inşallah cemrem.. Hayırlısı olsun demek lazım.. herşeyde bir hayır vardır..Cnm ya ne desem bilemedim insl bi daha ki sefere...
sağlıklı gebelik değilmiş demek ki uğraştırmadan sonlanması iyi olmuş böyle düşün canım..Kızlar kimyasal gebelik, değerim 6,38 e düşmüşüzüldüm ama yapacak bir şey yok
Yaa valla mi diyon Cnm.dur 3.kez aglayim bugun hemen.aglicam valla yaa...
jinekolog gibisin inanki.aksam hemen yazcam sana.
Opuyorum cnm.
Ayy ben varim.aksama kadar bayilmazsam is yerinde.
2 kez agladim bide bugun heyecandan.
Kani veripte nasil beklicem bilmiyorum.
6 da cikicam isten.esimle buluscaz tip merkezinde.
Hakkimizda hayirlisi...
canım ikinci çizgiyi görüyorum :) inşallah güzel sonuçlarını alacağız :)2. testimide yaptım eltimin ısrarı Eki Görüntüle 1234271
bayramın son günü mü yani 8 ekim mi? çok erken değilmi senin için 21 ekim muhtemel doğum tarihinNasılsın canım doğum ne zaman benim doktorum bayramın son günü dedi sen normal mi düşünüyordun?
sağlıklı gebelik değilmiş demek ki uğraştırmadan sonlanması iyi olmuş böyle düşün canım..
inan bana öyle durumlar oluyor ki keşke en başında sonlansaydı hatta negatif alsaydım dedirtiyor insana..
dış gebelik yaşayıp 1 ayı aşkın sürede o gebelikten kurtulmanın nasıl birşey olduğunu bilmek istemezsin..
değerim düşsün bitsin bir an önce diye dua ediyordum..
Allah sana bundan sonrasında sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah...
canım inşallah kandada görürsün pozitifiKislar bnmde bugun 10.gunum
Ilkinde kimyasal gebelik oldu
Bugun ku testim bole ama korkuorum yine kimyasal olcak die kan testime daha 4gun var
Eki Görüntüle 1234344
Kislar bnmde bugun 10.gunum
Bugun ku testim bole ama korkuorum yine kimyasal olcak die kan testime daha 4gun var
Eki Görüntüle 1234344
Insallah cnm ilkinde de cikmisti a kimyasal gebelik olduGayet belirgin kuzum, korkma hiç, benim idrarda negatif vermişti, senin maşallah gayet güzel.. İnşallah kan sonucunu alınca için rahatlar.. Gör bak gayet yüksek çıkacak değerin
insallahh arkadasim cok tesekkur ediorumcanım inşallah kandada görürsün pozitifi
üzülmeni gerektirecek bir durum yok bence.... 10dk bekleyince çıkması olası bir durum mu bilemiyorum... egunalın dediği gibi bende birçok kişi de gördüm idrarda çıkmayıp kanda yüksek değerler gören... sabah da dendiği gibi bikaç gün daha bekle, yada düzenli her gün yap idrar testini.... değişim varsa umut da artar...cumartesi transfer oldum 6.gün embiryosu
Kislar bnmde bugun 10.gunum
Eki Görüntüle 1234344
aynen öyle gülden, senin yazdıklarını ve benzeri durumları çok okudum burda.. onu yaşamaktansa baştan olmaması daha iyi.. Çok teşekkür ederim, moral oldunuz hepiniz bana..
İnşallah hepimizin yüzü bir sonrakinde gülsün...
Yok canım bu test hiç de kimyasal gibi durmuyor maşallah hamilesin Allah'ın izniyleKislar bnmde bugun 10.gunum
Eki Görüntüle 1234344
Çok teşekkür ederim kuzum amin inşallahHayırlısı olsun canım benim tez vakitte güzel haberlerle gelirsin inşallah öpüyorum çok :)
Bitanem nedesem boş biliyorum ama seni çok iyi anlıyorum son tedavimde benimde kimyasal oldu nasip buymusKızlar kimyasal gebelik, değerim 6,38 e düşmüşüzüldüm ama yapacak bir şey yok
Ay süper olur tatlisim sen bursada mi yaşıyorsun ben izmirden gelicemBende bu ay 18-19u gibi hastalanırım. kontrole gidicem. eğer bir terslik olmazsa bismillah deyip başlayacağız :) yani seninle aynı zamanlara denk gelecek :) belki görüşürüz orda :)
Canım 38. hafta oluyor çok erken sayılmaz ama ben 10 ekim diye düşünmüştüm benim bebiş 1 hafta önden gidiyor ultrasonda hep 1 hafta fazla çıkıyor ölçümleri benimki de sezaryen eğer beklerse 10 ekimde istiyorum 10.10.2014 olsun oğlum da 07.07.2011 hem böylece aralarında da 3 yıl 3 ay 3 gün olmuş olacakbayramın son günü mü yani 8 ekim mi? çok erken değilmi senin için 21 ekim muhtemel doğum tarihinyok canım sezeryan olcak benimki kesin değil ama 30 eylülde inşallah, seninde mi sezeryan
valla canım bizimde 30 eylül dedi doktor bey tamda evlilik yıldönümümüze geliyor ben ne kadar içimde kalsa kardır diyorum klosu bizimkininde 10 gün önde gidiyor ama olsun iyice beslensin sonuna kadar yavrum , tabii bi aksilik çıkmazsa tam 26 günümüz kaldıCanım 38. hafta oluyor çok erken sayılmaz ama ben 10 ekim diye düşünmüştüm benim bebiş 1 hafta önden gidiyor ultrasonda hep 1 hafta fazla çıkıyor ölçümleri benimki de sezaryen eğer beklerse 10 ekimde istiyorum 10.10.2014 olsun oğlum da 07.07.2011 hem böylece aralarında da 3 yıl 3 ay 3 gün olmuş olacak
canım tşk edeirm beğendiğine sevindimbayildim kiyafete yaa ins evladinin uerinde gorursun sekerim.
BENDE ÇOK BEĞENDİM KIZ... SABAH GÖRDÜM :) ELLERİNE SAĞLIKcanım tşk edeirm beğendiğine sevindim
Rabbim hepimize nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?