• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
hayırlısı canım napalım
sonucu pozitif sağlıklı hayırlı olsunda beklenir bi şekilde zaman geçer geçiyorda
RAbbim tedavinde inşallah yüzünü güldürür canım
bizimde morfoloji sorunu var eşim selenyum ve çinko vitamini kullanıyor bakalım onun faydası olcakmı bizde göreceğiz
ohh ne güzel sende tatile çıkıyorsun kafanı boşalt sende tedaviye hazırlık olsun moralman
kığız belli mi olur tatilde hamiş olursun bide öyle bi efsane var biliyorsun neden olmasın :))
aynen günü gelsin inşlh zamanında sağlıkla..
yokk kız ne bilim gerçi efsaneye konu olurmuyum bilmem de keşkee.....:KK48:

aynen günü gelsin inşlh zamanında sağlıkla..
yokk kız ne bilim gerçi efsaneye konu olurmuyum bilmem de keşkee.....:KK48:
ayy olur mu olur tatile çıktım geldim ayyy bi baktım hamileyim diyen bi sürü kişi tanıyorum
neden olmasın tek yapman gereken bebek fikrini unutmak:cool:
ayyy benim dizim başlıcak birazdan ''güllerin savaşı'' artık bana müsade yavaştan hazırlık yapim kahvemi alim gelim tv karşısına.. hadi görüşürüz kızlarrr :KK25:

ayy olur mu olur tatile çıktım geldim ayyy bi baktım hamileyim diyen bi sürü kişi tanıyorum
ayyy benim dizim başlıcak birazdan ''güllerin savaşı'' artık bana müsade yavaştan hazırlık yapim kahvemi alim gelim tv karşısına.. hadi görüşürüz kızlarrr :KK25:
inşlh ayy kız bende bayılıyorum o diziye süper diğerlerinden farklı çünki bıktık artık hep aynı dizilerden zaten ben fazla sizi seyretmem ama bunu beğendim...iyi seyirler sanada:KK50:

inşlh ayy kız bende bayılıyorum o diziye süper diğerlerinden farklı çünki bıktık artık hep aynı dizilerden zaten ben fazla sizi seyretmem ama bunu beğendim...iyi seyirler sanada:KK50:
aaa sendemi izliyorsun :))))) bende çok beğendim :KK22:
gülfemin mimiklerini konuşmasını alıyorum dizi bitince bi 1 saat sonra falan özüme dönüyorum :KK70::KK70::KK70::KK70:
tamam ozmaan dizi bitince görüşürüz ozman bugün heycanlı baya zaten :KK24::KK24::KK24:

aaa sendemi izliyorsun :))))) bende çok beğendim :KK22:
gülfemin mimiklerini konuşmasını alıyorum dizi bitince bi 1 saat sonra falan özüme dönüyorum :KK70::KK70::KK70::KK70:
tamam ozmaan dizi bitince görüşürüz ozman bugün heycanlı baya zaten :KK24::KK24::KK24:
evet zaten bu gidişle gulru bayağı istediğine kavuşucak bakalım neler olucak tmm tatlış by:)

canım naptın sonucunu merakk ettimmm
btd arkadaş cnm sonucu aldı alıcaktır birazdan yazar inşlhh
Kizlar yaptirdim test
Persembe 37.6
Cumartesi 55.8o_Oo_O
artis var ama tam 2 kati degil.1.5 kati olmus.
doktorum suan tam olarak bi sorun var diyemem gebeligin ilk zamanalarinda bu sekilde artis olabilir. Ama kontrol altinda tutmak lazim pazartesi tekrar ayni saatlerde kan ver,
Ilaclarini hic aksatma dedi.
hayirlisi bakalim.simdide pazartesiyi beklicez.o_Oo_O

Kizlar yaptirdim test
Persembe 37.6
Cumartesi 55.8o_Oo_O
doktorum suan tam olarak bi sorun var diyemem gebeligin ilk zamanalarinda bu sekilde artis olabilir. Ama kontrol altinda tutmak lazim pazartesi tekrar ayni saatlerde kan ver,
Hayirlisi olsun cnm ins iyi bir artis olur senle beraber bizde seviniriz moral buluruz

Kizlar yaptirdim test
Persembe 37.6
Cumartesi 55.8o_Oo_O
Genede degerin artmis canini sikma artiyor ya o bile guzrl senin bebis biraz nazli demek ki cunki annecigini biraz korkutuyor hepsi bu pazartesi degerin gene artacak hem senin bebis demek ki gec tutunmus tabii bence sikinti yapma her kan vermede degerin insl artacak cnm benim..

Kizlar yaptirdim test
Persembe 37.6
Cumartesi 55.8o_Oo_O
canım artış var canını sıkma moralinide bozma bekleyelim rabbim ne gösterecek
daha bebişin çok küçük belki yavaş yavaş büyüyodurrr miniğin

Demet akalinda tup bebek yaptirmis tutmamis tatile gitmis ordan hamile donmus belli mi olur insallah oyle olur:))

Demet akalinda tup bebek yaptirmis tutmamis tatile gitmis ordan hamile donmus belli mi olur insallah oyle olur:))
dimi ama canım
bizim demet akalından neyimiz eksik :KK12:
ben bu sene tatile gitmedim diye hamiş olamadım yoksa ohoooo:cool:: )))) herşey nasip kısmet ama tabi tatilde kafadan atınca oldu mu oluyor bunu bilir bunu söylerim:KK66:

Son düzenleme:
evet zaten bu gidişle gulru bayağı istediğine kavuşucak bakalım neler olucak tmm tatlış by:)

ayyyyy ne bölümdü ama dimi cemrem
yani dediğin gibi gülru çaktırmadan hedefine ulaşıyo
saf görünüyo ama maşallahı var : )
şu cihanda bi öldüremedi gitti kendini hee amma kızıyorum ona da
ikide bir beni öldümü ölcek mi telaşına sokup duruyor :KK17:

melindammmm blgk sobeeeeeeee sobeee sobeeeeeeeeeeeeee:KK45::KK45:
hadi çıkın yukarı kızlarrrr:KK55:

ayyyyy ne bölümdü ama dimi cemrem
yani dediğin gibi gülru çaktırmadan hedefine ulaşıyo
saf görünüyo ama maşallahı var :)))
şu cihanda bi öldüremedi gitti kendini hee amma kızıyorum ona da
ikide bir beni öldümü ölcek mi telaşına sokup duruyor :KK17:
harikaydı bu bölümü ya ama gulru artık hedefi vurdu 12 den:D olan yazık merte olucak ..
hee cihanın gidişatı meçhul bence aman şimdi ölmesin gülfem yoksa gulruyu yer

harikaydı bu bölümü ya ama gulru artık hedefi vurdu 12 den:D olan yazık merte olucak ..
hee cihanın gidişatı meçhul bence aman şimdi ölmesin gülfem yoksa gulruyu yer

mert miiiiiiiii ıykkkkkkk ona gıcık oluyom kız ben :KK62:
paranoyak vallahi sanamı baktı neden baktı seni niye arıyo gülfem nediyo ömer napıyo sen napıyon kafayı yemiş :KK70:kafasında deli sorular var onun :KK64::KK64:
bencede ölmesin cihan gülrunun anahtarı o :KK55:

mert miiiiiiiii ıykkkkkkk ona gıcık oluyom kız ben :KK62:
paranoyak vallahi sanamı baktı neden baktı seni niye arıyo gülfem nediyo ömer napıyo sen napıyon kafayı yemiş :KK70:kafasında deli sorular var onun :KK64::KK64:
bencede ölmesin cihan gülrunun anahtarı o :KK55:
mert tam bi deli ya alalh ölesine düşürmesin aman hayatın kayar onda...
evet cihana pek bişey olmaz daha gulruya lazım o:KK48:
bence bide ömerin yengesi varya hizmetçi diye kadını aşalıyorlar adını unuttum oda ilerde gulru ile bir olup değişecek o kadın ...yani benim teorim böle:KK56:

mert tam bi deli ya alalh ölesine düşürmesin aman hayatın kayar onda...
evet cihana pek bişey olmaz daha gulruya lazım o:KK48:
bence bide ömerin yengesi varya hizmetçi diye kadını aşalıyorlar adını unuttum oda ilerde gulru ile bir olup değişecek o kadın ...yani benim teorim böle:KK56:

Mebrureyi diosun :KK70: zavallım onun elinden tutsun biri zaten
hani elimde olsa ben gidim tutayım o derece üzülüyom ona ben

Mebrureyi diosun :KK70: zavallım onun elinden tutsun biri zaten
hani elimde olsa ben gidim tutayım o derece üzülüyom ona ben
heh mebrure ee yaşlılık işte akıl gidip geliyor bende:KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:
evet biri tutsun elinden aman kadın bi silkelensin bak ne hatun çıkıcak ondan...

Back
X