- 22 Ağustos 2011
- 13.049
- 6.447
- 448
cnm geçmiş olsun inşlh bebğin ve sen sağlıkla evine dönersiniz...Kizlar dogum yaptim.
Detaylari yazaeim.
Gebwlik zehirlenmesi geciriyornmuaum.
Sirt agrisiyla gittim hastaneyee.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm geçmiş olsun inşlh bebğin ve sen sağlıkla evine dönersiniz...Kizlar dogum yaptim.
Detaylari yazaeim.
Kizlar dogum yaptim.
Detaylari yazaeim.
ayy bilmiyorm ki valla ne dicek yarn başlıyoz der inşallah hayrlısıylatedavi kokusumu alıyorum neee
saol kuzummm baslayabilirz inşallahblgk mmmmmmmmmm hadi hayırlısı olsun kız..
tamam canım bende ablama ve anneme vericem 1 tanede ben okurum temizlenince 3 tane yaz banaSagol cnm evet bi tek yasin..
Sagolun kizlar allah razi olsun..
Cnm kisi basi bi tane 5 derken dagitacak misin ..
Isim tugba cnm cok sagol
noldu noldu regli mi oldun kuzuayy bilmiyorm ki valla ne dicek yarn başlıyoz der inşallah hayrlısıyla
saol kuzummm baslayabilirz inşallah
sağol güzelim zamanı var daha bu ayın sonuna kadar süresi ...tamam canım bende ablama ve anneme vericem 1 tanede ben okurum temizlenince 3 tane yaz bana
ne zamana okunması gerekiyor peki? ben yetişemezsem onuda başkasına veririm
Allah kabul etsin arkadaşım Rabbim gönlündeki muradını hayırlısıyla versin
tedavin hayırlı ugurlu olsun canım sonu bebişli olsun hayırlısıyla inşallahSelam arkadaşlar,
tüp bebek tedavisine başlamak için adet olmayı bekliyordum, aksilik mi desem hayırlısı mı tam 10 gün gecikti özellikle adeti beklediğim için stres yaptım tabi, ama sonunda oldum adet olduğuma bu kadar sevindiğimi hatırlamıyorum yarın doktora gidiyorum iğne tedavisine başlıcaz ihşallah, sevinçliyim heyecanlıyım duygusalım duygular karışık sizlerle paylaşmak istedim :)
editörüm canımRabbim seni bebeğinin geleceği tedaviye yönlendirsin inşallah
nasayy bilmiyorm ki valla ne dicek yarn başlıyoz der inşallah hayrlısıyla
hakkında hayırlısı ne zamansa o zaman başlarsın inşallah bebeım..sonra da gelsin bebiş....:):)ayy bilmiyorm ki valla ne dicek yarn başlıyoz der inşallah hayrlısıyla
Canııımmmmeditörüm canım
Cemrem29 canım Yasin okuyormuşsun sanırım kızların alıntılarından öyle anladım...
500 Yasin demek her kişi 1 tane okuyabilir yani 500 ayrı kişi demek...Sanırım bu şekilde okuyorsunuz..
Eğer öyleyse 1 tane ben okur yazarım sana farklı okuyorsanız 1 den fazla da alabilirim..
melindam kuzum senin transfer ne zaman yumilerden ne haber geldicanım benim Rabbim yüzünü guldursun son tedavin olsun dualarimiz seninle
blgk kız nas die bişey cıkmıs nasıl oldu bu iş anlamadım he
Elifimm30 canım bende senin için dün gece 1 tane okudum. Dİlerim allah kabul eder:) Daha okunabılıyorsa bende devam edebilirim zira 500 kişiden istemek zor..