2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kızlar merhaba.. bugün ilaçlarımı aldım gonal F 450, cetrotide 0,25 ve choniomom diye bir ilaç ne olduklarına bakamadım bile yeni geldim eve.. bunların hepsini buzdolabında mı saklamam gerekiyor.. yoksa kullandığımdan kalanı mı orda saklayacağım.. yardımcı olur musunuz?
Canim hepsini dolapta sakla tedavin hayırlı sonu bebisli olsun bende pazartesi günü Şahin beye ongorusmeye gidiyorum :KK55:

Canım niye böyle oluyor ki :KK43: ooff rabbim sabır versin çok zor Allah sabır versin..diyecek bisey bulamadım :KK43: :KK43:
Evet canim malesef 2.kez bebegimi kaybettim.zor gunler yasiyoruz yine.ama pes etmek yok.savasmaya devam edicez.suan cok yorgunum ama toplucam kendimi.hayirlisi bakalim.
Giremedim bikacgundur kafam pek yerinde degildi.transferin oldu sanirim.
Hayirli olsun cnm.dikkat et kendine.insallah bu kez guzel haberler alicaz senden.

kızlar resimlerimizin üzerinde çevrimiçi olduğumuz gözüküyor bayağı eski versiyonun herşeyi olmaya başladı çok güzel olmuş:KK71:

Günaydın kızçelerimm:KK68::KK68::KK68: özledim sizleri... Ben hala çok hastayım Allahtan ateşim çıkmadı:KK59: Ekim başında ayrıntılı ultrasonumuz var oğluşumu uzun bir aradan sonraa görücem... :oops:

Günaydın kızçelerimm:KK68::KK68::KK68: özledim sizleri... Ben hala çok hastayım Allahtan ateşim çıkmadı:KK59: Ekim başında ayrıntılı ultrasonumuz var oğluşumu uzun bir aradan sonraa görücem... :oops:
uf cnm ya hala mı devam ne gıcıkmış bu hastalık...
inşlh atlatırsın en kısa zamanda.. özledin dimi oğluşunu allah ayırmasın...darısı bizlere olsun gerçi ben kız delisiyim ama:KK48::KK48:

arkadaslar buiki gundur kk ya giremiyorum giriyorum geri atıyorlar androit gezinti programı indirin diyor indiriyim dedi alakasız bi oyun geldi sizdede oldu mu

Tşk ederim canım insallah öle olur tutunur :) Allahım kimsenin emeklerini boşa cıkarmasın....şimdilik doktorum bişey önermedi bi ilç var onu içiyorum... başka ne yapsam acaba... transverden sonra neler yaptın ?
Canim ben ilk 3-4 gun dinlendim sonra gun icinde birkac saat disari ciktim cok yurumemek sartiyla :) cafede parkta falam oturduk arkadaslarla :) eve gldi arkadaslarim :) proteinli beslendim :) netten film izledim :) kafami uzaklastirmaya calistim %100 uzaklastiramazsin ama farkli seylerle ugrasarak denedim :) dua okudum allahim sana da nasip eder insallah :)

adıda belli oldu demek paşanın..
valla bende hala karar vermedim bugün hamile kalsam çocuk isimsiz kalcak:KK48:
kızın ismi hazırda oğlanın belli değil:KK48:
Canim onceki hamileligimde isim dusunmustuk ikiz kiza ikiz erkege gore (onceki basta ikizdi) onun icin 4 cocukluk isim listemiz vardi 1 kiz kullandik simdi oglani kullanacagiz iki tane daha var yani :) sen hamile ol hayorlisi ile o kolay kismi :) bozim mehmete çınar ekleyecegiz buyuk ihtimalle arkadasimizin kizi (4yasinda) tedavinin nasinda iken bebek olacak erkek olacak adı çınar olacak dedi onu da kirmayacagiz sanirim mehmet çınar olacak :)
Allahim en yakin zamanda sana da nasip etsin insallah :) dualarimdasin :)

Evet canim malesef 2.kez bebegimi kaybettim.zor gunler yasiyoruz yine.ama pes etmek yok.savasmaya devam edicez.suan cok yorgunum ama toplucam kendimi.hayirlisi bakalim.
Giremedim bikacgundur kafam pek yerinde degildi.transferin oldu sanirim.
Hayirli olsun cnm.dikkat et kendine.insallah bu kez guzel haberler alicaz senden.
sağol canım hayırlısı demekten başka bişy gelmiyor elden..rabbim sınıyor bizleri inşaallah tez vakitte hamile olursun dualarım seninle...

Canim hepsini dolapta sakla tedavin hayırlı sonu bebisli olsun bende pazartesi günü Şahin beye ongorusmeye gidiyorum :KK55:

Aminn canım inşallah sağolasın.. Ya demek pazartesi geliyosun.. eşimde pazartesi orda olacak kısmetse test için.. Çarşamba kontrole gideceğim bende.. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah.. dualarınızı eksik etmeyin..

Back