How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
:KK30: kız ne süreci sende biliyorsun işte ne süründüm

Hhaahha hamilelik süreçleri. Tatlım hayatta süreçler bitmez. Sen de mertebeli olanlardansın. AHahah süperr valla çok sevindim. Çok şükür her şey daha da güzel olacak ANNEEEE

Bir şey sormak istiyorum bu arada kızlar. Şu meryem ana otu çok ilgimi çekti.Bir sürü hikaye okudum olumlu ve sonra bir siteden orjınal dıye aldım. Şuan orjınal oldugundan emin değilim. YOksa saçmalıyor muyum ondan da emin değilim. Var mı bilgisi olan acaba?:KK22::KK22:
Canım var öyle bir şey bende istiyorum aslında ama emin olamıyorum gerçekliğinden...

Burda ihmal var canım..
Son günlerde daha sık takip edilmeli...
Çatlatma iğnesini vurur vurmaz çatlamaz yumi 33-36 saat sonra çatlar normalde...
Senin ki fazla büyümüş birden ama bu olabilen bir şey bu sebeple sık takip en garantilisi...
Seni anlıyorum canım ilaçları kullan aşılama olcam diye düşün sonra hiç bir şey olmadan eve dön...
Bir daha ki sefere işini sağlama al gerekirse doktorunu değiştir..
işte sıkıntı orda, ben istesem de istemesem de değişiyor zaten doktor her ay :KK51: araştırma hastanesine gidiyorum rapor çıkarabilmek için. her ay başka bi talebe :KK33: ce-ee yapıyor. neyse, gelecek ay iğneli tedaviye geçiliyor. 2 denemeden sonra da rapor. :KK8:

İNŞALLAH CANIM HEP BİRLİKTE İNŞALLAH
inşallah amin :KK37:

İnanır mısın bilmiyorum ama ben hala inanamıyorum galiba o yüzden böyleyim

Haklısın canım ama doktorlara kalda hamilelik hep bir muamma oyuzden salla. ALlaha emanet olsun sende tadını çıkar. Bi ohh çek rahatla çünkü hak ettinnn :)

kuzu bıze anlatsana nasıl tasıdıgını.. Ben aldım bugun. sana da yollarım egunal çok fazla bu.. Bana özelden at adresi
canım eşim birine demiş ben ilk eşimden duydum hatta :KK57:bu otu o getircekmiş sözde getirmezse sana derim yolla diye karşılaştırırz resimlerini aynımı diye:KK48: fazla gelirse bende dağıtayım iyi dedin bak:KK48: çok sağol gülüm...

canım eşim birine demiş ben ilk eşimden duydum hatta :KK57:bu otu o getircekmiş sözde getirmezse sana derim yolla diye karşılaştırırz resimlerini aynımı diye:KK48: fazla gelirse bende dağıtayım iyi dedin bak:KK48: çok sağol gülüm...

Valla ben çok emin değilim orjinalliğinden ama sonuçta vesile sadece. Niyet aynı olunca bişi değişmez. Tamam canım haber edersin..

işte sıkıntı orda, ben istesem de istemesem de değişiyor zaten doktor her ay :KK51: araştırma hastanesine gidiyorum rapor çıkarabilmek için. her ay başka bi talebe :KK33: ce-ee yapıyor. neyse, gelecek ay iğneli tedaviye geçiliyor. 2 denemeden sonra da rapor. :KK8:

inşallah amin :KK37:
ama bu süreç özen ister her defasında farklı doktor olması sıkıntı yaratabilir canım...
tabii bu işin maddi kısmı var daha en baştan para ödemek istemeyebilirsin..
iğne tedavisinde yumiler daha fazla tepki verebilir daha fazla yumi gelişir..

ama bu süreç özen ister her defasında farklı doktor olması sıkıntı yaratabilir canım...
tabii bu işin maddi kısmı var daha en baştan para ödemek istemeyebilirsin..
iğne tedavisinde yumiler daha fazla tepki verebilir daha fazla yumi gelişir..
oh evet cnm biliyorum :KK51:
Evet öyleymiş. Hangi ğögüs fark eder mi acaba?
farketmez ama sanırım o kalbinin üstünde taşıdı. bu süreçte 41 gün meryem suresi okudu. tüp bebek hazırlığındaydı ve o güne kadar bitirip pozitif sonuç almak umuduyla yapıyordu bunları. ama adet olup tedavi olacakken ve hastaneye gidip raporları imzalamışken adet olmadı :anneadayı: şimdi kucağında bebesi..

Back