• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Eyyyyyyy birbirinden güzel şahane kadınlar hepinize iyi akşamlaaarrrrrrrr (leri leri) :KK28::KK28::KK28:
Bildiğiniz sirke konuyorum şu an üzüm sirkesi:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Neden mi peki ? Sorularınızı duyar gibiyim :KK47::KK47::KK48:
Şöyleki;
Saçı yıkıyosun son durulama suyuna sirke katıyosun saçına döküyorsun öylece kalıyor kendiliğinden kuruyor...
Bu saçlara parlaklık yumuşaklık veriyor saç diplerini arındırıyormuş bi yerden duydum yapayım dedim...
Cidden acayip yumuşak oldu kokusu hariç ilk denemede memnun kaldım...
Kokusuda kuruyunca gidiyomuş kocam gelene kadar kurusaydı bari:KK48::KK48::KK48:
Fön kullanmak istemedim..

denemek istiyorum ozaman ışıl ışıl saçlar pek de güzel çokda güzel olmuşturrr( elit hatun smileyimiz yoook,farzet artık )
ne kdr koydun sen sirkeyi peki bi kova durulama suyuna ne kdr sirke :):KK19:

Benimde tedaviye başlamam lazım kızlar ama hiç istemiyorum bebeğim olsun istiyorum ama tedavi istemiyorum:)))Rabbim duy sesimi:)
herhalde hepimiz senin gibi hisediyoruz canımmmm keşke doğal yoldan gelse kuzular

denemek istiyorum ozaman ışıl ışıl saçlar pek de güzel çokda güzel olmuşturrr( elit hatun smileyimiz yoook,farzet artık )
ne kdr koydun sen sirkeyi peki bi kova durulama suyuna ne kdr sirke :):KK19:
akşam üstü yaptım ışıldadımı henüz anlamadım tek yapışta da o kadar etki etmez sanırım ama genel olarak memnun kaldım kocam da genel olarak mağdur kokuyom:KK48::KK48::KK48:
bir maşrafa mı maşrapa mı ne işte ondan ...
onu doldur suyla içine yarım çay bardağı sirke koy tamamdır..
çıkmadan hemen önce dök saçına hatta maşrafanın içine uzun olan kısmını koy saçlarını beklet sonra diplerinede dök..

Kislar bnmde bugun 10.gunum
Ilkinde kimyasal gebelik oldu
Bugun ku testim bole ama korkuorum yine kimyasal olcak die kan testime daha 4gun var
Eki Görüntüle 1234344
canım gayet belirgin çizgin :) inşaallah kanda da pozitifi de görürüz :)

slm kızlar, nasılsınız umarım herkes iyidir ve güzel haberleriniz vardır. bayadır giremedim memlekete gittim ailemle vakit geçirdim, döndüm dünde histereskopi oldum, hemen hemen herşey yoluna giriyo inşallah bu ayki ade

canım geçmiş olsun :) yeni tedavinde sıkı sıkıtutunsun bebişler inşallahhhhh :)

Canim simdi cikti sonuc
37.60 cikti.
Ne diuosun.
Doktorumla konustum.biraz erken olmus.10.gun ivin iyi dedi.12 gun mutlaka testi tekrarla dedi. Tebrik etti ama ben bitaz daha yuksek bekliyodum
Saskinim cok
canım inşallah ctesi değerin kat kat artar inşallahhhhh :) rabbim yardımcın olsun :)

belediye yaz eğlenceleri düzenliyo her sene bu akşam da Alişan gelmiş nasıl bir ses sistemi kurmuşlarsa konser alanı uzağımda olmasına rağmen sanırsın konseri bizim evde veriyoooo..Namazımı bile bozdurdular bana..Şikayetçiyim:KK45::KK45::KK45:
öfffffff yaaa dün bizim mahalle de davul zurnalı bir şey vardı kafam şişti :KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

keşke keşke hiç başlayamıcam sanırım işe girmek istiyorum belki ara veririm biraz ..

akşam üstü yaptım ışıldadımı henüz anlamadım tek yapışta da o kadar etki etmez sanırım ama genel olarak memnun kaldım kocam da genel olarak mağdur kokuyom:KK48::KK48::KK48:
bir maşrafa mı maşrapa mı ne işte ondan ...
onu doldur suyla içine yarım çay bardağı sirke koy tamamdır..
çıkmadan hemen önce dök saçına hatta maşrafanın içine uzun olan kısmını koy saçlarını beklet sonra diplerinede dök..
tamam deniciiim ozaman :Dtşk ettim canımcım
benim maşrapam yok kovayla da olur dimi :KK70::KK70::KK70::KK70:
yada 1 teleciden alırım bi maşrapa-fa :D her neyse artık

yeterrrrrrrrrrrrrrrrr:KK19::KK19: napıosun canım iyimisin?
teyzesi kuzusunu mu gördü bugün ne güzel bi mutluluk Rabbim bizlere de nasip etsin :KK68:
kuzum evime geldim yaaaa işler güçler temizlik çamaşır vs beni bekliyordu koştur koştur onları yaparken bir YEĞEN ARASI VERDİM İŞLERE çok güzeldi kuzum ya rabbim herkese yaşatsın inşş

öfffffff yaaa dün bizim mahalle de davul zurnalı bir şey vardı kafam şişti :KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

bir iki gece idare edersin ama bu festival gibi bişey 2 hafta sanatçılar geliyoo kaç akşamdır fenalardayım..
eskisi gibi değilim ki ben kafa götürmüyo artık unumu eledim eleğimi duvara astım o derecedeyim:KK69::KK69::KK69::KK48:

kuzum evime geldim yaaaa işler güçler temizlik çamaşır vs beni bekliyordu koştur koştur onları yaparken bir YEĞEN ARASI VERDİM İŞLERE çok güzeldi kuzum ya rabbim herkese yaşatsın inşş
aaa nerdeydin ki sen benim haberim yok valla
anlıyorum seni bende evime gelince haldır haldır işe koyuluyorum
1 hafta kendime gelemiyorum yıka ütüle sil süpür amannn bi ton iş kolay gelsin canım
Amin inşallah canım inşallah

2833058690_1.gif

tamam deniciiim ozaman :Dtşk ettim canımcım
benim maşrapam yok kovayla da olur dimi :KK70::KK70::KK70::KK70:
yada 1 teleciden alırım bi maşrapa-fa :D her neyse artık
maşparasız eve ev denir mi be hadi sular kesildi sende duş alacan napıcan bu durumda neyle suyu dökcen başına..
mutfaktan salata kasesini alıp dökücem de tam olsun..
eskiden nayloncu amcalar vardı evdeki eskiyi veriyodun sana leğen maşrapa mandal vs..veriyorlardı şimdilerde yok olaydı iyiydi verirdin kocanı alırdın bi maşrapa:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

bir iki gece idare edersin ama bu festival gibi bişey 2 hafta sanatçılar geliyoo kaç akşamdır fenalardayım..
eskisi gibi değilim ki ben kafa götürmüyo artık unumu eledim eleğimi duvara astım o derecedeyim:KK69::KK69::KK69::KK48:
yani senin dibine konser gelmiş hemde 2 haftalık konser öle gelip geçici bişey de değil :KK57:
sende bu duurmdan şikayetçisin öle mi, yarın kim gelcekmiş ki merak ettim :KK75:
tadını çıkar derim madem mecbursun duymaya ozaman eller havayaaa hobaaaa:KK71::KK71::KK71::KK71:

Back
X