• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Canım ben bişi kullanyırom ama hatırlamıyorum markasını :) aksma bakarım ozelden gönderirim sana.. Ama katı meyve sıkacagını yılda 2 kere kullanıorum malesef. Çok zahmetli ..
valla eşimin sperm morfolojisi için hergün havuç sıkıcam ona o yüzden istiyorum
artık zahmetli de olsa yapıcak bişey yok alıcam kafaya koydum ama çok fazla marka model var karar veremedim:KK76:

Bugün kesemicez büyük ihtimal annem dedi ki arkadaşlarım evde yok parti isterim ben çarşamba gününe pasta dayanırsa çarşamba kesicez..Ama yemek istiyorum ben yaaa:KK48:

:KK71::KK71: bizde burdan partiye katılırız :KK71::KK71:
tabi sen çarşambaya kadar yemezsen ve bir parti olursa :KK70:

kızlarr müsadenizle bişey sormak istiyorumo_O
katı meyve sıkacağı alacağımda ne marka alsam napsam bilemedim
şöyle motoru sağlam posayı sulu bırakmayan
hem meyve hem sebze sıkabileceğim önericeğiniz bir model varsa yazarmısnız özelden
sanırım burdan marka vermek yasak dimi o_O
canım ben arçlk kullanıyorum çokta memnunum..
hemde bı kere de 2 litre sıkabiliyorum haznesi dolamadan...
yıkacağın parça da 4 adet bana hiç zahmetli gelmiyor..
hem havuç hem mandalina hem brokoli ve aklına gelebilecek çoğu şeyi sıkabiliyorum

canım ben arçlk kullanıyorum çokta memnunum..
hemde bı kere de 2 litre sıkabiliyorum haznesi dolamadan...
yıkacağın parça da 4 adet bana hiç zahmetli gelmiyor..
hem havuç hem mandalina hem brokoli ve aklına gelebilecek çoğu şeyi sıkabiliyorum
kuzum özelden modelini atarmısın tşk ederim

canım benim Rabbim yüzünü guldursun son tedavin olsun dualarimiz seninle:KK19::KK36:

Amin canim benim :)
Ben elimden geleni yaptim, bundan sonrasi Rabbime kaldi, nasip ederse kuzumu alirim kucagima, etmezse vardir bi hayir derim :) tabi bi kac gun aglarim fln, ondan sonra hihihi

Bu gün tekrar yaptıracağım ikiye katlarsa şükür Allahıma. Sen ne yaptın, bilgi versene biraz

Katlicak insallah, vermedin mi hala cabukk :) meraktan ölüyorum burda..
Canim ben dun gittim transfere, 5.gune 4 tane gitmis :) şok oldum, ikisini transfer etti, ikisini dondurdu..
Gecen sefer 14 yumurtanin biri gitmisti 5.gune.. O da ii kalite degildi..

Bu seferki yumurtalarinin ilkiyle hic alakasi yok dedi, ne yedin ne ictin dedi:) dedim phala die bi arkadasim var o tavsiye etti ben yedim hihihi

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr phalanın değeri 76 çıkmışşş süper yaaaaaaaaaaaaaaaa
kesın kesın hamiş artıkınnnnnnnnnnnnnnnnnnn :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::rolleyes::rolleyes::rolleyes::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46:
bu haber için girdim ohhhhhhhhhhh çok sevindim phalayı aradım gözün aydın demek için ama paylaşımı E egunal yapmış sandımm oysa Blue8816 Blue8816 yapmış

Canim ben dun gittim transfere, 5.gune 4 tane gitmis :) şok oldum, ikisini transfer etti, ikisini dondurdu..

Bu seferki yumurtalarinin ilkiyle hic alakasi yok dedi, ne yedin ne ictin dedi:) dedim phala die bi arkadasim var o tavsiye etti ben yedim hihihi
Ay canım o kadar sevindim ki bravo sana, iki tanede dondurulmuş harika. Canım değerim yükselmiş asıl test günüm bu gündü şimdi asıl önemli olan Çarşamba çıkacak sonuç. Inşallah herşey iyi olur

ne yediniz ki siz:KK57::KK57::KK57:

kız ne yedin içtin bakim ne dedi taze hamiş sana:KK48:

Ay canım o kadar sevindim ki bravo sana, iki tanede dondurulmuş harika. Canım değerim yükselmiş asıl test günüm bu gündü şimdi asıl önemli olan Çarşamba çıkacak sonuç. Inşallah herşey iyi olur

İnsallah canim, 76 cikmis galiba, süpeeeerrrrr :) allahim insallah tamamina erdirsin arka arkaya doguralim :)

Back