• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Canım değer düşük diye üzülme 2 gün sonra katlaması önemli şimdi düşük olması bişey ifade etmez...2 gün sonra havalara zıplarız inşallah:KK71:
insallah canim.bakalim cumartesi ne cikacak.insallah artar yaaa
Hayırlı olsun birtanesi tutmuş :)
saol cnm yaaa.

bhcg hep söylüyorum herkeste aynı zamanda salınıma geçmiyor kiminin embriyosu içerde yavaş bölünmeye devam edip geç tutunuyor bu da geç kana karışan bhcg demek..sende yerleşme geç oldu bence..bir tane minnak içerde annesi..sakın değerim düşük diye kafana takma doktorun bile tebrik etmiş.
1 tane degilmi banada oyle geldi kesinlikle.
Aman saglikli olsun.hersey yolunda gitsin bu kez.ben raziyim.
Cumartesi bi daha yaptircam.aksam ayni saatte vereyim demi.deger tam belli olsun.
Valla gorunce bi sok oldum ama insallah artista olacak.
Hayirlisi bakalim.ama icim cok rahat.

Ca
Anlatayım canım..
9 yıllık evliyim en başından beri bebek istedik ama olmadı 4 yıl ufak tefek girişimlerimiz oldu tedavi adına..
Yumurta takibi,klomen,çatlatma iğnesi vs..
2009 da ve 2010 da 2 tane aşılama yapıldı negatif
2011 de ilk tüp denememi yaptım negatif sonraki yıllarda da 2 tüp denemem daha oldu biri kimyasal gebelik biri negatif..
bu arada bir de dış gebelik geçirdim..
tespit edilmiş ciddi bir sebebiz olmadığından raporlarımızda sebepsiz infertilite yazıyor..
bende polikistik over var düzenli adet görüyorum diye gebeliğe engel değil diyorlar ama ben öyle düşünmüyorum illa ki olumsuz etkiliyordur..eşimde de spermlerde ileri hareketli de azcık sorun varmış o da gebeliğe engel değil diyorlar.ciddi bir araştırma yapılmadı 4.deneme öncesi herşeyi yapıp bu kez öyle tedaviye başlayacağım..
işte böyle...
nim benim antalyali insanlari sicak olur.
Benimde sikintim var, haziranda babami kaybettim biraz once resimlerine bskiyordum, bi tuhaf oldum,
Icim aciyor, torun gormek isterdi.
Benim bi kizim var istedik 3 ay sonra oldu.kizim 3 yasinda kardes olsun dedik
Sonra ayni ay dis gebelik ve kistim cikyi ameliyat oldum,
Bidaha hamile kslamadim.
Fsh degerim yuksek cikti simdilerde 6 cikiyor filan menopoz baslangici filsn dediler, gecicidediler filan ama
Cok sukur benim bi yavrum var cok dua adiyorum yasadim gordum diye.
Isteyrn herkese versin.

Ca

nim benim antalyali insanlari sicak olur.
Benimde sikintim var, haziranda babami kaybettim biraz once resimlerine bskiyordum, bi tuhaf oldum,
Icim aciyor, 2. torunu gormek isterdi.
Benim bi kizim var istedik 3 ay sonra oldu.kizim 3 yasinda kardes olsun dedik
Sonra ayni ay dis gebelik ve kistim cikyi ameliyat oldum,
Bidaha hamile kslamadim.
Fsh degerim yuksek cikti simdilerde 6 cikiyor filan menopoz baslangici filsn dediler, gecicidediler filan ama
Cok sukur benim bi yavrum var cok dua adiyorum yasadim gordum diye.
Isteyrn herkese versin.

yokhe, aldın di mi sonucu, ay çok sevindim bitanem yaa..:rolleyes::confused::KK36::KK36::KK36:

allahım nazarlardan korusun sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin..:nazar::nazar::KK15:
Amin cnım cümlemize inş sen naptın test yaptınmı tekrar inş seninde bebşin sana sıkıca tutunur :KK51:

cnm günler yaklaştıkça geçmek bilmez şimdi sana inşlh hamiş haberini alırız kzı ayy artık tedavielr yavaş yavaş başlıyor hadi, güzel günler bekle biz geliyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
evet canm ya tedaviler pespese geliyo guzel haberlerle snuclanır insallah

kızlar Cimcimem ve bıdıkım için söylediğiniz herşeye teşekürlerrrr hepside çok güzel yorumlar ama en çok bana benzetmenizi sevdimm

Canim

Canim uyku yavas yavas bastiriyor bana sen napiyosun bebek filan ben yeniyim kimsecikleri bilmiyorum,
hoş geldin aramıza canımmm benim bebek yok olacağıda yok sanırım ama bu gün yeğenimi görmeye gittim 16 haftalıkkkk çok şekerdi dr kalp atışalrını dinletti yeniden

Trkiyedeki dro kalsaydi biz simdi coktaann tedaviye baslamis olmustuk canim dahada Israr etmekte gelin diye yaptiracaginiz tedavi ise yaramaz bu sadece size zaman kaybettir diye biz burdaki dru dinledik ve iptal ettik herseyde bi hayir vardir...siz tedaviye karar verdinizmi??
anladım canım bence dogru karar vermişsin
en azından acaba gibi bi şüphen olmayacak tedaviye başlarken
bizimde eşime çinko ve selenyum yazmıştı tüp doktoru anca teşrif edip düzenli kullanmaya başladı da
2 ay daha düzenli kullandıktan sonra düşünüyoruz tedaviyi artık

10647056_702395599809333_3039674170791320323_n.jpg
:mad::mad::mad::mad:

asagdan dvam edgyorm canm malum telden yazyorum. evet insallah 2hafta içnde baslyorum tedvye hayrlsyla olumlu snuc alrz insallah canm

aynen canm o zaman kmseler yktu zaten anca senlendi burası. evet kuzum a

2 hafta mııııııı :KK9::KK9::KK9::KK9: ayy az kalmışşşş ya
hadi bakalım inşallah güzel haberlerini alırız canımcım
nerde yaptırıyorsun peki ?

Benimde tedaviye başlamam lazım kızlar ama hiç istemiyorum bebeğim olsun istiyorum ama tedavi istemiyorum:)))Rabbim duy sesimi:)

Back
X