• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
canım kusura bakma işyerindeyim işler çok yoğun.. şimdi gördüm evet bursa'da yaşıyorum.. gel gel görüşürüz inşallah:KK48::KK19:
:KK74:Hastanede sen ben phala denk gelicez gibi görünüyor insallah
xenforo-smilies-kk75.gif
pozitif haberlerimizi beraber alalım:KK73::KK73::KK73:

Arkadaşlar Merhabalar...benim ayin 28inde trasverim olmustu doktorumuz 4 üncü ve 7 inci günde test yapmami istedi...4üncü günde 2.93 cikti bugum ki yaptirdigimiz( 7.) de 1.57 cikti aglamaktan gözlerim şişti :KK43: doktorumuzu aradik ilaclarini kullanmaya devam ediyorsun hiçbir şey bitmis deil ayin 8 inde test yaptiriyorsun su an cok erken dedi ama gel de bana anlat...napim arkadaslar yardimci olun :KK43:
Canim neden böyle birşey dedi ki o_Oben direk 12.gün test yaptım hem daha erken üzülmek için sakin ilaçları bırakma ve üzülme :KK19:

:110::110::110:evet sıkıldım ama sizden değil sessiz oluşunuzdan...
ben ışık değilim sus pus olmaya geliyorum gidiyorum bi uyuşuk haller sohbet akmıyor illa ben laf atcam da falan da filan...benim eşim kişisine hala sinirli olduğum belli oluyor mu çok:KK34::KK34::KK34:
Canim ben cok konuskanimdir senin hakkinda merak ettiklerim var, kac yildir bebek idtiyorxun bi sikintiniz var mi.
yoksa benim gibi ilk yillar oldugu gibi cocuk istemiyor musunuz

Merhaba canm

merhaba canm ya bişey sorabilirmiyim bende tüp bebek yaptırıcam da doktora ve merkeze karar veremeiyorum arayış içerisindeyim ilgili bir doktor istiyorum şahin bey hangi merkezde acaba yada hangi hastahanede

Phalacığıma sormuşsun ben yanıtlayayaım :KK48: Şahin Bey Acıbadem Hastanesinde.. bende geçen hafta görüşmeye gittim sevdim doktoru çok samimi içten geldi.. istersen gidip görüş sende..

Banu_ost: 36761773 .!.:
Kızlar kimyasal gebelik, değerim 6,38 e düşmüş :KK43: üzüldüm ama yapacak bir şey yok :KK43:
Offff cnm ya yrni okudum ve cok üzüldüm ne yapacagiz bilmiyorum bazrn cocik dusuncesini kafamdan atayim diyorum. Gittikce bizleri yipratiyor. Belki o zaman kendiliginden tutar :((

asagdan dvam edgyorm canm malum telden yazyorum. evet insallah 2hafta içnde baslyorum tedvye hayrlsyla olumlu snuc alrz insallah canm
evet tatlım yoktum çevrimiçi görünmeme durumunda
artık burlardayım sen naslsın başlamak üzeresin sanırım tedaviye dimi?
hayırlısı olsun canım işallah bebişler gelir nazlanmadan artık
bu arada bende özledim sizleriiiiii kiiiiii

kızçe mızçe bilmem oğluşum olursada heveslik giydirir çıkarıveririm kimsecikler görmeden :))))
aynen canm o zaman kmseler yktu zaten anca senlendi burası. evet kuzum a

asagdan dvam edgyorm canm malum telden yazyorum. evet insallah 2hafta içnde baslyorum tedvye hayrlsyla olumlu snuc alrz insallah canm

aynen canm o zaman kmseler yktu zaten anca senlendi burası. evet kuzum a
cnm günler yaklaştıkça geçmek bilmez şimdi sana inşlh hamiş haberini alırız kzı ayy artık tedavielr yavaş yavaş başlıyor hadi, güzel günler bekle biz geliyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Kızlar yoldayım yarın Müdürlükte toplantı var ilçeden ile gidiyorum eşimin tlf dan girdim bdt08 den haber var mi

Kızlar kimyasal gebelik, değerim 6,38 e düşmüş :KK43: üzüldüm ama yapacak bir şey yok :KK43:

Canım kısmet değilmiş Allah bir dahakine yüzünü güldürsün inşallah:110:

Arkadaşlar Merhabalar...benim ayin 28inde trasverim olmustu doktorumuz 4 üncü ve 7 inci günde test yapmami istedi...4üncü günde 2.93 cikti bugum ki yaptirdigimiz( 7.) de 1.57 cikti aglamaktan gözlerim şişti :KK43: doktorumuzu aradik ilaclarini kullanmaya devam ediyorsun hiçbir şey bitmis deil ayin 8 inde test yaptiriyorsun su an cok erken dedi ama gel de bana anlat...napim arkadaslar yardimci olun :KK43:

Canım 4. gün çok erken bak burda kim yapmış 4.gün test? erken üzülmemek için 12. günü bekle doktorlar 12.güne kadar ilaçlara devam derler ama sen herşeye hazırlıklı ol...Sevgiler...

Eyyyyyyy birbirinden güzel şahane kadınlar hepinize iyi akşamlaaarrrrrrrr (leri leri) :KK28::KK28::KK28:
Bildiğiniz sirke konuyorum şu an üzüm sirkesi:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Neden mi peki ? Sorularınızı duyar gibiyim :KK47::KK47::KK48:
Şöyleki;
Saçı yıkıyosun son durulama suyuna sirke katıyosun saçına döküyorsun öylece kalıyor kendiliğinden kuruyor...
Bu saçlara parlaklık yumuşaklık veriyor saç diplerini arındırıyormuş bi yerden duydum yapayım dedim...
Cidden acayip yumuşak oldu kokusu hariç ilk denemede memnun kaldım...
Kokusuda kuruyunca gidiyomuş kocam gelene kadar kurusaydı bari:KK48::KK48::KK48:
Fön kullanmak istemedim..

Btd08 den haber var mı çok merak ediyorum kızçemi...
Acaba kan verdi mi ?
İnşallah pozitif haberle gelecek çok inanıyorum Allah yanıltmasın Amin.

Btd08 den haber var mı çok merak ediyorum kızçemi...
Acaba kan verdi mi ?
İnşallah pozitif haberle gelecek çok inanıyorum Allah yanıltmasın Amin.
Canim simdi cikti sonuc
37.60 cikti.
Ne diuosun.
Doktorumla konustum.biraz erken olmus.10.gun ivin iyi dedi.12 gun mutlaka testi tekrarla dedi. Tebrik etti ama ben bitaz daha yuksek bekliyodum
Saskinim cok

Canim ben cok konuskanimdir senin hakkinda merak ettiklerim var, kac yildir bebek idtiyorxun bi sikintiniz var mi.
yoksa benim gibi ilk yillar oldugu gibi cocuk istemiyor musunuz

Anlatayım canım..
9 yıllık evliyim en başından beri bebek istedik ama olmadı 4 yıl ufak tefek girişimlerimiz oldu tedavi adına..
Yumurta takibi,klomen,çatlatma iğnesi vs..
2009 da ve 2010 da 2 tane aşılama yapıldı negatif
2011 de ilk tüp denememi yaptım negatif sonraki yıllarda da 2 tüp denemem daha oldu biri kimyasal gebelik biri negatif..
bu arada bir de dış gebelik geçirdim..
tespit edilmiş ciddi bir sebebiz olmadığından raporlarımızda sebepsiz infertilite yazıyor..
bende polikistik over var düzenli adet görüyorum diye gebeliğe engel değil diyorlar ama ben öyle düşünmüyorum illa ki olumsuz etkiliyordur..eşimde de spermlerde ileri hareketli de azcık sorun varmış o da gebeliğe engel değil diyorlar.ciddi bir araştırma yapılmadı 4.deneme öncesi herşeyi yapıp bu kez öyle tedaviye başlayacağım..
işte böyle...

Guldennn cnm bisey yaz ne olur oldim meraktan.
Kizlar sizde nasil bu deger.
5.gun embriyosu 10.gunum.deger 37.60

Canim simdi cikti sonuc
37.60 cikti.
Ne diuosun.
Doktorumla konustum.biraz erken olmus.10.gun ivin iyi dedi.12 gun mutlaka testi tekrarla dedi. Tebrik etti ama ben bitaz daha yuksek bekliyodum
Saskinim cok

bhcg hep söylüyorum herkeste aynı zamanda salınıma geçmiyor kiminin embriyosu içerde yavaş bölünmeye devam edip geç tutunuyor bu da geç kana karışan bhcg demek..sende yerleşme geç oldu bence..bir tane minnak içerde annesi..sakın değerim düşük diye kafana takma doktorun bile tebrik etmiş.

Anlatayım canım..
9 yıllık evliyim en başından beri bebek istedik ama olmadı 4 yıl ufak tefek girişimlerimiz oldu tedavi adına..
Yumurta takibi,klomen,çatlatma iğnesi vs..
2009 da ve 2010 da 2 tane aşılama yapıldı negatif
2011 de ilk tüp denememi yaptım negatif sonraki yıllarda da 2 tüp denemem daha oldu biri kimyasal gebelik biri negatif..
bu arada bir de dış gebelik geçirdim..
tespit edilmiş ciddi bir sebebiz olmadığından raporlarımızda sebepsiz infertilite yazıyor..
bende polikistik over var düzenli adet görüyorum diye gebeliğe engel değil diyorlar ama ben öyle düşünmüyorum illa ki olumsuz etkiliyordur..eşimde de spermlerde ileri hareketli de azcık sorun varmış o da gebeliğe engel değil diyorlar.ciddi bir araştırma yapılmadı 4.deneme öncesi herşeyi yapıp bu kez öyle tedaviye başlayacağım..
işte böyle...

Kendi hikayemi okudum sanki bende 4.5 yıllık evliyim ama bu kadar deneme yapmadık.sana ankarada anatoliayı öneriyorum.hakan yaralının bu lafını asla unutmam pko hastalarımın ilkinde yüzde 60 başarı sağlıyorum benim protokolüm farklı.benim için en şanslı hasta pko hastası alevcim demişti.muayene etmeden yüzde 40 şans verdi muayene ve testlerden sonra da yüzde 80.
Yüzde seksen ne demek ilk deneme için ? Adam haklı çıktı taaaa antepten ankaraya git gel yaptık 20 gün kaldık ve adam haklı cıktı .keşke ankarada yaşasaydımda ona muayeneye gitseydim simdi bebeğim için .

Kendi hikayemi okudum sanki bende 4.5 yıllık evliyim ama bu kadar deneme yapmadık.sana ankarada anatoliayı öneriyorum.hakan yaralının bu lafını asla unutmam pko hastalarımın ilkinde yüzde 60 başarı sağlıyorum benim protokolüm farklı.benim için en şanslı hasta pko hastası alevcim demişti.muayene etmeden yüzde 40 şans verdi muayene ve testlerden sonra da yüzde 80.
Yüzde seksen ne demek ilk deneme için ? Adam haklı çıktı taaaa antepten ankaraya git gel yaptık 20 gün kaldık ve adam haklı cıktı .keşke ankarada yaşasaydımda ona muayeneye gitseydim simdi bebeğim için .

Hakan Yaralı ya giden arkadaşlarım oldu bir dönem hep olumsuz sonuçlar alındı benim de bu sebeple aklıma hiç gelmedi.
Sonrasında iyi şeylerde duydum ama o kadar etkilenmişim ki negatif haberlerinden hiç görüşeceğim doktorlar arasına almadım..pko da hep yüksek şans veriyorlar evet ama ben de öyle olmadı maalesef.bir yerlerde bir yanlışlık var elbet ya tedavilerde ya henüz bakılmamış testlerde rahim içinde vs..bilemiyorum ama mutlaka bunca yıl olmayışının bir sebebi vardır..

Guldennn cnm bisey yaz ne olur oldim meraktan.
Kizlar sizde nasil bu deger.
5.gun embriyosu 10.gunum.deger 37.60

Canım değer düşük diye üzülme 2 gün sonra katlaması önemli şimdi düşük olması bişey ifade etmez...2 gün sonra havalara zıplarız inşallah:KK71:

Back
X