- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
canım kusura bakma işyerindeyim işler çok yoğun.. şimdi gördüm evet bursa'da yaşıyorum.. gel gel görüşürüz inşallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım kusura bakma işyerindeyim işler çok yoğun.. şimdi gördüm evet bursa'da yaşıyorum.. gel gel görüşürüz inşallah![]()
Canim neden böyle birşey dedi kiArkadaşlar Merhabalar...benim ayin 28inde trasverim olmustu doktorumuz 4 üncü ve 7 inci günde test yapmami istedi...4üncü günde 2.93 cikti bugum ki yaptirdigimiz( 7.) de 1.57 cikti aglamaktan gözlerim şiştidoktorumuzu aradik ilaclarini kullanmaya devam ediyorsun hiçbir şey bitmis deil ayin 8 inde test yaptiriyorsun su an cok erken dedi ama gel de bana anlat...napim arkadaslar yardimci olun
![]()
Canim ben cok konuskanimdir senin hakkinda merak ettiklerim var, kac yildir bebek idtiyorxun bi sikintiniz var mi.evet sıkıldım ama sizden değil sessiz oluşunuzdan...
ben ışık değilim sus pus olmaya geliyorum gidiyorum bi uyuşuk haller sohbet akmıyor illa ben laf atcam da falan da filan...benim eşim kişisine hala sinirli olduğum belli oluyor mu çok![]()
Hastanede sen ben phala denk gelicez gibi görünüyor insallah
pozitif haberlerimizi beraber alalım![]()
![]()
Merhaba canm
merhaba canm ya bişey sorabilirmiyim bende tüp bebek yaptırıcam da doktora ve merkeze karar veremeiyorum arayış içerisindeyim ilgili bir doktor istiyorum şahin bey hangi merkezde acaba yada hangi hastahanede
Offff cnm ya yrni okudum ve cok üzüldüm ne yapacagiz bilmiyorum bazrn cocik dusuncesini kafamdan atayim diyorum. Gittikce bizleri yipratiyor. Belki o zaman kendiliginden tutarBanu_ost: 36761773 .!.:Kızlar kimyasal gebelik, değerim 6,38 e düşmüşüzüldüm ama yapacak bir şey yok
![]()
aynen canm o zaman kmseler yktu zaten anca senlendi burası. evet kuzum aevet tatlım yoktum çevrimiçi görünmeme durumunda
artık burlardayım sen naslsın başlamak üzeresin sanırım tedaviye dimi?
hayırlısı olsun canım işallah bebişler gelir nazlanmadan artık
bu arada bende özledim sizleriiiiii kiiiiii
kızçe mızçe bilmem oğluşum olursada heveslik giydirir çıkarıveririm kimsecikler görmeden :))))
cnm günler yaklaştıkça geçmek bilmez şimdi sana inşlh hamiş haberini alırız kzı ayy artık tedavielr yavaş yavaş başlıyor hadi, güzel günler bekle biz geliyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzasagdan dvam edgyorm canm malum telden yazyorum. evet insallah 2hafta içnde baslyorum tedvye hayrlsyla olumlu snuc alrz insallah canm
aynen canm o zaman kmseler yktu zaten anca senlendi burası. evet kuzum a
Kızlar kimyasal gebelik, değerim 6,38 e düşmüşüzüldüm ama yapacak bir şey yok
![]()
Arkadaşlar Merhabalar...benim ayin 28inde trasverim olmustu doktorumuz 4 üncü ve 7 inci günde test yapmami istedi...4üncü günde 2.93 cikti bugum ki yaptirdigimiz( 7.) de 1.57 cikti aglamaktan gözlerim şiştidoktorumuzu aradik ilaclarini kullanmaya devam ediyorsun hiçbir şey bitmis deil ayin 8 inde test yaptiriyorsun su an cok erken dedi ama gel de bana anlat...napim arkadaslar yardimci olun
![]()
Canim simdi cikti sonucBtd08 den haber var mı çok merak ediyorum kızçemi...
Acaba kan verdi mi ?
İnşallah pozitif haberle gelecek çok inanıyorum Allah yanıltmasın Amin.
Canim ben cok konuskanimdir senin hakkinda merak ettiklerim var, kac yildir bebek idtiyorxun bi sikintiniz var mi.
yoksa benim gibi ilk yillar oldugu gibi cocuk istemiyor musunuz
Hayırlı olsun birtanesi tutmuş :)Guldennn cnm bisey yaz ne olur oldim meraktan.
Kizlar sizde nasil bu deger.
5.gun embriyosu 10.gunum.deger 37.60
Canim simdi cikti sonuc
37.60 cikti.
Ne diuosun.
Doktorumla konustum.biraz erken olmus.10.gun ivin iyi dedi.12 gun mutlaka testi tekrarla dedi. Tebrik etti ama ben bitaz daha yuksek bekliyodum
Saskinim cok
Anlatayım canım..
9 yıllık evliyim en başından beri bebek istedik ama olmadı 4 yıl ufak tefek girişimlerimiz oldu tedavi adına..
Yumurta takibi,klomen,çatlatma iğnesi vs..
2009 da ve 2010 da 2 tane aşılama yapıldı negatif
2011 de ilk tüp denememi yaptım negatif sonraki yıllarda da 2 tüp denemem daha oldu biri kimyasal gebelik biri negatif..
bu arada bir de dış gebelik geçirdim..
tespit edilmiş ciddi bir sebebiz olmadığından raporlarımızda sebepsiz infertilite yazıyor..
bende polikistik over var düzenli adet görüyorum diye gebeliğe engel değil diyorlar ama ben öyle düşünmüyorum illa ki olumsuz etkiliyordur..eşimde de spermlerde ileri hareketli de azcık sorun varmış o da gebeliğe engel değil diyorlar.ciddi bir araştırma yapılmadı 4.deneme öncesi herşeyi yapıp bu kez öyle tedaviye başlayacağım..
işte böyle...
Kendi hikayemi okudum sanki bende 4.5 yıllık evliyim ama bu kadar deneme yapmadık.sana ankarada anatoliayı öneriyorum.hakan yaralının bu lafını asla unutmam pko hastalarımın ilkinde yüzde 60 başarı sağlıyorum benim protokolüm farklı.benim için en şanslı hasta pko hastası alevcim demişti.muayene etmeden yüzde 40 şans verdi muayene ve testlerden sonra da yüzde 80.
Yüzde seksen ne demek ilk deneme için ? Adam haklı çıktı taaaa antepten ankaraya git gel yaptık 20 gün kaldık ve adam haklı cıktı .keşke ankarada yaşasaydımda ona muayeneye gitseydim simdi bebeğim için .
Guldennn cnm bisey yaz ne olur oldim meraktan.
Kizlar sizde nasil bu deger.
5.gun embriyosu 10.gunum.deger 37.60