• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Çok sağol bebeim :KK19:Anlayabiliyor o ifadeyi bende hep öyle oluyorum içimzden biri hamiş olunca allh senin o güzel gönlüne göre hayırlısını nasip etsin eşimde bahçeci umut tüp bebeği araştırmıştı son denemden sonra ben adet olup soğan suyuna başlayıp hitereskopi olmaya gideceğimzi düşünürken rabbim nasip etti inş devamınıda nasip edr:KK51:

9 ay boyunca hiç sıkıntı çekmezsin inşallah cnm benimmm:KK36:

Evet erken yapmışsın dicem saçma olacak çünkü bende dayanamayıp erkenden test yapıyorum:KK48: Keşke gebelik testi olmasaydı direk kanda baksaydık ne güzel olurdu o zaman erken test yapmamış olurduk üzülme kuzumm erken test yapman senim suçun değil gebelik testi yapanın suçu :KK48:
Burada birçok arkadaşın gebelik testi negatif çıkıpta kanda pozitifi gören var inşallah senden onlardan olursun:KK68:
inş. ne diyim.. bende kanama falan da olmadı.. hani yerleşme kanaması falan diyolar ya bi de ona taktım acaba tutunamadılar mı diyee.. aman bi sürü takıntı şu günler bi geçse artık..

Canım gittiğin hastane de çoook iyi için rahat olsun ne güzel tanıdıkta varmış ne mutlu sana:KK36:
En buyuk tanıdığımız rabbimiz ben ona guveniyorum onlar sadece araci sabah yazmıştım annemin hocasi tavsiye etti 500 yasini bir günde hic dunya kelami etmeksizin okuyun mukafatini alacak siniz dedi onlar denemis sonuc almislar bizde pzrtesi toplaşip okuycaz allah nadip ederse

Amin canm inş allhım bu kez o duyguyu tadmayı nasip etsin hayırlısıyla :KK51:Allhım hepinize taddırsın :-)İvet özellikle sabhları oluyor onun sağlıklı olduğunu görüp pıt pıtınıda duyrsam rabbimn izniyle ozmn çok mutlu olcam :rolleyes:
selam canım dün senin haberi gördüm ve çok mutlu oldum
umut oldun bana senin sorunla benimki aynı diye hatırlıyorum
nerede tedavi oldun canım tüpler kapalıydı benimki diye dimi
hayırlısı olsun hepimiz için canım çok mutluyum :KK36::KK36:

kızlar kimse yokmuuu
bugün testini tekrarlıcak bi arkadaşımız vardı haber yokmuuu

Tabi canım bol bol hazırlanıyorum tedaviye, az kaldı inşallah bu sefer olur tatlım yaa
eee neler yapıosun hazırlık olarak anlat bakalım kuzum
inşallah olur canım inşallah Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize

güzelim sen ne zaman başlıyorsun tedaviye

ben kasım aralık belki ocak şubat tam bişey belli değil anlayacağın canım
ekim diyorduk ama ertelemek zorunda kaldık bazı sebeplerden ötürü
biraz beklersek daha rahat başlayacağız tedaviye Allah ın izniyle
bu aralar kafamdan atmak istiyorum bebk fikrini
evet içimde hep özlem var ama aklımdan çıkarmaya çalışıyorum
spora falan başladım işte hobi amaçlı bişiler dikiyorum canımı sıkmak istemiyorum bebek fikri ile
ister istemez elbette aklıma gelliyor ama düşündükçe daha çok üzlüyorum
senin ne zmn tarih belli oldu mu?

Peygamber kokan gül çocuklar gönder Allah'ım,
Dünyamız, cennet olsun...
HAYIRLI CUMALAR....
ALLAHIM GÖNLÜMDE OLANI HAKKIMDA HAYIRLI EYLE HAKKIMDA HAYIRLI OLANLARIDA GÖNLÜME RAZI EYLE AMİNNN....
Her geceye bir sabah veren elbette her sabaha bir umut verir.
Her dile dua etme kabiliyetini veren elbette o duayı kabul etme iradesini gösterir.
Rabbim bu güzel günde de dilimizi duasız dualarımızı cevapsız bırakmasın...
AMİN.....
yüreğine sağlık canım çok beğendim

ben kasım aralık belki ocak şubat tam bişey belli değil anlayacağın canım
ekim diyorduk ama ertelemek zorunda kaldık bazı sebeplerden ötürü
biraz beklersek daha rahat başlayacağız tedaviye Allah ın izniyle
bu aralar kafamdan atmak istiyorum bebk fikrini
evet içimde hep özlem var ama aklımdan çıkarmaya çalışıyorum
spora falan başladım işte hobi amaçlı bişiler dikiyorum canımı sıkmak istemiyorum bebek fikri ile
ister istemez elbette aklıma gelliyor ama düşündükçe daha çok üzlüyorum
senin ne zmn tarih belli oldu mu?
en güzelini yapıyorsun cnm bazen unutmaya çalışmak yada ne bilim o anlar kendini başka şeylere vermek çok işe yarıyor..benim belli değil be güzelim bizde morfoloj, bozuk zaten spermler çok yeni çıkış olduğu için tam anlamıyla kaliteli olmuyorlar aralarında da seçemiyorlar sayımız az işte bu ayın sonunda gene ayrıntılı test vericek bakalım embriyolog ii güzel başlayın derse hemen başlarım hazırım ben
cnm ya kısmet vallane bilim benim üstüme kaç arkadaş başladı hatta 2.ci 3.cü deneme yapanlar bile var
bakalım bu ay sonu üç aşağı eş yukarı belli olur..pazartesi günü tatile çıkıyorum biraz kafamızı dağıtıcaz

en güzelini yapıyorsun cnm bazen unutmaya çalışmak yada ne bilim o anlar kendini başka şeylere vermek çok işe yarıyor..benim belli değil be güzelim bizde morfoloj, bozuk zaten spermler çok yeni çıkış olduğu için tam anlamıyla kaliteli olmuyorlar aralarında da seçemiyorlar sayımız az işte bu ayın sonunda gene ayrıntılı test vericek bakalım embriyolog ii güzel başlayın derse hemen başlarım hazırım ben
cnm ya kısmet vallane bilim benim üstüme kaç arkadaş başladı hatta 2.ci 3.cü deneme yapanlar bile var
bakalım bu ay sonu üç aşağı eş yukarı belli olur..pazartesi günü tatile çıkıyorum biraz kafamızı dağıtıcaz

hayırlısı canım napalım
sonucu pozitif sağlıklı hayırlı olsunda beklenir bi şekilde zaman geçer geçiyorda
RAbbim tedavinde inşallah yüzünü güldürür canım
bizimde morfoloji sorunu var eşim selenyum ve çinko vitamini kullanıyor bakalım onun faydası olcakmı bizde göreceğiz
ohh ne güzel sende tatile çıkıyorsun kafanı boşalt sende tedaviye hazırlık olsun moralman
kığız belli mi olur tatilde hamiş olursun bide öyle bi efsane var biliyorsun neden olmasın :))

Back
X