Evet canım Şahin hocanın hastasıydım ve sende emin ol çok iyi bir kArar vermiştin doktor konusunda :) benim 2. Denememde tuttu aslında ilk tedavide diyebilirim çünkü ilk tüp bebekte transfer dahil yapılamamıştı

bizim hem eşimde hemde bende problem vardı benim yumurta rezervimde azlık vardı eşimde inmemiş testis ve sperm sayısında düşüklük kalite bozukluğu vardı... Daha önce gittiğim doktor adını vermiyeyim şimdi ama Bursa'nın en iyi doktorlarından biriydi ama bana göre kesinlikle değil bizi moralmen çöküntüye uğratmıştı çocuk sahibi olmamın çok zor olduğunu falan hatta erken menapoza gireceğimi bile söyledi tedaviyede bodoslama başladı ve sonuç hüsran

çok üzüldüm çok ağladım ama Şahin hoca toparladı bizi onun hakkını ödeyemeyiz Allah razı olsun diyorum hep yumurtalıklarımın durumunu düzenleyene kadar başlamadı tedaviye 3 ay boyunca bana ilaç tedavisi uyguladı ve en iyi gördüğü durumda tedaviye başladı ve çooook şükürki meleğime önce Rabbim sonra Şahin hocam sayesinde kavuştum allahım sağlıklarda kucağıma almayı nasip etsin inşallah :)

Hala Şahin hocama gidiyorum doğumumda onda yapıcım kısmetse :) sende moralini yüksek tut Şahin hocanın elinden gelenin fazlasını yapacağına emin olabilirsin :) sormak istediğin birşey varsa cevaplayablirim canım