yok be takılıyorum kısmet belkide kaderimizde hala teyze olmaktan başka bir şey yoktur çok şükür kiiii hala teyze olabiliyoruz evet canım 10 yıl sonra gelen bir mucize bebekCanim oyle deme olur insallah kardesin hamile mi darisi senin basina.
tanşırız tatlımBen yeni üyeyim. Kimseyi tanımıyorum.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben sana gül göndereyim sen bukalemun gibi degüle bak hele renkten renge giriyooo bukalemun gibi
yani senin dibine konser gelmiş hemde 2 haftalık konser öle gelip geçici bişey de değil
sende bu duurmdan şikayetçisin öle mi, yarın kim gelcekmiş ki merak ettim
tadını çıkar derim madem mecbursun duymaya ozaman eller havayaaa hobaaaa
bana mı gönderdin ama ben de ortalık yere bırakılan bir gül gibi anladım..aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben sana gül göndereyim sen bukalemun gibi de
Cok guzeeelll ben niye yapamiyorum yaaaaaa
cengiz kurtoğlumuuuuuuuzabıtayı arayacam götürsünler Alişanı olmaz ki böyle ama ...
her akşam olunca sıkıntı oluyooo be yavrucuumm..
geçen sene volkan konak gelmişti baştan sona kadar şikayetlenmeden dinledim hayranı oluyorum da bi de cengiz kurtoğlu gelsin konsere gitmezsem egunal değilim yani
yani beğendiğim olunca ses etmiyorum
canım bhcg ye neden 2 günde bir bakılıyorda hergün bakılmıyor bunu hiç düşündün mü?Canim yaaa cok korkuyorum ben.
Insallah hersey yolunda gider.
Yarin baska bi yerde bi daha kan vereyimmi yoksa cumartesiyi bekleyimmi.
Ne diyosun
maşparasız eve ev denir mi be hadi sular kesildi sende duş alacan napıcan bu durumda neyle suyu dökcen başına..
mutfaktan salata kasesini alıp dökücem de tam olsun..
eskiden nayloncu amcalar vardı evdeki eskiyi veriyodun sana leğen maşrapa mandal vs..veriyorlardı şimdilerde yok olaydı iyiydi verirdin kocanı alırdın bi maşrapa
yaaaaaaaaaa bu yıl köyde çok haşır neşir oldu bukiyleeeeeebana mı gönderdin ama ben de ortalık yere bırakılan bir gül gibi anladım..
bukalemun kötü diill ki hiç bişi yapmaz zararsız kendisiylen gözgöze gelmişliğimiz var itici dursa da uysal yavrucak
gençliğim ve aşşkkkkkkkk demek benim için..cengiz kurtoğlumuuuuuuu
canım bhcg ye neden 2 günde bir bakılıyorda hergün bakılıyor bunu hiç düşündün mü?
sebebi şu;
hcg kayda değer artışını 2 günde bir tamamlıyor..
hergün bakılan hcg bir anlam ifade etmez..
bugün 40 çıktı yarın 42 çıkabilir ama 2 gün sonra baksan 80 olmuştur o değer..
yarın baktır istersen ama yine tatmin olmayabilirsin..
vaaaavvvvvvvv sevdiceğimizle ortak şarkıların adamı .... sözü yettigençliğim ve aşşkkkkkkkk demek benim için..
sevdiceğimle ortak şarkılarımızın adamı..
A dan Z ye her şarkısını bilirim...
Tamam canim ben hic kafami bulandirmayim yarin yaptirip.canım bhcg ye neden 2 günde bir bakılıyorda hergün bakılıyor bunu hiç düşündün mü?
sebebi şu;
hcg kayda değer artışını 2 günde bir tamamlıyor..
hergün bakılan hcg bir anlam ifade etmez..
bugün 40 çıktı yarın 42 çıkabilir ama 2 gün sonra baksan 80 olmuştur o değer..
yarın baktır istersen ama yine tatmin olmayabilirsin..
cengizzzzzcisin yanii vuuuuuzabıtayı arayacam götürsünler Alişanı olmaz ki böyle ama ...
her akşam olunca sıkıntı oluyooo be yavrucuumm..
geçen sene volkan konak gelmişti baştan sona kadar şikayetlenmeden dinledim hayranı oluyorum da bi de cengiz kurtoğlu gelsin konsere gitmezsem egunal değilim yani
yani beğendiğim olunca ses etmiyorum
çok güldüm bu yoruma çok yaşa emiAlişan cım Ankara nın bağlarını söylüyoooo dıp tısss dıp tıssss
alışıyorum galiba yavaş yavaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?