heh mebrure ee yaşlılık işte akıl gidip geliyor bende
evet biri tutsun elinden aman kadın bi silkelensin bak ne hatun çıkıcak ondan...
haklısın dur daha çocukla cocuk olacağız demi....yok canım estagfurullah sende yani amma yaptın hee
ne yaşlanması ayol daha bebek büyüteceğiz inşallah:))
bakma bana benim isim ve görsel hafızam kuvvetlidir ( öhömm öhömm..! kendimi övmüş gibi oldu ama)
güzel dizi ya bakalım daha neler olucak merakla bekliyorum.
med cezir 1 güllerin savaşı 2 bide bana artık hicran de dizisini merakla bekliyorum
daha da bişi izlemem herhalde çok dizi var bu sene sanki elemek lazım biraz
haklısın dur daha çocukla cocuk olacağız demi....
evet güzel dizi ben fazla bakmam güllerin savaşı ve ulan istanbulu seyrediyorum bakşa yok..
zaten bu ayın sonunda okulum başlıyuor hiççç bişeye bakamam
hay ağzın bal yesin cnm benim yok kız nerdeeee daha öğrenciyim benyaaaa okullar açılıyor dimi sen öğretmendin
olsun vakit buldukça artık olmadı ben nlatırım sana kaçırdıgın yerleri
mybaby ben çıkıyrum kocişim yazık boynu bükük uyudu kaldı gene görüşürüz şekerim
hay ağzın bal yesin cnm benim yok kız nerdeeee daha öğrenciyim ben
imam hatipli öğrenci bitince kısmetse hoca olucam ama söyletene bak ...inşlhh
Ne bağırıyorsun kızMELİNDAMmmmmmmmmmmmmm
kiz ben o saatte uykudaydm kimelindammmm blgk sobeeeeeeee sobeee sobeeeeeeeeeeeeee
hadi çıkın yukarı kızlarrrr
Aaaa cok guzeeelll cok sevindim 9.gunde idrarda bile cikmis cok sukur ya gozun aydin balimarkadaşlar transferle beraber bu gün 9. günümEki Görüntüle 1236331
çok teşekkür ederim inşallah kanda güzel bir değer görmek nasip olur allah cümlemize yaşatsın inşallahAaaa cok guzeeelll cok sevindim 9.gunde idrarda bile cikmis cok sukur ya gozun aydin balim
Amiiiinnn hayirlisi ile insallahçok teşekkür ederim inşallah kanda güzel bir değer görmek nasip olur allah cümlemize yaşatsın inşallah
canm gayet net belli oluyo insallah kanda da guzel degerlerni gorurz masallah szearkadaşlar transferle beraber bu gün 9. günümEki Görüntüle 1236331
Canim 9.gün maşallaharkadaşlar transferle beraber bu gün 9. günümEki Görüntüle 1236331
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?