- 3 Ekim 2013
- 8.390
- 880
- 248
- 34
Canım meryem otunu şimdi mi çıkarmam lazım. Pınar dedi sen öyle demişsin. Yoksa keseyi görünce miAllahım Inanamiyorum sana çoksşükür inşallah bugün ikiye katlanır oley yaaa gözün aydın hayatimm :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım meryem otunu şimdi mi çıkarmam lazım. Pınar dedi sen öyle demişsin. Yoksa keseyi görünce miAllahım Inanamiyorum sana çoksşükür inşallah bugün ikiye katlanır oley yaaa gözün aydın hayatimm :)
Amin canım inşallah, dualarınız sayesinde çok çok teşekkür ederimdeğerlere fazla takılma canım bilirsin sana verdikleri kağıtta referans aralıkları bile çok farklı ve herkesin değerleri birbirinden farklı önemli olan artarak ilerlemesi ve seninki çokda güzel arttı rabbim devamını getirsin inşşş canımmm
Kızlar melindanında mı bebişleri bu bahsettiğiniz bebişler...hayırlısı inşallah valla.yarın sara nında test günü..phalada iyi sonuç almış ne güzel valla darısı hepimize...
evet canm melindam ın bebeler yarın alcak inşallah bebelerini, o süper sara da inşallah pozitifi alır bu şeklde devam eder topik pek mutlu bu aralar maşallah
Genede değer düşük yaa, 5 gün embriyosu ve bu gün 13. Gün korkuyorum
Oyyy masallah kuzu bunlar , can bunlar :)AYyyyy yerimm senii benim köpişim var :))
AYyyyy yerimm senii benim köpişim var :))
haticim benım ya nasılsın bebeımmmm...
maşallah senınde baya oldu hamişlik.rabbım sızı korusun
Canım meryem otunu şimdi mi çıkarmam lazım. Pınar dedi sen öyle demişsin. Yoksa keseyi görünce mi
İnsallah ikizlerimi kiskanmaz :) bozusuruz onla yoksa :)
Cnm Allah tamamina erdirsin cok sevindim dari sara28olsun once sorada bizlere olsun insallahCanım meryem otunu şimdi mi çıkarmam lazım. Pınar dedi sen öyle demişsin. Yoksa keseyi görünce mi
Bütün kalbimle amin diyorum canım inşallahCnm Allah tamamina erdirsin cok sevindim dari sara28olsun once sorada bizlere olsun insallah
Kız ben ilk sonucu testi erken yaptığım için cuma aldım ama çok düşüktü. Cumartesi bir daha yaptım 40 çıktı. Bu günde yaptım ki bu gün asıl test tarihimdi yükseldi. Beni de pınar yeni uyardı çıkar diye. Bu gün çıkardım valla. Bilmiyordum ama zaten asıl test tarihim zaten bu gündü. O değilde tam çıkartıyordum ezan başladı. Allahım ezanlar hürmetine meryem otumu çıkarıyorum dedim, şükrettim, teşekkür ettim öyle çıkardım.Sonucu aldığım an çıkarmıştır ben hemen çıkar:) ikinci sonuç noldu senin için dua ediyorum vallahi abdest aldım allahım inşallah güzel haberini alırım sakin korkma allah büyüktür :)
Canım teşekkür ederim, senin test tarihin ne zaman?tatlım pasta muhteşem ellerine sağlık
inşallah yarın bende pozitifi alır sevinirim canım
amin canım sağol inşallah
gözün aydın canım tebrik ederim Allah tamamına erdirsin artık sen hamilesin üzme bebeklerini
Canım teşekkür ederim, senin test tarihin ne zaman?
Cnm Allah tamamina erdirsin cok sevindim dari sara28olsun once sorada bizlere olsun insallah
Canım tebrik ederim. Bak ne güzel sonucun yükselmiş Allah sağlıkla Devamını getirir inş.. Bu arada Bahsettiğiniz bu meryem otu ne? Ne yaptınız? Tam anlayamadım da merak ettim.Kız ben ilk sonucu testi erken yaptığım için cuma aldım ama çok düşüktü. Cumartesi bir daha yaptım 40 çıktı. Bu günde yaptım ki bu gün asıl test tarihimdi yükseldi. Beni de pınar yeni uyardı çıkar diye. Bu gün çıkardım valla. Bilmiyordum ama zaten asıl test tarihim zaten bu gündü. O değilde tam çıkartıyordum ezan başladı. Allahım ezanlar hürmetine meryem otumu çıkarıyorum dedim, şükrettim, teşekkür ettim öyle çıkardım.
Bitanemmmm Hamdolsun iyiyiz sorma şu gibi geçiyor zaman ilk tüp bebeği yaptigim zaman acaba geçer mi bu günlerde diyordum şaka gibi :)) sen nasılsın neler yapıyorsun hayatım :)
yarın
phalacım sende idrarda baktınmı hiç kanda öğrenmeden önce yani çıkmışmıydı
ALLAH IYILIK versın bitanemm size..
rabbım siziiii korusun kollasın ınsallah...
bebişiniz ile evinizdeeeeee çok ama çokk mutlu olunnn..
bende iyiyim teşekkürler..şu sıralar beklemedeyim tedaviyi için..
hakkımızda hayırlısı ne yapalım
sara ınsallah senden de yarın cok gusel haberler alırız