- 6 Ekim 2008
- 40.407
- 5.083
- 448
- 48
geçmiş olsun canımKızlar tatildeyim ve çok hastayım... Ateşim çıkmasın diye dua ediyorum. Cuma günü dönücem... Dualarınıza ihtiyacım var oğlum ve kendim için(
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun canımKızlar tatildeyim ve çok hastayım... Ateşim çıkmasın diye dua ediyorum. Cuma günü dönücem... Dualarınıza ihtiyacım var oğlum ve kendim için(
ay niye caktirdin bak olmadi smdiHe valla ne güzel olur burdaki kızları çekiştiririz çaktırma![]()
ne geldi ki canm merak ettmm
- yeteeeeer
- melindam3535
- yedirenk79
- blgk
- umutt88
- ozsen8279
- zeppp16 kızlarrrrr bakın en geldi aklıma
ya aslında topiği aradım da bulamadım hani biz bir topik açmıştık kazen ilgilenmişti tüp bebekte iyileştirmeler istemiştik devletten 3. hak vs ( E egunal iyi biliyordu )şimdi sevgili kazen demiştiki 3. hak gelirse iyileştime olursa buradan bir kk üyesinin tüp bebek masraflarını karşılayacağım demişti acaba ne düşünüyor bu konuda belkide bir kk üyesi arkadaşın anne olmasına aracı olurne geldi ki canm merak ettmm
him bilmiyorum ki canm ben hic. ayrica da gecmis olsun kuzum dkkt etya aslında topiği aradım da bulamadım hani biz bir topik açmıştık kazen ilgilenmişti tüp bebekte iyileştirmeler istemiştik devletten 3. hak vs ( E egunal iyi biliyordu )şimdi sevgili kazen demiştiki 3. hak gelirse iyileştime olursa buradan bir kk üyesinin tüp bebek masraflarını karşılayacağım demişti acaba ne düşünüyor bu konuda belkide bir kk üyesi arkadaşın anne olmasına aracı olur
sağol kuzummm artık haziradamı geçer temmuzdamı bilmiyorumhim bilmiyorum ki canm ben hic. ayrica da gecmis olsun kuzum dkkt et
ay of yne devam edemedm yazima asagidan devqm ediyo gibi oku canm bu ay baslasak bayrama denk gelcek diye baslamamaya karar verdk ekimde baslicaz insallah tatlm
ay kuzum yok baslamadk daha adet olmadm zaten bi de ekime erteledik tedaviyi canm bu ay bsdlamiyoruz
Canim bende ondan korkuyorum birkac gune teansferi olucam simdiden kayisi ananas yemeye basladim ssbahlari ac karina 2-3tane kayisi ye iyu gelir umarm rabbim uzmeyen mutlu eden sonuçlar nasip etsin insalllaaahHerkese iyi aksamlar.ben 7 senelik evliyim ve sonunda buay tup bebek yaptirdim transfer olali 5 gun olduyanliz biraz tuvalete cikarken sorun yasiyorum ikinmak yasak demislerdi .ikinmiyorum ama zorlaniyorum ne yediysem fayda etmedi bu durumu yasayan varmi aranizda aslinda birazda korkuyorum acaba onu kaybedermiyim diye
sizlerden tecrubelerinizi ogrenebilirmiyim
![]()
canım ohss olduğnda hada kolay atlatmaya yardımcı oluyormuş daha çok idrara çıkartıyormuş
evet o psikolojiyi bilmezmiyiz hiç bizler... bu günleride atlartırız inşlh be gülüm ne desem boş inşlh demekten dua etmekten başka çare yok ama olacak olacak alalhın izniyle bu kadar dua açılan elleri rabbim boş çevirmez..
ya aslında topiği aradım da bulamadım hani biz bir topik açmıştık kazen ilgilenmişti tüp bebekte iyileştirmeler istemiştik devletten 3. hak vs ( E egunal iyi biliyordu )şimdi sevgili kazen demiştiki 3. hak gelirse iyileştime olursa buradan bir kk üyesinin tüp bebek masraflarını karşılayacağım demişti acaba ne düşünüyor bu konuda belkide bir kk üyesi arkadaşın anne olmasına aracı olur
herkese günaydın
yeni günden yeni hayatın telaşlarından....