• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Arkadaslat banada cvp c

Arkadaşlar banada cvp verin da noluuurrr

Normal canım bir sonraki de büyüme hızına göre değişecek...Doktorlar onu ayarlıyor merak etme

Slm kızlar iyi haftsonları olsun herkese ben halsizlik ve baş agrısı çekiyorum kahvaltıda ettim ama yinede halim yok bunlar normal mi sizce :KK34:

Canım normal bence....Betahcg kanda çok hızlı arttığında bazı anne adaylarında baş ağrısı olabileceğini okumuştum biryerde. Halsizlik hele en normali...3 ay bitene kadar bulduğun yerde uyumak isteyeceksin:KK53:

Normal canım bir sonraki de büyüme hızına göre değişecek...Doktorlar onu ayarlıyor merak etme

Canım normal bence....Betahcg kanda çok hızlı arttığında bazı anne adaylarında baş ağrısı olabileceğini okumuştum biryerde. Halsizlik hele en normali...3 ay bitene kadar bulduğun yerde uyumak isteyeceksin:KK53:
Canm benm değerim 8260.59 çıkmıştı ya şuan 6+2 deyim ondan olabilirmi hımmm:KK23:Sağlıklı sıhatli olsun kalbi atmını görmek nasip olsunda allhın iznyle dayanırız :-)Çarşamba inş güzel haber alamk nasip olur duanda bizide unutma güzel anne:KK65:Sen kaç haftalıkken duymuştun camm benm ozmn 7 oluyor

stres yapma arkadaşım daha çok başın ağrır uzan dinlen biraz yada ılık suyla bir duş al rahatlatır belki
gülden olsaydı sana bir cevap atardı
:KK48:İvet olydı drdi olsun sizde cvpladınz ya oda yetr eşimi bekelycem valla bu halde ypmk istemiyorum :KK48:Ztn bugun gezmeye gidiyoruz yeğenine arkadşının arbasıyla hm kfm dağılır :KK69:

canım ya ne güzel en son mutlu haberi sen vermişsin canım,senin hikayen nasıldı.ne zamandır belkiyordun kaç defa tedavi oldun,sorunlar neydi canm. Bugün annem anlatıyor.biri varmış tanıdığı ben küçükken hatırlamıyorum da...çocuk istemişler olmamış 20 yıl geçmiş üzerinden.20 yıl sonra evlatlık almışlar.ve 2 yıl sonra bebeği olmuş.onun sevabına heralde..Canı veren Allah.Bir bakıyorsun oluyor anlamadan işte. Gerçi anneme dedim.20 yıl sonra ben menopozu da geçmiş olurum diye :))))))
Sağol canm allhım isteyen dileyen herkse nasip etsin ben 2010 da başaldım 8 senlk evliym 3 aşılama ikincide düşük oldu 3 te tüp denedik ilk kimyasal ikinci boş gebelik üçüncüde kimyasal oldu geçtiğimz temmuz da iki donmşla denedik kimyasal oldu umut yok dedim ve umursamadım ağustosta adet olmayınca ablamın ısrarıyla idrar da vede kanda gördük kesede göründü ve bu çarşmba eşimn doğum gününde kalp atımı için gidecem inş bu sefr tamamına ermek nasip olur[/QUOTE]

bayağı yol kat etmişsin,ama sonra kendiliğinden olmuş anladığım kadarıyla.İnşallah kalp atışını duyarsın canım.dualarımız seninle.mücadelenin karşılığı rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin

slm kızlar sonuçlarım çıkmış bi problem var galiba bakar mısınız ;

MTHFR MUTASYON ANALİZİ (C677T) HETEROZİGOT 677CT
PAI-SERPINE1 MUTASYON ANALİZİ (4G&5G) HOMOZİGOT 4G/4G
MTHFR MUTASYON ANALİZİ (A1298C) HETEROZİGOT 1298AC

sonuçlar böyle, diğerlerinde normal yazıyo. bu sonuçlar çok mu kötüyaaa...o_Oo_Oo_O

Sağol canm allhım isteyen dileyen herkse nasip etsin ben 2010 da başaldım 8 senlk evliym 3 aşılama ikincide düşük oldu 3 te tüp denedik ilk kimyasal ikinci boş gebelik üçüncüde kimyasal oldu geçtiğimz temmuz da iki donmşla denedik kimyasal oldu umut yok dedim ve umursamadım ağustosta adet olmayınca ablamın ısrarıyla idrar da vede kanda gördük kesede göründü ve bu çarşmba eşimn doğum gününde kalp atımı için gidecem inş bu sefr tamamına ermek nasip olur

bayağı yol kat etmişsin,ama sonra kendiliğinden olmuş anladığım kadarıyla.İnşallah kalp atışını duyarsın canım.dualarımız seninle.mücadelenin karşılığı rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin[/QUOTE]

slm canım, yaa sen kendiliğinden mi hamile kaldın ben mi yanlış anladım eğer öyleyse bunun adı MUCİZE :KK68::KK68::KK68:

Sağol canm allhım isteyen dileyen herkse nasip etsin ben 2010 da başaldım 8 senlk evliym 3 aşılama ikincide düşük oldu 3 te tüp denedik ilk kimyasal ikinci boş gebelik üçüncüde kimyasal oldu geçtiğimz temmuz da iki donmşla denedik kimyasal oldu umut yok dedim ve umursamadım ağustosta adet olmayınca ablamın ısrarıyla idrar da vede kanda gördük kesede göründü ve bu çarşmba eşimn doğum gününde kalp atımı için gidecem inş bu sefr tamamına ermek nasip olur

bayağı yol kat etmişsin,ama sonra kendiliğinden olmuş anladığım kadarıyla.İnşallah kalp atışını duyarsın canım.dualarımız seninle.mücadelenin karşılığı rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin[/QUOTE]
Amin cnm inş sevnemıyorum kalp atımını görmeden yRım kaldığı için hep inş bu kez daim olur bnmde dualrım hepimzle allh saglıklı sıhatli evltlar nasip etsim inş

Slm kızlar bende tüp bebek aşamasına girmek üzere olanlardanım bu ayda hamile değilsem on gün sonra falan başlıcak süreç bu konudaki deneyimlerinizi benimle paylaşabilir misiniz

Arkadaslat banada cvp c

Arkadaşlar banada cvp verin da noluuurrr
hayırlı uğurlu olsun tedavin kuzum. Türkiyedeki uygulamaları tam bilmiyorum ben yurtdışında yaşıyorum, orada iğnelere başladıktan sonra 5. ya da 6 günü kontrole gidiyoruz yumiler için. öyle hergün değil kuzum. tüp bebekte süreç farklı işliyor o yüzden rahat ol..

bayağı yol kat etmişsin,ama sonra kendiliğinden olmuş anladığım kadarıyla.İnşallah kalp atışını duyarsın canım.dualarımız seninle.mücadelenin karşılığı rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin

slm canım, yaa sen kendiliğinden mi hamile kaldın ben mi yanlış anladım eğer öyleyse bunun adı MUCİZE :KK68::KK68::KK68:[/QUOTE]
Evt canm rabbim mucize nasip etti inş devamı da gelir hayırlısıyla

nasıl gidiyo hamişlik canımmm
ben buralarda yeni sayılırım da pek herkesi tanımıyorum :D
bebişin cinsiyetini öğrenebilirmiyim?????
Iyi gidiyor sağol cnm benim.
Kaynaşirsiniz hemen burdaki kizanciklarlaaa merak etmeee.erkek bebeğimm.sen nasılsîn tedavin ne durumdaa

Kuzummm çok geziyorsun sen yaaaa :KK12:
Bende napim doğal yollardan anne olmaya çalışıyorum:oops::KK48:
Kız bizde oluruz inşallahhh sünnet annesi Ama ben kıyamam ki oğluma canı acır :cry: Gerçi ben bebekken sünnet yaptırırım büyüyüncede sünnet düğünü yaparım misss:-)
Sanırım Kafayı yedim ben şimdiden doğmamış çocuğun hayalini kuruyorum :confused:
Ay bu aralar çok gezinti oldum:KK55:ama insanın kafası dolu olunca :KK14:dün gece sünnete gittik herkeste çocuk vardı içim gitti:KK51:

slm canım, yaa sen kendiliğinden mi hamile kaldın ben mi yanlış anladım eğer öyleyse bunun adı MUCİZE :KK68::KK68::KK68:
Evt canm rabbim mucize nasip etti inş devamı da gelir hayırlısıyla[/QUOTE]

Canım yaa çok sevindim Rabbim inşallah devamını sağlıkla getirmeyi nasip etsin kucağında ödüllendirsin inşallah

slm kızlar sonuçlarım çıkmış bi problem var galiba bakar mısınız ;

MTHFR MUTASYON ANALİZİ (C677T) HETEROZİGOT 677CT
PAI-SERPINE1 MUTASYON ANALİZİ (4G&5G) HOMOZİGOT 4G/4G
MTHFR MUTASYON ANALİZİ (A1298C) HETEROZİGOT 1298AC

sonuçlar böyle, diğerlerinde normal yazıyo. bu sonuçlar çok mu kötüyaaa...o_Oo_Oo_O
kızlar yorum bekliyorum

Canm benm değerim 8260.59 çıkmıştı ya şuan 6+2 deyim ondan olabilirmi hımmm:KK23:Sağlıklı sıhatli olsun kalbi atmını görmek nasip olsunda allhın iznyle dayanırız :-)Çarşamba inş güzel haber alamk nasip olur duanda bizide unutma güzel anne:KK65:Sen kaç haftalıkken duymuştun camm benm ozmn 7 oluyor

Canım ben 6. haftanın başında ilk kalp atışını gördüm ama etkilenmesin diye dinletmedi doktorum.8. haftada gittiğimde daha hızlı ve gümbür gümbür atıyodu kalbi...O zaman dinlemiştim

Arkadaşlar mrb.. ben yeni katıldım aranıza .. sonuç bekliyorum 9.günüm ama dayanamayıp test yaptım negatif çıktı.. erken yapmışım dimi çok moralim bozuldu.. bilgisi olanlar yardım edebilir mi?

Evet erken yapmışsın dicem saçma olacak çünkü bende dayanamayıp erkenden test yapıyorum:KK48: Keşke gebelik testi olmasaydı direk kanda baksaydık ne güzel olurdu o zaman erken test yapmamış olurduk üzülme kuzumm erken test yapman senim suçun değil gebelik testi yapanın suçu :KK48:
Burada birçok arkadaşın gebelik testi negatif çıkıpta kanda pozitifi gören var inşallah senden onlardan olursun:KK68:

slm canım, yaa sen kendiliğinden mi hamile kaldın ben mi yanlış anladım eğer öyleyse bunun adı MUCİZE :KK68::KK68::KK68:[/QUO

Kim ? ben mi? ben tüp bebek yaptırdım tutmadı.yumurta az bende canım.sen neler yaptın bayağıdır görünmüyrosun.

Back
X