaşınırım bir bezede sarsam
Resmen yumurtalık ve tüp şeklinde...
Yuvarlak olan kısmı yumurtalık, içindeki minik tomurcuklar folikül,ve sapıda tüp
Eki Görüntüle 1304130
Ben de bir parçasını koyayım dedim ama bu bütünlüğü bozarım etkisi kalmaz diye endişeleniyorum...
Hep beraber otla hamilemi kalcaz biz
Meryem otunun bir parçası bayan tarafından güzelce muhafaza edilir ve üzerinde taşınmaya başlanır. Eşinizle yakınlaşmalarınız da bu otun üzerinizde bulunması gerekir.Bir parçası da cam sürahide temiz suya ıslanarak haftada 2-3 kez içilir. Buna müteakip gece kalkılır namaz kılındıktan sonra Meryem süresi okunur ve dua edilir.
Bu işlemlere yumurtlama takvimini takip ederek başlayınız. Otu ne süre ile üzerinizde tutacağınız veya ne süre ile içeceğiniz konusunda kesin bir şey yoktur ANCAK Meryem Otunu üzerinizde taşımaya başladıktan sonra hiç çıkarmayınız. TA Kİ bu süre içerisinde Gebelik gerçekleştiğinde bayan ot u hemen üzerinden atması gerekir.Aksi halde düşük riski olabilir.
Anneysen.com
Meryem otumun fotosu...
Teyze bu kadar vermiş elinde kalan buymuş sadece...
Ama büyük bu ben nasıl taşıyacağım kaşınırım bir bezede sarsam
Resmen yumurtalık ve tüp şeklinde...
Yuvarlak olan kısmı yumurtalık, içindeki minik tomurcuklar folikül,ve sapıda tüp
Eki Görüntüle 1304130
mrhb kızlar bu gün benim doğum günüm
Happy birthdayyyyyyyyyyy!
tesekkur ederim.verduginiz bilgiler icinn bende artik.kendimi kasmicamm ve dollancamm kucuk islerimide yapcamm ins rabbimm ol diyince olur Allaha emanetiz ins :)transferin 3. günü ayakta dolan maya başladım küçük şeyleri kendim halletim yatağımı filan düz ledim kahvaltı hazırladım her şey den de yedim bazıları nar iyi değil kimisi ananas tutunmaya yardımcı oluyor muş yok kimisi çok yenirse rahimde kasılmalar olurmuş filan ben dr ve hemşirelere tsordum her şeyi tüket meye çalış hepsinde ayrı vitaminler var dediler yeşillik filan da yedim ayırmadım
dogum günün kutlu olsun canımmrhb kızlar bu gün benim doğum günüm
canım nasıl gidiyor nasılsın bakalımKimler çevrimiçi ben göremiyorum sizinde mi öyle@egunal kuzum yardım
Kizlar transferin 4.gunu bugun cirinone jel acik pembe geri geliyor adet belirtisi mi acaba(((((
Crinone jel tahriş yapabiliyo canım ama doktoruna bilgisini ver yinede...Kizlar transferin 4.gunu bugun cirinone jel acik pembe geri geliyor adet belirtisi mi acaba(((((
Kizlar transferin 4.gunu bugun cirinone jel acik pembe geri geliyor adet belirtisi mi acaba(((((
Günaydın tatlım..Günaydınnnn kızlarrrrrr
Ben gene benim köpeği dısarı çıkardığım için sabahın 7.45 inde uyandım.
Meryem otunun bereketi üstünüzde olsun bebelerr hahaha :)
tansiyon takibi yaptır canım bir kaç gün bak bakalım ne çıkıyor...Günaydın hatunlar...sabaha bol kanamalı başladım birkaç kezdir burnum kanıyo kızlar ya hemde öyle böyle değil geçenlerde ve bu sabahta çok kanadı sol tarafı resmen süzüldü durdurdum şükür..işteyim şuan..ya birde kızlar arada sırada başım öyle yanıyo ki bazen tepem özellikle...kolonya uada su ile ıslatıyorum...sizce tansiyonla alakalı olabilir mi..ben düşük tansiyonluyumdur esasen...yükselince ısınır falan dedi biride...yarın edirneye gidiyorum dahiliyeye ordanda endokrinolojiye gideceğim..eşimde üroloğa gidecek sperm morfoloji ve sayısı için...öptüm kızlar iyi pazarlar...fırsat bulumca yine yazarım..