insallah canim.bakalim cumartesi ne cikacak.insallah artar yaaaCanım değer düşük diye üzülme 2 gün sonra katlaması önemli şimdi düşük olması bişey ifade etmez...2 gün sonra havalara zıplarız inşallah
saol cnm yaaa.Hayırlı olsun birtanesi tutmuş :)
1 tane degilmi banada oyle geldi kesinlikle.bhcg hep söylüyorum herkeste aynı zamanda salınıma geçmiyor kiminin embriyosu içerde yavaş bölünmeye devam edip geç tutunuyor bu da geç kana karışan bhcg demek..sende yerleşme geç oldu bence..bir tane minnak içerde annesi..sakın değerim düşük diye kafana takma doktorun bile tebrik etmiş.
nim benim antalyali insanlari sicak olur.Anlatayım canım..
9 yıllık evliyim en başından beri bebek istedik ama olmadı 4 yıl ufak tefek girişimlerimiz oldu tedavi adına..
Yumurta takibi,klomen,çatlatma iğnesi vs..
2009 da ve 2010 da 2 tane aşılama yapıldı negatif
2011 de ilk tüp denememi yaptım negatif sonraki yıllarda da 2 tüp denemem daha oldu biri kimyasal gebelik biri negatif..
bu arada bir de dış gebelik geçirdim..
tespit edilmiş ciddi bir sebebiz olmadığından raporlarımızda sebepsiz infertilite yazıyor..
bende polikistik over var düzenli adet görüyorum diye gebeliğe engel değil diyorlar ama ben öyle düşünmüyorum illa ki olumsuz etkiliyordur..eşimde de spermlerde ileri hareketli de azcık sorun varmış o da gebeliğe engel değil diyorlar.ciddi bir araştırma yapılmadı 4.deneme öncesi herşeyi yapıp bu kez öyle tedaviye başlayacağım..
işte böyle...
Ca
nim benim antalyali insanlari sicak olur.
Benimde sikintim var, haziranda babami kaybettim biraz once resimlerine bskiyordum, bi tuhaf oldum,
Icim aciyor, 2. torunu gormek isterdi.
Benim bi kizim var istedik 3 ay sonra oldu.kizim 3 yasinda kardes olsun dedik
Sonra ayni ay dis gebelik ve kistim cikyi ameliyat oldum,
Bidaha hamile kslamadim.
Fsh degerim yuksek cikti simdilerde 6 cikiyor filan menopoz baslangici filsn dediler, gecicidediler filan ama
Cok sukur benim bi yavrum var cok dua adiyorum yasadim gordum diye.
Isteyrn herkese versin.
Amin cnım cümlemize inş sen naptın test yaptınmı tekrar inş seninde bebşin sana sıkıca tutunuryokhe, aldın di mi sonucu, ay çok sevindim bitanem yaa..
allahım nazarlardan korusun sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin..
evet canm ya tedaviler pespese geliyo guzel haberlerle snuclanır insallahcnm günler yaklaştıkça geçmek bilmez şimdi sana inşlh hamiş haberini alırız kzı ayy artık tedavielr yavaş yavaş başlıyor hadi, güzel günler bekle biz geliyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Baya uzak kaldım takip etmedim konuyu kızlar ondan yazmıyorum.:)) nasılsınız ne var ne yok
Canim uyku yavas yavas bastiriyor bana sen napiyosun bebek filan ben yeniyim kimsecikleri bilmiyorum,
valla netim yoktu bu gün bende hiç gelemedimBaya uzak kaldım takip etmedim konuyu kızlar ondan yazmıyorum.:)) nasılsınız ne var ne yok
hoş geldin aramıza canımmm benim bebek yok olacağıda yok sanırım ama bu gün yeğenimi görmeye gittim 16 haftalıkkkk çok şekerdi dr kalp atışalrını dinletti yenidenCanim
Canim uyku yavas yavas bastiriyor bana sen napiyosun bebek filan ben yeniyim kimsecikleri bilmiyorum,
anladım canım bence dogru karar vermişsinTrkiyedeki dro kalsaydi biz simdi coktaann tedaviye baslamis olmustuk canim dahada Israr etmekte gelin diye yaptiracaginiz tedavi ise yaramaz bu sadece size zaman kaybettir diye biz burdaki dru dinledik ve iptal ettik herseyde bi hayir vardir...siz tedaviye karar verdinizmi??
burdayımVavvv demek buralardasın...
asagdan dvam edgyorm canm malum telden yazyorum. evet insallah 2hafta içnde baslyorum tedvye hayrlsyla olumlu snuc alrz insallah canm
aynen canm o zaman kmseler yktu zaten anca senlendi burası. evet kuzum a
Kuzum bu listeyi yazdigin sirada ben topikte degildimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?