2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
canmmmm ozledm ya nerdesn sen

evet tatlım yoktum çevrimiçi görünmeme durumunda
artık burlardayım sen naslsın başlamak üzeresin sanırım tedaviye dimi?
hayırlısı olsun canım inşallah bebişler gelir nazlanmadan artık
bu arada bende özledim sizleriiiiii kiiiiii

masallah becerkli kuzuma ellerne saglk bi kızce dogurursun artk bunlara
kızçe mızçe bilmem oğluşum olursada heveslik giydirir çıkarıveririm kimsecikler görmeden :))))

Gecms olsun cnm inslh tedavinde guzel baslar sonuna kadar ole gider..

Kızlar kimyasal gebelik, değerim 6,38 e düşmüş üzüldüm ama yapacak bir şey yok
canım hayırlısı böyleymiş demekten başka bişey gelmiyor ellimden
inan ki üzüldüm napalım sen iyi olda Rabbim inşallah bir dahaki tedavine gerek kalmadan mucizeni sana nasip eder

BENDE ÇOK BEĞENDİM KIZ... SABAH GÖRDÜM :) ELLERİNE SAĞLIK

amayaa nasılsın kuzum
tşk ederim öncelikle beğendiğin için kocişim arkasını beğenmedi dedim salopet o salopet sen bilmezsin :))
sen naptın canım doktorunla görüştünmü yeni tedavi planı belli mi neye karar verdiniz
bi an çok soru sordum kusura bakma

ayy bende hamile gibi koymuşum hamile resmini avatara kaldırayım bari
şimdi görünce bi gıcık oldum kendime :)
başka bişey bulayım bi koşu

hoşgeldin canım
dün sana yazmıştım ama görmedin sanırım
son durum nedir senin tüp bebeğe geçmediniz dimi?
Aaa oylemi bana bildiri gelmediki canim son durumumuz esim suan tedavi gormekte bu nedenle tupbebek tedavimiz bi sure askiya alindiSanirsam tatil amacli beni trkiyeye gonderecek e

Aaa oylemi bana bildiri gelmediki canim son durumumuz esim suan tedavi gormekte bu nedenle tupbebek tedavimiz bi sure askiya alindiSanirsam tatil amacli beni trkiyeye gonderecek e
haklısın canım alıntı yapmadan yazmıştım görmemiş olabilirsin
en azından tedavi olup tüpe başlamak daha mantıklı canım
bak bizim doktorda eşime tüp sonucumuz negatif olunca vitamin yazdı baştan alsaydık keşke belki diyorum
sen gel tatilini yap mis gibi sonra sakin kafayla başlarsın tedaviye sıkma canını geç olsun güç olmasın tek

genetik testleri yaptırıyoruz canım. Fakülte bu testlerden biri için 16 aralıka randevu veriyo kan vermemiz için ve sonuçlarını 16 nisan 2015 de alırsınız diyo... tabi bunun üzerine ben, o zamana kadar benim karnım burnumda olur ayol diyiverdim, özelde eş 350 TL imiş özelde verdik dün kanımızı, 2 hafta sonra sonucu alcaz.... ve diğer testlerimizi fakültede yaptırdık. en son sonuç alacağımız tarih 29 Eylül.... tüp bebek bölümüne de uğradım, 2 ekime randevu aldım sonuçları göstermek için. ondan sonra tedavi için konuşcaz.....

kızlar biraz işlerim var yemek yapıcam spor yapıcam evi süpüreyim sonra tekrar gelirim görüşürüz

anladım canım iyi demişsin o neymiş ya taaa nisan 2015 yuh yani
umarım herşey temiz çıkar canım doktorunla görüşmende güzel geçer dilerim
bende istiyorum o testlerden de benim eşimin bu aralar ne doktor ne tüp ne bişey hiç bişey yapası yok
ben söylüyorum yok sonra yok 1 hafta sonra diye diye erteliyor bende üstelemiyorum şimdilik
hayırlısı olsun hakkımızda ben çıkıyorum canım görüşrüşüz

Trkiyedeki dro kalsaydi biz simdi coktaann tedaviye baslamis olmustuk canim dahada Israr etmekte gelin diye yaptiracaginiz tedavi ise yaramaz bu sadece size zaman kaybettir diye biz burdaki dru dinledik ve iptal ettik herseyde bi hayir vardir...siz tedaviye karar verdinizmi??

valla benimki de sağolsun ne desem tamam gidelim yapalım edebilim diyo.... keçiboynuzunu içerken söyleniyodu ama bitmesine yakın da alışmıştı rahatlıkla içiyodu hatta bitince de dalgasını geçti, alışmışım eksikliğini hissediyorum diyodu

Arkadaşlar Merhabalar...benim ayin 28inde trasverim olmustu doktorumuz 4 üncü ve 7 inci günde test yapmami istedi...4üncü günde 2.93 cikti bugum ki yaptirdigimiz( 7.) de 1.57 cikti aglamaktan gözlerim şişti doktorumuzu aradik ilaclarini kullanmaya devam ediyorsun hiçbir şey bitmis deil ayin 8 inde test yaptiriyorsun su an cok erken dedi ama gel de bana anlat...napim arkadaslar yardimci olun

Yazdıklarını Şahin hocaya bahsettim kendisi ile sürekli yazışıyorum çünkü. Çok hoşuna gitmiş ve çok duygulanmış, sizleri çok seviyorum dedi.

Yazdıklarını Şahin hocaya bahsettim kendisi ile sürekli yazışıyorum çünkü. Çok hoşuna gitmiş ve çok duygulanmış, sizleri çok seviyorum dedi.
Gerçekten mi canım ayyy bende çok duygulandım ve mutlu oldum bizde onu çook seviyoruz Gittiğimde bu konudan mutlaka bahsedeceğim ona umarım unutmam

Merhaba canm
merhaba canm ya bişey sorabilirmiyim bende tüp bebek yaptırıcam da doktora ve merkeze karar veremeiyorum arayış içerisindeyim ilgili bir doktor istiyorum şahin bey hangi merkezde acaba yada hangi hastahanede

Çok teşekkür ederim kuzum amin inşallah

Bitanem nedesem boş biliyorum ama seni çok iyi anlıyorum son tedavimde benimde kimyasal oldu nasip buymus

Ay süper olur tatlisim sen bursada mi yaşıyorsun ben izmirden gelicem

canım kusura bakma işyerindeyim işler çok yoğun.. şimdi gördüm evet bursa'da yaşıyorum.. gel gel görüşürüz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…