• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Evet cnm dondurulmus 6 embriyo var.2 tane avantajli oluyorda gebelik nasil gecer bilemedim ikiz annesi olmak istiyorum nasil bakicam bilmem ama.))bakalim kizlar 2 transfer olacak rabbim hayirlisini nasip etsin

Hayırlısı olsun canım. Kilo fazlası problem değil obez olmadığın sürece. Hamilelikte daha dikkatli olursun. ikiz bakmak kolay değil masraflı ve meşakatli ama bir o kadar doyumsuz bir tat. Her zorluğa değer bence rabbim gönlüne göre versin tatlım inşallah :) Senden de Lulinda Lulinda dan da güzel haberler alırız inşallah :anneadayı::anneadayı:

Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde hidrosalpenks ameliyatı olan var mı acaba. Varsa yorumlarınızı paylaşır mısınız.

İnşallah canım benim, inşallah size güzel haberler vereceğim. Dün akşam midem bulandı biliyor musun? Kendimi dinledim acaba psikolojik mi diye ama yok gerçekten bulanıyordu sanki araba tutmuş gibi hayırdır inşallah

normaldir cnm inşallah pozitif çıkarsa şu anda 4. haftada sayılıyorsun..
bolcana bulansın, bolcana başında ağrısın..

Bu ay 9 yıldır hiç olmadığı kadar kendimi hamile hissediyorum:rolleyes::KK48:
Yumi çatlama günüm 2 kasımdı yani 2 gün önce tahmin tabii bu...
Dün ve bugün sol yumurtalık tarafımda garip şeyler oluyor:rolleyes:
Ya hamileyim ya da kist oluştu bir hareket var çünkü:KK64:
ayyy ayyyy neler okuyorum böyle ne güzel şeyler yazmışsn ne güzzel hissetmişsin
İnşallah gerçektir inşallah bebiş gelir bu ay:KK46:
Yaradan mevlam inşallah bebişini müjdelesin tüm kalbimle dua ediyorum canım:KK68:
eee bat ne zaman peki kaç gün saycaz o_O
bende ha oldum ha olacam :KK51:geçen ay 31.günde oldugum için 11 ekimdi
şimdi kasım 11 veya bi kaç gün öncesine bekliyorum işte
ama hamileliğe dair hhiiiiiiiiiiiiiçççç bişi hisssetmiyorum :KK76:

Ben varım:KK22: tam olarak tedaviye başlamadım, Aralık ayında başlayacağız kısmetse. Pıhtılaşma sorunum var, öncesinde vitamin ve iğne oluyorum, haftaya yine gideceğim kısmetse, histereskopi olabilirim, bu arada genetik sonuçlarımı göstereceğim. Ona göre plan çizeceğiz...
Hayirlisi olsun canim ucret ne kadar dedi dr tum masraflar yani dondurma igneler hersey dahil bir ucret bilginiz varmi acaba

kızlarr iyi akşamlar ne yaparsınız hadi gelinde acuk muhabbet edek

Ben yaptırdığımda canım öyle önce donduralım sonra transfer edelim. transfer öncesi kan testi filan yaptırmadım. o yüzden dedim tatlım :)
Güvenç beyin eski bir hastası olarak tatlım söyleyebilirim ki genelde tek embriyo transferi taraftarıdır ve öyle olması içinde ne kadar olumsuz şey var söyler. ikiz gebelik kolay değil tatlım ama varsa öyle bir ihtimalin bence yaptır. Rabbim gücünüde kolaylığını da verir. Ayrıca da 2 şansın olur fena mı!
Benim 11 embriyodan 2 tane kalmıştı 5.güne ama sadece 1ini transfer etti. Ben çok istemistim ki zaten etmediği ertesi günü ölmüş. Daha sonraki yaptrığım yerde de 2 tane kaldı ikisini de transfer ettiler. Benim yiğenlerim var ikiz çok tatlılar bilmiyorum ama bunca zorluğa katlanmış bizlere ikiz bakmak ve hamile kalmak ne ki :)
canım güvenç bey değişmiş o zaman :) başka bir arkadaş daha var klinikte tanıştığım onada 2 transfer yapıldı ikizlere hamile yaşıda genç baya.bakalım Rabbim ne nasip edecek göreceğiz.

Ayy allah ne oluyo bu topik ahalisine..hatunlar neredesiniz kız yeterimi yine yalnız koymuşsunuz valla yeter ben işten çıkıp geldim ama bak şimdi kimsecikler yok yahu :KK14::KK47::rolleyes:

bugün çok sessiz kalmış bu topik cidden :KK51:bende yoktum ama kimsede ugramamış sabah bıraktıgım gibi :KK76:

Bu arada şu saatte hala sen ve ben ayaktayız;)

gunaydin_engellilerdunyasi_com.gif

phala phala canımmm yarın cuma inşşşşşşş inşşşş kocaman kocaman rakalmlarla karşılar bebişin seni

Back