teşekkür ederim canım inşallah kanda da gösterir rabbimCanim 9.gün maşallahçizgi çok net kanda güzel değer gelir şimdiden tebrik ederim
Super belli bi sekilde cizgi gozukuyor masallah kanda da degerin yuksek cikar umarim ..darisi bizlere de olsun inslh..arkadaşlar transferle beraber bu gün 9. günümEki Görüntüle 1236331
Tatlim tebrik ederim seni rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsinarkadaşlar transferle beraber bu gün 9. günümEki Görüntüle 1236331
sağol arkadaşım amin inşallahTatlim tebrik ederim seni rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin
inşallah canım rabbim hayırlısıyla kanda da pozitifi nasip eder inşallah....amin arkadaşım allah cümlemize yaşatsın anneliği bunca yıldır çaba gösteriyoruz emeklerimizin karşılığını nasip eder inşallah mevlamSuper belli bi sekilde cizgi gozukuyor masallah kanda da degerin yuksek cikar umarim ..darisi bizlere de olsun inslh..
inşallah canım rabbim hayırlısıyla kanda da pozitifi nasip eder inşallah....amin arkadaşım allah cümlemize yaşatsın anneliği bunca yıldır çaba gösteriyoruz emeklerimizin karşılığını nasip eder inşallah mevlam[/QQUOTE
Tatlım senin belirtilerin neler oldu bu arada hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin
Canımcım hangi bahçeci kliniğinden randevu aldın ben bahçeci umut tüp bebek merkezine gidiyorumda ondan sordum
İçimden bi ses fulya diyor
tasruk 9. gün için çok iyi...ikiz olabilir mi??:)))arkadaşlar transferle beraber bu gün 9. günümEki Görüntüle 1236331
2 tane transfer ettiler inşallah olur ama lekem geldi az oncetasruk 9. gün için çok iyi...ikiz olabilir mi??:)))
ayuzlu orgalutranı bende kullanmıştım...önden giden yumurtalar hemen çatlamasın diye kullanılıyor..Arkadaslar cok acil bise sorucam bugun olgalutran vurunmam gerekiyordu gonal f vurdugum bolgeye vurdum ama canim yanıyor sizdede oldumu lutfen cvp birde vururken 1 damla disari cikti
dur hemen panik yapma..doktorunu ara..belki yerleşme kanamasıdır..progesteronun dozunu artırabilir..yada iğnesini verir..hiç bir belirtim olmadı ama 4 gündür yaptığım idrar testi pözitifti az önce lekem geldi kırmızı
ikisinide kullanıyorum inşallah yerleşme kanamasıdır biraz bekleyim coğalır gibi olursa arayım hemşireler lekelenme olur demişti inşallah yerleşme kanamasıdırdur hemen panik yapma..doktorunu ara..belki yerleşme kanamasıdır..progesteronun dozunu artırabilir..yada iğnesini verir..
hayırlı olsunnn tatlımmmmarkadaşlar transferle beraber bu gün 9. günümEki Görüntüle 1236331
teşekkür ederim canım ama yarım saat önce kırmızı lekelen me oldu hemşireler normal olabilir dediler ama gine insan telaşlanıyorhayırlı olsunnn tatlımmmm
bence telaşlanma tadını çıkar tatlımmmteşekkür ederim canım ama yarım saat önce kırmızı lekelen me oldu hemşireler normal olabilir dediler ama gine insan telaşlanıyor
sağol arkadaşım moral verdin bana teşekkür ederimbence telaşlanma tadını çıkar tatlımmm
topiğin en taze hamişiiiiisağol arkadaşım moral verdin bana teşekkür ederim
etmem mi arkadaşım rabbim cümlemize nasip etsin inşallahtopiğin en taze hamişiiiii
bizede dua et olurmuuu ??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?