2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Super belli bi sekilde cizgi gozukuyor masallah kanda da degerin yuksek cikar umarim ..darisi bizlere de olsun inslh..
inşallah canım rabbim hayırlısıyla kanda da pozitifi nasip eder inşallah....amin arkadaşım allah cümlemize yaşatsın anneliği bunca yıldır çaba gösteriyoruz emeklerimizin karşılığını nasip eder inşallah mevlam

Canımcım hangi bahçeci kliniğinden randevu aldın ben bahçeci umut tüp bebek merkezine gidiyorumda ondan sordum
İçimden bi ses fulya diyor

evet ya fulya bahçeci...hatta dündü randevumuz..güvenç beye gittik....muayene oldum..havuz diye birşey yapalım dedi...yumurtaları birkaç siklusda toplayıp transfer yapalım dedi..yumurta rezervi az olanlarda bu yöntem iyi sonuç veriyormuş...tabi bu yolda bayağı zor...her ay ilaç kullan,yumurtayı toplat...benim gibi yoğun çalışan biri için sıkıntı...
bakalım..bir hafta on güne kadar adet olurum..o zaman kistim ne durumda görmüş oluruz..tabiki fsh da...
bu arada doktor bey biosteronun hiç etkisinin olmadığını söyledi..boşuna kullanıyosun dedi..şaşırdım..biri faydalı diyor biri hiç faydası yok diyor

hiç bir belirtim olmadı ama 4 gündür yaptığım idrar testi pözitifti az önce lekem geldi kırmızı

Arkadaslar cok acil bise sorucam bugun olgalutran vurunmam gerekiyordu gonal f vurdugum bolgeye vurdum ama canim yanıyor sizdede oldumu lutfen cvp birde vururken 1 damla disari cikti
ayuzlu orgalutranı bende kullanmıştım...önden giden yumurtalar hemen çatlamasın diye kullanılıyor..
bana özllikle hemşire gonal f den farklı yere vurmamı söylemişti.sende bundan sonrakilerde farklı yere vur istersen...yani birini göbeğin sağna vuruyosan öbürünü sola vurabilirsin mesela..bendede kızraıklık ve şişme yapmıştı ama birkaç saat sonra kendilğinden geçmişti..

dur hemen panik yapma..doktorunu ara..belki yerleşme kanamasıdır..progesteronun dozunu artırabilir..yada iğnesini verir..
ikisinide kullanıyorum inşallah yerleşme kanamasıdır biraz bekleyim coğalır gibi olursa arayım hemşireler lekelenme olur demişti inşallah yerleşme kanamasıdır

en iyisi uzanıp dinleneyim pek dolaşmayım ayakta kendiize iyi bakın kızlar gelişmeleri haber veririm size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…