- 20 Haziran 2014
- 5.598
- 7.536
- 198
AMİNNNN....yüreğine sağlık canım çok beğendim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AMİNNNN....yüreğine sağlık canım çok beğendim
aynen günü gelsin inşlh zamanında sağlıkla..hayırlısı canım napalım
sonucu pozitif sağlıklı hayırlı olsunda beklenir bi şekilde zaman geçer geçiyorda
RAbbim tedavinde inşallah yüzünü güldürür canım
bizimde morfoloji sorunu var eşim selenyum ve çinko vitamini kullanıyor bakalım onun faydası olcakmı bizde göreceğiz
ohh ne güzel sende tatile çıkıyorsun kafanı boşalt sende tedaviye hazırlık olsun moralman
kığız belli mi olur tatilde hamiş olursun bide öyle bi efsane var biliyorsun neden olmasın :))
ayy olur mu olur tatile çıktım geldim ayyy bi baktım hamileyim diyen bi sürü kişi tanıyorumaynen günü gelsin inşlh zamanında sağlıkla..
yokk kız ne bilim gerçi efsaneye konu olurmuyum bilmem de keşkee.....![]()
inşlh ayy kız bende bayılıyorum o diziye süper diğerlerinden farklı çünki bıktık artık hep aynı dizilerden zaten ben fazla sizi seyretmem ama bunu beğendim...iyi seyirler sanadaayy olur mu olur tatile çıktım geldim ayyy bi baktım hamileyim diyen bi sürü kişi tanıyorum
neden olmasın tek yapman gereken bebek fikrini unutmak
ayyy benim dizim başlıcak birazdan ''güllerin savaşı'' artık bana müsade yavaştan hazırlık yapim kahvemi alim gelim tv karşısına.. hadi görüşürüz kızlarrr![]()
aaa sendemi izliyorsun :))))) bende çok beğendiminşlh ayy kız bende bayılıyorum o diziye süper diğerlerinden farklı çünki bıktık artık hep aynı dizilerden zaten ben fazla sizi seyretmem ama bunu beğendim...iyi seyirler sanada![]()
evet zaten bu gidişle gulru bayağı istediğine kavuşucak bakalım neler olucak tmm tatlış by:)aaa sendemi izliyorsun :))))) bende çok beğendim
gülfemin mimiklerini konuşmasını alıyorum dizi bitince bi 1 saat sonra falan özüme dönüyorum
tamam ozmaan dizi bitince görüşürüz ozman bugün heycanlı baya zaten![]()
canım naptın sonucunu merakk ettimmmAyy canim saol bitanem.
Insallah bakalim.
Aksam yazarim sizlere.
canım naptın sonucunu merakk ettimmm
Kizlar yaptirdim testbtd arkadaş cnm sonucu aldı alıcaktır birazdan yazar inşlhh
Hayirlisi olsun cnm ins iyi bir artis olur senle beraber bizde seviniriz moral buluruzKizlar yaptirdim test
Persembe 37.6
Cumartesi 55.8
artis var ama tam 2 kati degil.1.5 kati olmus.
doktorum suan tam olarak bi sorun var diyemem gebeligin ilk zamanalarinda bu sekilde artis olabilir. Ama kontrol altinda tutmak lazim pazartesi tekrar ayni saatlerde kan ver,
Ilaclarini hic aksatma dedi.
hayirlisi bakalim.simdide pazartesiyi beklicez.![]()
Genede degerin artmis canini sikma artiyor ya o bile guzrl senin bebis biraz nazli demek ki cunki annecigini biraz korkutuyor hepsi bu pazartesi degerin gene artacak hem senin bebis demek ki gec tutunmus tabii bence sikinti yapma her kan vermede degerin insl artacak cnm benim..Kizlar yaptirdim test
Persembe 37.6
Cumartesi 55.8
doktorum suan tam olarak bi sorun var diyemem gebeligin ilk zamanalarinda bu sekilde artis olabilir. Ama kontrol altinda tutmak lazim pazartesi tekrar ayni saatlerde kan ver,
canım artış var canını sıkma moralinide bozma bekleyelim rabbim ne gösterecekKizlar yaptirdim test
Persembe 37.6
Cumartesi 55.8
Demet akalinda tup bebek yaptirmis tutmamis tatile gitmis ordan hamile donmus belli mi olur insallah oyle olur:))ayy olur mu olur tatile çıktım geldim ayyy bi baktım hamileyim diyen bi sürü kişi tanıyorum
neden olmasın tek yapman gereken bebek fikrini unutmak
ayyy benim dizim başlıcak birazdan ''güllerin savaşı'' artık bana müsade yavaştan hazırlık yapim kahvemi alim gelim tv karşısına.. hadi görüşürüz kızlarrr![]()
dimi ama canımDemet akalinda tup bebek yaptirmis tutmamis tatile gitmis ordan hamile donmus belli mi olur insallah oyle olur:))
evet zaten bu gidişle gulru bayağı istediğine kavuşucak bakalım neler olucak tmm tatlış by:)
harikaydı bu bölümü ya ama gulru artık hedefi vurdu 12 denayyyyy ne bölümdü ama dimi cemrem
yani dediğin gibi gülru çaktırmadan hedefine ulaşıyo
saf görünüyo ama maşallahı var :)))
şu cihanda bi öldüremedi gitti kendini hee amma kızıyorum ona da
ikide bir beni öldümü ölcek mi telaşına sokup duruyor![]()
harikaydı bu bölümü ya ama gulru artık hedefi vurdu 12 denolan yazık merte olucak ..
hee cihanın gidişatı meçhul bence aman şimdi ölmesin gülfem yoksa gulruyu yer
mert tam bi deli ya alalh ölesine düşürmesin aman hayatın kayar onda...mert miiiiiiiii ıykkkkkkk ona gıcık oluyom kız ben
paranoyak vallahi sanamı baktı neden baktı seni niye arıyo gülfem nediyo ömer napıyo sen napıyon kafayı yemişkafasında deli sorular var onun
bencede ölmesin cihan gülrunun anahtarı o![]()
mert tam bi deli ya alalh ölesine düşürmesin aman hayatın kayar onda...
evet cihana pek bişey olmaz daha gulruya lazım o
bence bide ömerin yengesi varya hizmetçi diye kadını aşalıyorlar adını unuttum oda ilerde gulru ile bir olup değişecek o kadın ...yani benim teorim böle![]()
heh mebrure ee yaşlılık işte akıl gidip geliyor bendeMebrureyi diosunzavallım onun elinden tutsun biri zaten
hani elimde olsa ben gidim tutayım o derece üzülüyom ona ben