How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
internette fotoları var cnm, buruşuk bişey. kimi suya bırakıp o suyu içiyor eşiyle beraber. suda açılınca ele benziyor. bu yüzden fatma anamızın eli diye de bilinir aynı ot.

Sol tarafımda bu ay garip bir şeyler oluyor ya hamileyim ya kist var demiştim size...
Geçen hafta biliyorsunuz Acıbadem e gitmiştim rahim filmi çekildi muayene oldum vs...
Muayenede doktor bakar bakmaz rahminde perde var alınması lazım dedi..
Sol tarafımda kist oluşmuş önemli değil dedi...
Rahim filmimde de (daha doktor yorumlamadı ben kendi anladığımı yazıyorum) sol tüpüm yer yer tıkalı..
Oysaki tüplerim açıktı benim 2.denemede oluşan dış gebelik sol tüpümün ordaydı meğerse o dış gebelik tüpüme hasar vermiş...Yıllarca sebepsiz infertilite denilen ben rahmimde doğuştan perde olduğunu öğreniyorum bunca zaman kaç doktora göründüm nasıl tespit edilemez bu..Gebe kalmaya engel değil ama gebelik kaybına sebep olabilirmiş...
Dış gebeliği bile bu sebeğle yaşamış olabilirim..Embriyo perde de dolayı rahmime yerleşememiş tüpe doğru yerleşmiş olabilir.Bunca yıl hep dedim ki benim TSH değerim yüksek çıkıyor bildiğim doğal gebelik için 2,5 altı olmalı ama benim en düşük çıktığında bile 2.75 çıkmıştır hep 3 üzeridir..Kimseye dinletemedim yüksek olduğunu kendi başıma endokrine bile gittim belki o ilaç verir diye o da 4 ü geçince müdahale ederiz dedi..Geçen hafta eski sonuçlarımı görür görmez doktorum bana TSH ın yüksek dedi eveetttttt dedim şükür biri farketti...Bugün kan verdim sonuca göre ilaç başlanabilir..Bu da gebeliği engelleyen önemli bir faktördür lütfen TSH,T3,T4 değerlerinizin üzerinde durun pas geçmeyin...Genetik sonuçlarımız çıkar yakında bazı testleride yaptırıyoruz rahim filmide tamam tüm sonuçlara göre bir plan yapacağız...Detaylı anlatmamıştım şimdi fırsatım oldu merak edenlere gelsin bu mesajım:KK48:
cnm ya bunda da vardır bi hayır inşlh busefer her şey istediğin gibi yolunda gitsin...

Haklısın canım ama doktorlara kalda hamilelik hep bir muamma oyuzden salla. ALlaha emanet olsun sende tadını çıkar. Bi ohh çek rahatla çünkü hak ettinnn :)
Gerçekten Allaha emanet.Ohh
Ya eski günlerimi hatırladım, yola çıkıyoruz arabanın arkasına yatmak için her şeyi hazırlamışım yoldayız bir telefon transferiniz iptal

kuzum şimdi biraz daha detaylı araştırma yaptım da
şöyle bi yazı buldum bi kaynaktan hemen kopyalıyorum
Alıntıdır:
İçerdiği A vitaminini büyük bir oranda vücudumuza kazandırmak istiyorsak, bu taktirde bir bardak havuç suyunun içerisine iki-üç damla sıvı yağ damlatmamız gerekir. Damlatılan bu sıvı yağ havucun içerdiği A vitamininin çok daha büyük oranda vücudumuz tarafından emilmesini sağlayacaktır. Avrupa’nın bazı şehirlerinde taze meyve suyu satan dükkânlarda havuç suyu sipariş ettiğiniz zaman, “birkaç damla sıvı yağ damlatalım mı?”diye sorarlar.

avrupaya gitmişliğim yok ama sanırım benimde bi şekilde bundan haberim olmuş :KK48:
valla azcık okudum yazılanları koysanda koymasanda bildiğim tek şey havucun faydasının her türlü olması:KK39:

sağol canım yaa araştırmıssında..
iyi oldu senden bunu öğrenmem bende zeytinyağ damlatırım..
bu havuç olayını yine duymuştum zaten zararı olacak bir şey değil suyunu sıkarım üşenirsemde önüne koyarım ye derim:))
çok öptümm

kızlaarrr günaydınn hiç beni sormayın hıh dün doktora gittim vee ben tedaviye başladıııımmmmmmmmmm:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Rabbime emanet tedavimiz inşallah hakkımızda hayırlısı olsun biz elimizden geleni yapıyoruz

kuzumm iyiyim ya başladım bakalım tedavye Rabbim utandırmasın inşallah:KK36:

aa çok güzel bi haber tedavin hayırlı olsun canım hep güzel haberlerin gelsin.. çok öptümm

hakikisini nerden bulcaz hiç bilmiyorum...
gerçeği sanıp alırım kekik çıkmasın ot ottur ama dimi:KK48:
Bilmiyorum ki tatlım yaa. Siteler var sipariş veriyorsun, bir hocanın sitesi o bence gerçektir.

kuzu bıze anlatsana nasıl tasıdıgını.. Ben aldım bugun. sana da yollarım egunal çok fazla bu.. Bana özelden at adresi
Sağ göğsünde taşıyorsun bir tek banyo yaparken çıkartıyorsun hamile olduğunu öğrenince hemen çıkartıyorsun.

Eklentiler

• 20141112_162041.jpg
    20141112_162041.jpg
    3 MB · Görüntüleme: 105
internette fotoları var cnm, buruşuk bişey. kimi suya bırakıp o suyu içiyor eşiyle beraber. suda açılınca ele benziyor. bu yüzden fatma anamızın eli diye de bilinir aynı ot.

neler neler öğreniyorum hiç duymamış ben o_O

cnm ya bunda da vardır bi hayır inşlh busefer her şey istediğin gibi yolunda gitsin...

İnşallah canım sağolasın..

Arkadaşlar nerede yaşıyosunuz hacdan gelmiş var yakınım getirmişti yollarım size olmadı ya istanbul kağıthanedeyim ben

Ayyy ne diyosuunnn çok sevindim...
Hacdan geldiyse isterim tabii ama önce eşim getircekmi onu netleştireyim olmadı isterim mutlaka:KK19:

slm bacıcıklarımm :KK60:nasılsınız o_O ben bu gün gelemedim :KK12:sabahtan kardeşimin açlık şeker yüklemesi vardı( iki gün önce toklu yüklemesinde değeri yüksek çıkmıştı) öğleye kadar hastanede kaldık :KK66::KK66:sonra cimcimenin annesine geçip biraz cimcimeyle vakit geçirdik:KK46: pazara gittik :KK55:aşure yaptı kızlar ben onları izledim elimi bil sürmedim:KK70: sonra eşime balık yaptım :KK48:size sıra ancak geldi dostlar :KK60::KK60:

phala phala tebrik ederim canım resmindeki gibi böyle kokoş kızcen olur inşallah süsler püsler gezmelere götürürsün inşallah...kızlar yaa bu meryem otundan bende istiyom ama yaa istiyomda istiyom..@elifozdurmaz bacım elinde çok mu var ki meryem otu..bende cumadan beri meryem suresine basladim ayrica fetih suresinede...@cemrem bacım adını soyadınıda dualarken söyleyim msj atıverde duamıda yapayım arkadaşım...

Back