• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kızlar kimyasal gebelik, değerim 6,38 e düşmüş :KK43: üzüldüm ama yapacak bir şey yok :KK43:
sağlıklı gebelik değilmiş demek ki uğraştırmadan sonlanması iyi olmuş böyle düşün canım..
inan bana öyle durumlar oluyor ki keşke en başında sonlansaydı hatta negatif alsaydım dedirtiyor insana..
dış gebelik yaşayıp 1 ayı aşkın sürede o gebelikten kurtulmanın nasıl birşey olduğunu bilmek istemezsin..
değerim düşsün bitsin bir an önce diye dua ediyordum..
Allah sana bundan sonrasında sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah...

Ayy ben varim.aksama kadar bayilmazsam is yerinde.
2 kez agladim bide bugun heyecandan.
Kani veripte nasil beklicem bilmiyorum.
6 da cikicam isten.esimle buluscaz tip merkezinde.
Hakkimizda hayirlisi...

canım inşallah güzel sonuçlarını alırız :) allahım yardımcın olsun :)

2. testimide yaptım eltimin ısrarı Eki Görüntüle 1234271
canım ikinci çizgiyi görüyorum :) inşallah güzel sonuçlarını alacağız :)

Kislar bnmde bugun 10.gunum
Ilkinde kimyasal gebelik oldu
Bugun ku testim bole ama korkuorum yine kimyasal olcak die kan testime daha 4gun var
image.webp

Nasılsın canım doğum ne zaman benim doktorum bayramın son günü dedi sen normal mi düşünüyordun?
bayramın son günü mü yani 8 ekim mi? çok erken değilmi senin için 21 ekim muhtemel doğum tarihin :KK64:yok canım sezeryan olcak benimki kesin değil ama 30 eylülde inşallah, seninde mi sezeryan

sağlıklı gebelik değilmiş demek ki uğraştırmadan sonlanması iyi olmuş böyle düşün canım..
inan bana öyle durumlar oluyor ki keşke en başında sonlansaydı hatta negatif alsaydım dedirtiyor insana..
dış gebelik yaşayıp 1 ayı aşkın sürede o gebelikten kurtulmanın nasıl birşey olduğunu bilmek istemezsin..
değerim düşsün bitsin bir an önce diye dua ediyordum..
Allah sana bundan sonrasında sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah...

aynen öyle gülden, senin yazdıklarını ve benzeri durumları çok okudum burda.. onu yaşamaktansa baştan olmaması daha iyi.. Çok teşekkür ederim, moral oldunuz hepiniz bana..:KK68:

İnşallah hepimizin yüzü bir sonrakinde gülsün...

Bugun ku testim bole ama korkuorum yine kimyasal olcak die kan testime daha 4gun var
Eki Görüntüle 1234344

Gayet belirgin kuzum, korkma hiç, benim idrarda negatif vermişti, senin maşallah gayet güzel.. İnşallah kan sonucunu alınca için rahatlar.. Gör bak gayet yüksek çıkacak değerin ;)

Gayet belirgin kuzum, korkma hiç, benim idrarda negatif vermişti, senin maşallah gayet güzel.. İnşallah kan sonucunu alınca için rahatlar.. Gör bak gayet yüksek çıkacak değerin :KK66:
Insallah cnm ilkinde de cikmisti a kimyasal gebelik oldu:(
Senide okudum cok gecmis olsun seninki tazemk dondurulmusydu acaba
Yilma pes etme olurmuuu
canım inşallah kandada görürsün pozitifi
insallahh arkadasim cok tesekkur ediorum

cumartesi transfer oldum 6.gün embiryosu
üzülmeni gerektirecek bir durum yok bence.... 10dk bekleyince çıkması olası bir durum mu bilemiyorum... egunalın dediği gibi bende birçok kişi de gördüm idrarda çıkmayıp kanda yüksek değerler gören... sabah da dendiği gibi bikaç gün daha bekle, yada düzenli her gün yap idrar testini.... değişim varsa umut da artar...

Eki Görüntüle 1234344

testin gayet belirgin canım önceki kimyasal oldu diye bu da olur endişesi yaşaman doğal ama ikinci çizgi çok belirgin daha test gününe var üstelik..

aynen öyle gülden, senin yazdıklarını ve benzeri durumları çok okudum burda.. onu yaşamaktansa baştan olmaması daha iyi.. Çok teşekkür ederim, moral oldunuz hepiniz bana..:KK68:

İnşallah hepimizin yüzü bir sonrakinde gülsün...

İnşallah canım..Hepimizin aldığı son negatifler son olumsuz sonuçlar olsun..

Hayırlısı olsun canım benim tez vakitte güzel haberlerle gelirsin inşallah öpüyorum çok :)
Çok teşekkür ederim kuzum amin inşallah
Kızlar kimyasal gebelik, değerim 6,38 e düşmüş :KK43: üzüldüm ama yapacak bir şey yok :KK43:
Bitanem nedesem boş biliyorum ama seni çok iyi anlıyorum son tedavimde benimde kimyasal oldu nasip buymus
Bende bu ay 18-19u gibi hastalanırım. kontrole gidicem. eğer bir terslik olmazsa bismillah deyip başlayacağız :) yani seninle aynı zamanlara denk gelecek :) belki görüşürüz orda :)
Ay süper olur tatlisim sen bursada mi yaşıyorsun ben izmirden gelicem

bayramın son günü mü yani 8 ekim mi? çok erken değilmi senin için 21 ekim muhtemel doğum tarihin :KK64:yok canım sezeryan olcak benimki kesin değil ama 30 eylülde inşallah, seninde mi sezeryan
Canım 38. hafta oluyor çok erken sayılmaz ama ben 10 ekim diye düşünmüştüm benim bebiş 1 hafta önden gidiyor ultrasonda hep 1 hafta fazla çıkıyor ölçümleri benimki de sezaryen eğer beklerse 10 ekimde istiyorum 10.10.2014 olsun oğlum da 07.07.2011 hem böylece aralarında da 3 yıl 3 ay 3 gün olmuş olacak :KK48:

slm kızlar, nasılsınız umarım herkes iyidir ve güzel haberleriniz vardır. bayadır giremedim memlekete gittim ailemle vakit geçirdim, döndüm dünde histereskopi oldum, hemen hemen herşey yoluna giriyo inşallah bu ayki ade

bu arada site çok değişmiş ve karışmış yazılarım eksik gözüküyo beğenmedim yeni halini

Canım 38. hafta oluyor çok erken sayılmaz ama ben 10 ekim diye düşünmüştüm benim bebiş 1 hafta önden gidiyor ultrasonda hep 1 hafta fazla çıkıyor ölçümleri benimki de sezaryen eğer beklerse 10 ekimde istiyorum 10.10.2014 olsun oğlum da 07.07.2011 hem böylece aralarında da 3 yıl 3 ay 3 gün olmuş olacak :KK48:
valla canım bizimde 30 eylül dedi doktor bey tamda evlilik yıldönümümüze geliyor ben ne kadar içimde kalsa kardır diyorum klosu bizimkininde 10 gün önde gidiyor ama olsun iyice beslensin sonuna kadar yavrum , tabii bi aksilik çıkmazsa tam 26 günümüz kaldı :KK76: ama bazen öyle bi ittiriyoki şimdi çıkıcak diyorum yani :eek:

Back
X