• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
günaydınn arkadaşlar

bir dahaki ay tüp bebek yaptıracaktım ama ben dün test yaptım 2.çizgi çıktı.şok oldum inanamadım.bugün kan testi yaptıracağım.idrara güvenmedim çünkü.reglim geçeli 3 gün oldu.çatlatma iğnesinden sonraki 19.gün.regl ağrılarım var 1 haftadır.nasip bakalım umarım kesindir

Ne güzel bir haber bu sabah sabah:rolleyes:
Büyük ihtimal gebesin canım tebrik ediyorum...

günaydınn arkadaşlar

bir dahaki ay tüp bebek yaptıracaktım ama ben dün test yaptım 2.çizgi çıktı.şok oldum inanamadım.bugün kan testi yaptıracağım.idrara güvenmedim çünkü.reglim geçeli 3 gün oldu.çatlatma iğnesinden sonraki 19.gün.regl ağrılarım var 1 haftadır.nasip bakalım umarım kesindir
İŞTE HARİKA BİR HABER sağlıkla ilerleyen bir geblik nasip etsin rabbim

Günaydin bayanlar.Bugünde gelirse o pembeler doktorumu arayacağım insallah gebelik belirtisidir.gunlerde gecmek bilmiyor.herkese hayirli pazarlar..
canımmmm kafana takılıyorsa ara dr ama jele birlikte kahve parçalr geliyor birde jelkaşıntı yapıyor o kaşıntı sırasında tahriş oluşuyor ve o yüzden pembeler geliyr ama bütün bunlar kuruntmuz olsun inşşşş gelen gelecek olan BEBİŞİN olsun

canımmmm kafana takılıyorsa ara dr ama jele birlikte kahve parçalr geliyor birde jelkaşıntı yapıyor o kaşıntı sırasında tahriş oluşuyor ve o yüzden pembeler geliyr ama bütün bunlar kuruntmuz olsun inşşşş gelen gelecek olan BEBİŞİN olsun

Insallah canim bakalim neleer var kaderimizde 5 gun sonra belli olacak hersey.mevlam hepimizi guldursun insallah..

Arkadaslar, benim bebeklerim tutunamamis :(
2.denememdi, herseyin hayirlisi....

Back