• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
ay bende haftaya baslcam insallah anadolu saglk merkeznde bayrama geleblr belki transfer olmuyo mu acık:eek::eek:

Transfer günü o zamana denk gelirse doktorlardan biri mutlaka orda olup transferi yapıyo...Benim bir önceki transfer bile değil yumurta kontrolü yapılacaktı o gün yapılması çok önemliydi...Başka bir doktorun transfer işlemi varmış benim kontrole de o girmişti merak etmeyin yani...

Kızlar bugün transferin 15.gunu test yaptım 124.60 çıkmış nasıl düşük diyenler var ama hemşire iyi dedi sizce nasıl

Transfer günü o zamana denk gelirse doktorlardan biri mutlaka orda olup transferi yapıyo...Benim bir önceki transfer bile değil yumurta kontrolü yapılacaktı o gün yapılması çok önemliydi...Başka bir doktorun transfer işlemi varmış benim kontrole de o girmişti merak etmeyin yani...
ay saol kuzum ya insan endselenyo hayrlsyla bakalm belkidenk gelmez de ben meraklandmo_O:KK48:

Kızlar bugün transferin 15.gunu test yaptım 124.60 çıkmış nasıl düşük diyenler var ama hemşire iyi dedi sizce nasıl

Kim diyo düşük diye? Çok kolay matematik hesabı 12. gün 30 14. gün 60 16. gün 120 olması lazım sence düşük mü?Bence tam olmuş ;)

ay saol kuzum ya insan endselenyo hayrlsyla bakalm belkidenk gelmez de ben meraklandmo_O:KK48:

Korkma herşey güzel olcak ;)

Kim diyo düşük diye? Çok kolay matematik hesabı 12. gün 30 14. gün 60 16. gün 120 olması lazım sence düşük mü?Bence tam olmuş :KK66:
☺ kanı veren kız dedi aynen 12.gun 31.30 cikti bugün 15. Gün 10 gün sonra gel dedi içim hiç rahat deil bi yukselseydi bi keseyi goreydim bi kalp atışı bi bi bi kendi gelene kadar rahat yok :KK46:

Korkma herşey güzel olcak :KK66:

83322925_78866811_large_Babochka_v_neone.gif
83322925_78866811_large_Babochka_v_neone.gif

Back