How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kız arkadaşlarım, çıktığım ve çıktığınız bu yol bizlere çok şey öğretti. Kimi zaman içimizi sevinç kapladı kimi zaman umutsuzluk. Kimimiz için uzun yol kimimiz için kısa... Bizle ilgili her şeyin kararını veren her şeyi var eden Allah'ımızın taktiri. Bize düşen şey sabır ve dua... Başka seçeneğimiz yok. Bu gün varız yarın yokuz her şeyden önemlisi sağlığımız canımız. Canımızın yanında bir can da mutluluğumuz. İnşallah ben, sen, o hepimiz mutlu sona ulaşalım hepimiz bir birimize dua edelim bir gün o mutluluk hepimizi bulur.

Amin inşallah.
Yani hamilesin şimdi demi :KK74:
Öyle hemen gitmek yoookkk daha dur süreçlerini yazacaksın ...

Şimdi baktım canım soruna ve cevabına...
Ben daha anlaşılır yazayım sana..
Yumurtalar aşılama ya da opu gününe yakın çok daha hızlı büyür 4 günde hızlı büyümüş olabilir benim ilk tüp bebek denememde seninkine benzer bir şey olmuştu ve tüm yumiler çatlamıştı..Doktorun dediği gibi çoğul gebelik olabileceği endişesi ile aşılama iptal edilmiş..Genelde tüp bebekte dahil çoğul gebelik istemiyorlar...Benim koskocaman yumim ve diğer 17 yumim çatladıysa seninkide çatlamıştır merak etme...
ama çoğul gebelik olabilir diye uyarıyorlar zaten. ki ben de biliyorum. buna da hazırız. ilk aşılamam da iki yumiyle yapılmıştı. 25 mm çok büyümüş, bu durumda aşılama yapamayız, doğal yolla deneyin dedi sadece. ben söylenerek çıktım dr.un yanından ayrı konu. haftasonu krizimiz oluyo bizim her seferinde, haftasonu kontrole çağırması gerekiyordu ama gerek yok dedi, pzrtesi geç kalabiliriz çok büyümüş olabilir dedim, yok dedi. günde 1,5 mm büyür, yani pzrtesi en fazla 21 olur, bu da bizim için ideal zaten dedi. gerisini biliyorsun. doğal yolla gebe kalabiliyor olsam tedavi olmam zaten diye kızıp çıktım, iğnemi yaptım hemen eve gelip ama çatlamış mıdır diye endişe ettim, fazla büyük olunca kiste dönebilir diye. hevesim kursağımda kaldı, pzrtesiden beri asabi ve üzgünüm. birdenbire büyüyebildiğini bilmiyordum folikülün, sağol ilgin için.:KK60:

Kız arkadaşlarım, çıktığım ve çıktığınız bu yol bizlere çok şey öğretti. Kimi zaman içimizi sevinç kapladı kimi zaman umutsuzluk. Kimimiz için uzun yol kimimiz için kısa... Bizle ilgili her şeyin kararını veren her şeyi var eden Allah'ımızın taktiri. Bize düşen şey sabır ve dua... Başka seçeneğimiz yok. Bu gün varız yarın yokuz her şeyden önemlisi sağlığımız canımız. Canımızın yanında bir can da mutluluğumuz. İnşallah ben, sen, o hepimiz mutlu sona ulaşalım hepimiz bir birimize dua edelim bir gün o mutluluk hepimizi bulur.
cnm bnm :KK19: çok güzel bir anne olacaksın..

arkadaşlar bugün bi arkadaşdamı sonuç öğrenecekti yanlış mı hatırlıyorum acabaaa
cycas diye bi arkadaştı sanırım o_O

ama çoğul gebelik olabilir diye uyarıyorlar zaten. ki ben de biliyorum. buna da hazırız. ilk aşılamam da iki yumiyle yapılmıştı. 25 mm çok büyümüş, bu durumda aşılama yapamayız, doğal yolla deneyin dedi sadece. ben söylenerek çıktım dr.un yanından ayrı konu. haftasonu krizimiz oluyo bizim her seferinde, haftasonu kontrole çağırması gerekiyordu ama gerek yok dedi, pzrtesi geç kalabiliriz çok büyümüş olabilir dedim, yok dedi. günde 1,5 mm büyür, yani pzrtesi en fazla 21 olur, bu da bizim için ideal zaten dedi. gerisini biliyorsun. doğal yolla gebe kalabiliyor olsam tedavi olmam zaten diye kızıp çıktım, iğnemi yaptım hemen eve gelip ama çatlamış mıdır diye endişe ettim, fazla büyük olunca kiste dönebilir diye. hevesim kursağımda kaldı, pzrtesiden beri asabi ve üzgünüm. birdenbire büyüyebildiğini bilmiyordum folikülün, sağol ilgin için.:KK60:

Burda ihmal var canım..
Son günlerde daha sık takip edilmeli...
Çatlatma iğnesini vurur vurmaz çatlamaz yumi 33-36 saat sonra çatlar normalde...
Senin ki fazla büyümüş birden ama bu olabilen bir şey bu sebeple sık takip en garantilisi...
Seni anlıyorum canım ilaçları kullan aşılama olcam diye düşün sonra hiç bir şey olmadan eve dön...
Bir daha ki sefere işini sağlama al gerekirse doktorunu değiştir..

Bir şey sormak istiyorum bu arada kızlar. Şu meryem ana otu çok ilgimi çekti.Bir sürü hikaye okudum olumlu ve sonra bir siteden orjınal dıye aldım. Şuan orjınal oldugundan emin değilim. YOksa saçmalıyor muyum ondan da emin değilim. Var mı bilgisi olan acaba?:KK22::KK22:

İşte bunlar hep gebelikten ötürü:KK48:
Duygusal hamişim benim:KK19:

Back